Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bütün Türk milli takımına yürekten teşekkür ediyorum.Rüştüyede ne kadar kızsamda 2002de çok emeği vardı.Kime kızarsak kızalım, maçı herkes izledi, nasıl bir takım olduğumuzu anladı.

Semih'ede gerçketen bravo, hiç sevmezdim açıkcası kendisini beleşçi derdim.Öyle olmadığını bugün 3. kez anladım.Ne yaparsak yapalım, bazı şeyler dedikleri gibi olacağına varıyor.

Şimdi merak ettiğim 3.lük maçı gibi bir maç var mı acaba?

Evet Kerem Öncel'i beğendim, bu turnuvada en beğendiğim anlatımdı.Bülent Tulun da geri kalan maçlardaki gereksiz yorumlarını bıraktı , izleyiciyi sıkmayan yorumlarda bulunda.Ömer Üründül gibi bilmediğimiz terimleri kullanmaması da ayrı bir artı
    İspanya maçında Silva'ya Villa, Villa ya silva diyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Rüştü Milli Takımı mı bırakmış?
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by spider3784 View Post

İspanya maçında Silva'ya Villa, Villa ya silva diyordu.
    Ömer Üründül'den bahsediyorsun sanırım Ertan?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ömer Üründül'den bahsediyorsun sanırım Ertan?
    Evet ta kendisi.(Aslında bugün hiç gülücük kullanmak istemiyorum ama hatır var arada.)

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Rüştü Milli Takımı mı bırakmış?
    Evet, bir daha ki şampiyona da 36-37 yaşında olacaktı zaten, doğru karar.

Germany - Turkey
    3 Goals scored 2
    0 Yellow card 2
    0 Red card 0
    3 Shots on goal 11
    4 Shots wide 6
    14 Fouls committed 15
    2 Corners 8
    0 Offsides 1
    27' 34'' Ball. Poss. (time) 32' 59''
    45% Ball. Poss. (%) 55%

Adamların 3 kaleyi bulan şutu da gol. Kötü oynayıp yenilsek fazla üzülmezdim ama bu oyunla yenilince insan inanılmaz üzülüyor ya.

2010'u nasıl bekler insan?

Bu arada Ersin Düzen'i zaten severdim şimdi daha da sevmeye başladım. Hırvatistan maçında yayın yapmak için erken çıkarlarken (Güntekin ile) duvarları tekmeliyorduk dedi. Şimdi de gözleri yaşlıydı, konuşamadı ağlamaklıydı yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar konuyla ilgili mesajlar atalım lütfen.Çok başka şeyler konuşuyorsunuz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Şu son şansımızı kullanmaya pek hevesli Tümer'i anlamıyorum. Ne işin var orada bırak Hamit'e işte ne diye ayak sokarsın İsviçre maçındada aynısını yapmıştı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Hayatımın en kötü maç sonrası anlarını yaşadım , yaklaşık bi saattir acayip bi şekilde kötüyüm, dualarım kalbim her zaman onlarla olacak ama programları izliyorum da pek üzülen kişi görmüyorum seviniyorlarmış, böyle güzel bir futboldan sonra elenmek (pisipisine) nasıl sevinilebilir yaa insan buna iyi oynuosun ve kaybediosun finale çıkamıosun tamamıyle yıkıldım ve sevinenleri de burdan kınıyorum !

Fatih Terim'e teşekkür ederim, futbolcularımıza teşekkür ederim inşallah daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ederiz.

Volkan kırmızı kart gördüğü andan itibaren volken sen naptın dedimm spiker gibi çünkü Rüştü'ye hiç güvenmiyordum , Hırvat maçında bütün degajları autları rakibe attı bu maçta da öleydi , 35 yaşında gelmiş hala böle perfermons sergiliyor, diyorsunuzki Chec de hata yaptı ! Chec hata yapmadı adam topu aldı kavrıyordu yağmur yüzünden elinden kaydı ve düştü, Rüştünün yaptığı başka bişey lütfen kıyaslamayın!!!

Acayip kötüyümm yaaa acayippp..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aslında herkes içten içe üzülüyor çünkü bu takımın bir daha buralara gelmesi kolay değil ama bir yandan da düşününce o kadar sakata o kadar olumsuzluğa o kadar hakemlerin kasıtlı aleyhimize verdiği karara ve neredeyse 15 kişi kalan kadroya rağmen almanları ezdik ama yenemedik ve avrupanın en iyi 4 takımından biri olduk bence bunun için sevinmeliyiz bir yandan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün o kadar iyi oynadık ki Michael Ballack'ın ismi bile duyulmadı.

Maçın isviçreli hakemi Busacca ve yardımcıları, yarı finale yakışmadı. Almanya'nın mutlak sarı kartlık pozisyonlarını görmezden gelip, Türkiye'nin çoğu atağını ofsayt ile kesti. Maçın yan hakemi, tarafalılığını, öylesine abarttı ki, Türkiye'nin ikinci golünde kurallar gereği orta sahaya doğru koşması gerekirken, üzüntüden yerinde dondu kaldı.

Rıdvan Dilmen'in gözünden kaçmayan bu olumsuz ve yanlış kararlar hakemin karşılaşmaya gölge düşürdüğünün adeta kanıtıydı. İşte Dilmen'in açıklamalarından satırbaşları:

Rıdvan Dilmen: Yan hakem bütün toplarımızı kesti. Bütün ataklarımızın önüne geçti. Senelerdir futbol oynuyorum böyle bir hakem görmedim. Hareketleri hep kastiydi. Böyle bir hakem görmedim, bu hakem futboldan silinmeli. Türkiye'deki hakemlere şükretmeli. Kendi hakemlerimizi eleştiriyoruz ama onlar faul yapınca kart yok, bize gelince ilk gösterilen şey kart. Olacak şey değil!
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bence hakem iyiydi, maçın skoruna tesir edecek bir düdük çalmadı. İki tarafın da birer penaltısını vermediği söylenebilir belki, ama aynı hatayı iki tarafa da yaptı. Yan hakem kötüydü bence, önünde olan pozisyonlarda hiç müdahale etmedi.

Hamit'i beğenmeyenler olmuş ama ben Hamit'i beğendim, hiç mücadele etmediği kadar mücadele etti orta sahada, çok savaştı. Almanya'ya karşı oynadığı için sanırım 2 kat daha fazla özveriyle oynadı, bence iyiydi.

Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamış, bence en doğru kararı vermiş. Milli takım performansı çok kötüydü hem bu turnuvada, hem de eleme maçlarında. Artık eldiveni asmanın zamanı gelmişti, bizi resmen yaktı. Galatasaray'ın, şampiyon takımın kalecisi Aykut bu kadroda mutlaka olmalıydı Tolga Zengin yerine, belki Terim için bir alternatif olurdu da Rüştü yerine o oynardı.

Terim'in yolu açık olsun, gitmesine sevindim, bu maç hariç iyi oynamadık maçlarda zaten, buraya gelmemiz başarıdır, kendisine teşekkür ederiz. İnşallah gider İtalya'ya, ki gidecek gibi görünüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Teşekkürler çoçuklar...!

fatih terim milli takımı bırakacakmış.bırakması bence iyi oldu,ayrıca yaşattıkları için teşekkür ederim.umarım onun yerine yabancı,iyi bir sistem hocası gelir.takıma belli bir karakter kazandırır.defanstakilere pas yapmayı öğretir.her zaman böyle son dakika çeviremeyiz.elimizde de iyi bir genç jenerasyonu var ve bunu iyi kullanan bir hoca bulursak dünya kupası için umutlarımız artar.

ayrıca hakeme de değinmeden geçemeyeceğim.resmen art niyetli bir hakem vardı sahada. lahm ım ilk yarıda kazım a ve ikinci yarıda hamit e yaptığı bariz sarı kartlı faullere kart vermedi.kazım a yapılan penaltıyı vermedi.özellikle 2-1 geriye düştüğümüzde yardımcı hakemin de üstün gayretleriyle aleyhimize saçma fauller vererek ve lehimize fauller vermeyerek şevkimizi kırdı.bu gibi küçük şeyler özellikle bizim gibi gazla çalışan takımlarda çok büyük etkiler yaratabiliyor.ve bu adama final yönettirecekler.tuncay ın hava topuna cıkarken gördüğü kart hala gözümün önünde.fjortfeldt,rosetti,busacca ve diğerleri geç de olsa emellerine ulaştılar.

Oslo'da 1-0 yenik durumdan Basel'de Yarı Final oynadık Almanlar ile nerden nereye Avrupa futbolunda kuvvet haline döndük yine v bunu kaybetceğimizi sanmıyorum yeterki domenech,donadoni tarzı isimler sarılmasın Milli Takımın ßaşıNa...

Teßrikler TÜRKİYE ...

Bu performansımızla ve bu turnuvaya kattığımız renkle Konfederasyonlar Kupası'na büyük ihtimalle davet ediliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son 2 turnuvamızda yarı finale çıktık.Artık bundan sonra bütün turnuvalara katılmamız gerekiyor.

mgokalparslan'a katılıyorum.Çok iyi bir yabancı hoca ile anlaşmalıyız.Fıratcan'ada katılıyorum.Gidip saçma sapan isimlerle anlaşmamalıyız.

Bu arada Semih'in golde Sabri'nin çalımı süperdi..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu performansımızla ve bu turnuvaya kattığımız renkle Konfederasyonlar Kupası'na büyük ihtimalle davet ediliriz.
    Şampiyon olan takım çağrılmıyor mu? Dünya kupasından sonra çağrıldığımız konfederasyon kupasında Finale çıkan Almanya katılmak istemediği için Avrupayı temsilen biz katılmıştık çünkü o kupada Avrupa takımları arasında 2.olmuştuk.Bildiğim kadarıyla bu sebeble katılmıştık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guzel oynadi bizimkiler, ama bu futbol iste. Her zaman iyi oynayanlar kazanmiyor.

Yabancı hoca da olabilir, yerli hoca da fark etmez ama ben yabancı da olabilir kanaatindeyim. Bugün görüyoruz Rusya'yı, olağanüstü oynuyor.

Bence TFF yabancı hoca için bazı isimlerle görüşmeli, bence şu isimlerden biri gelirse süper olur: Hiddink, Zico, Lucescu, Del Bosque, Daum, Camacho, Trapattoni.

Nesil
    2006
    Yer

Hala hakeme leke süremeyeen arkadaşlar mı var? Maçtan sonra Uğur'un açıklamalarını dinlemediniz galiba , adama hakem gardımızı düşürdü dedi , benim ekran başımda gardımız düşürdü o sahada olsaydım varyaaaa, onların penaltı pozisyonunu 100 kere gösterdiler bizimkileri hiç göstermediler nerdeyse ! hem penaltı değil bişey değil akabinda kazımı çekmesini lahmın es geçti ve penaltımızı vermedi , hala takılı kaldığı için onların penaltı itirazlarına semihe kart gösterdi , almanlar hakemlerle finale kaldılar ! Artık Avrupa da bizim de bi hakem atamalrında lobimiz olma zamanı geldi , sevgili Şenez Erzik' e sesleniyoruz bırak artık bu polliannacılığı basbayağı adil yönetmiyorlar !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gerçekten de aklıma takıldı yakın çevresiyle övünen Şenes Erzik ne işe yarar!?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hala takılı kaldığı için onların penaltı itirazlarına semihe kart gösterdi
    Bilgi yanlışlığı var.Semih faul yaptığı için sarı kart gördü.İtirazdan dolayı değil.Maçında tek sarı kartıydı sanırım.Hakem baya abarttı bu faul,kart kararlarını..
    So what?
    Saike

Semih bugün iyiydi gerçekten.
    Last edited by eGowiCh : 26.Haziran.2008 at 04:52

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Şampiyon olan takım çağrılmıyor mu? Dünya kupasından sonra çağrıldığımız konfederasyon kupasında Finale çıkan Almanya katılmak istemediği için Avrupayı temsilen biz katılmıştık çünkü o kupada Avrupa takımları arasında 2.olmuştuk.Bildiğim kadarıyla bu sebeble katılmıştık.
    ewet şampiyonlar katılıyor fakat onur konugu oluyor 1 tane.

Cnn'de duydum kulislerde ertuğrul sağlam'ın ismi geçiyormuş

Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ı bırakmaz, Beşiktaş da onu bırakmaz ama ikisini birden çalıştırması mümkünse olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul Sağlam çok yanlış bir seçim olur diye düşünüyorum.

Egemen seninle bu konuyu daha öncede konuştuk.Düşüncelerine saygı duyuyorum ama seninle farklı düşünceler içerisinde olduğumuda bir kez daha belirtmek istiyorum.Bu turnuvada bariz hakem hataları olmuştur bizim aleyhimize kasıtlı yada değil..
    So what?
    Saike

böyle üst düzey bir turnuvada hakemler oyuna direkt etki etmez.çünkü sonuçta onların da hedefleri var ve maçlardaki kararları geleceklerini ektiler.

sonuçta hakemler de insan hata yapabilir,penaltı verebilir,saçma sapan kararlar verebilir.ama insiyatifinin olduğu pozisyonlarda bu kadar bariz kararları verirse ve bunlar genelde bize olursa biraz kıllanırım.herşeye komplo teorisi gözüyle bakmak istemem ama hakemler arasındaki tutarsızlık,hatta aynı maçta hakemin kendi tutarsızlığı beni düşündürüyor.yardımcı hakemin özellikle 2-1 den sonra bastırdığımız zamanlardaki üst üste verdiği kararları sizi düşündürmedi mi?oyunu etkileyen bazı olaylar vardır.bunların bazıları çok gözükmeyen ama önemli şeyler olabilir.önceden de yazdığım gibi bazı bilinçli kararlar oyuncuların hevesi kırabilir,hele ki bu takım türkiye'yse.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bilgi yanlışlığı var.Semih faul yaptığı için sarı kart gördü.İtirazdan dolayı değil.Maçında tek sarı kartıydı sanırım.Hakem baya abarttı bu faul,kart kararlarını..
    Yok şemsi hakem faulden dolayı verdi ama kartlık bişey değildi, sonra da almanlar zaten semihin üzerine oynamaya kalktı, hakem güzel futbolun önüne elbetteki geçemez ama gerçekten maçı izlerken sinir krizi geçirdim çifte standartlığın bu kadarı olabilirdi anca , almanlar hakemi çok ii baskı altına almasını bildiler .. Bir de dikkatimi çeken bize yapılan fauller ya da bizim pozisyonlarımız tekrar gösterilmedi ama onlarınki maşallah 3-5 kez gösterildi , bu yayını yayıncı kuruluşumuz mu yoksa başkalarımı hazırlıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bi 2002'de Brezilya'ya kaybettiğimiz yarı final maçından sonra bide bu maçtan sonra bu kadar üzüldüm.Tek kelimeyle müthiş bir futbol oynadık.Milli takımımız sahada yapılması gereken herşeyi yapmıştık ama her zaman yanımızda olan şans bu sefer yanımızda değildi.Ayrıca hakem bozuntusu da maçı katletti.Haemde işi bilmiyor Almanları tuttuğunu o kadar belli etmemeliydi..

Neyse sonuçta güzel bir turnuva geçirdi.Bu turnuvadan sonra finale çıkan Almanya değil biz akıllarda kalacağız.Mutluyum ancak bir o kadarda üzüntülüyüm.Bu turnuva böyle bitmemeliydi..

Son olarak; Almanya maçındaki bu oyun tarzımızı, sistemimizi devam ettirirsek ve üstüne bişeyler katarsak bizde bir ekol bir turnuva takımı kesinlikle oluruz.O kapasite bizde var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Şu son şansımızı kullanmaya pek hevesli Tümer'i anlamıyorum. Ne işin var orada bırak Hamit'e işte ne diye ayak sokarsın İsviçre maçındada aynısını yapmıştı

harbiden ya cok sınır oldum belkı hamıt vursa atacaktı en azından kaleyı bulur kalecıden seker tamalarsın bıse olurdu.butun dunya dusman bıze ben boyle mac yoneten hakem gormedım ya uefa kadar kalles bı kurum varmı ya adamlar hırvatıstanla oynuoz annesı hırvat hakemi verıo maca ordan gecıoz bı dunya eksıkle cıkıoz yarı fınale bu seferde bızım yuzumuzden elenen ısvıcrenın hakemını verıo maca.olur olurda bu kadar olmaz ya allah hepsının .... versın.rüştüyüde tebrık edıyorum bu mükemmel pğerformansında yedımız 2. golde cıkmasa kaleden o gırmıcektı.adamların kaleyı bulan 4 tanemı ne sutu var 3ü gol oldu.ey gıdı volkan olcaktıki bu mac boyle olurmuydu

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Hakem beni maçta çıldırttı resmen.Güzel oynadığımız maçta öne geçtik yenik duruma düştük ve tekrar beraberliği sağladık ama olmadı.Bu turnuvada 2. kez yenilgiyi tattık hemde hiç haketmemişken...

Yensende Yenilsende Kalbim Hep Senle Türkiye!!!

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri