Şu son şansımızı kullanmaya pek hevesli Tümer'i anlamıyorum. Ne işin var orada bırak Hamit'e işte ne diye ayak sokarsın İsviçre maçındada aynısını yapmıştı
Şu son şansımızı kullanmaya pek hevesli Tümer'i anlamıyorum. Ne işin var orada bırak Hamit'e işte ne diye ayak sokarsın İsviçre maçındada aynısını yapmıştı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
harbiden ya cok sınır oldum belkı hamıt vursa atacaktı en azından kaleyı bulur kalecıden seker tamalarsın bıse olurdu.butun dunya dusman bıze ben boyle mac yoneten hakem gormedım ya uefa kadar kalles bı kurum varmı ya adamlar hırvatıstanla oynuoz annesı hırvat hakemi verıo maca ordan gecıoz bı dunya eksıkle cıkıoz yarı fınale bu seferde bızım yuzumuzden elenen ısvıcrenın hakemını verıo maca.olur olurda bu kadar olmaz ya allah hepsının .... versın.rüştüyüde tebrık edıyorum bu mükemmel pğerformansında yedımız 2. golde cıkmasa kaleden o gırmıcektı.adamların kaleyı bulan 4 tanemı ne sutu var 3ü gol oldu.ey gıdı volkan olcaktıki bu mac boyle olurmuydu