Originally Posted by
eGowiCh
Bence hakem iyiydi, maçın skoruna tesir edecek bir düdük çalmadı. İki tarafın da birer penaltısını vermediği söylenebilir belki, ama aynı hatayı iki tarafa da yaptı. Yan hakem kötüydü bence, önünde olan pozisyonlarda hiç müdahale etmedi.
Hamit'i beğenmeyenler olmuş ama ben Hamit'i beğendim, hiç mücadele etmediği kadar mücadele etti orta sahada, çok savaştı. Almanya'ya karşı oynadığı için sanırım 2 kat daha fazla özveriyle oynadı, bence iyiydi.
Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamış, bence en doğru kararı vermiş. Milli takım performansı çok kötüydü hem bu turnuvada, hem de eleme maçlarında. Artık eldiveni asmanın zamanı gelmişti, bizi resmen yaktı. Galatasaray'ın, şampiyon takımın kalecisi Aykut bu kadroda mutlaka olmalıydı Tolga Zengin yerine, belki Terim için bir alternatif olurdu da Rüştü yerine o oynardı.
Terim'in yolu açık olsun, gitmesine sevindim, bu maç hariç iyi oynamadık maçlarda zaten, buraya gelmemiz başarıdır, kendisine teşekkür ederiz. İnşallah gider İtalya'ya, ki gidecek gibi görünüyor.