Haha gözlüklü deyince aklima doktor Mete Düren gelmisti :p
Eger Adali Ibrahim Altinsay'i kadrosuna alirsa gelmesini isterim. Tek istegim planli programli yönetsinler, önüne geleni transfer etmesinler sirf yildizi diye de oyuncu almasinlar.
Printable View
Serdal Adalı'nın başkan seçilmesi halinde yardımcısı Murat Aksu olacak arkadaşlar. Futbol komitesi için de İbrahim Altınsay'ı ikna etmeye çalışıyormuş Serdal reyiz.
Altınsay sıktın artık ya. Ya çık şartlarını ortaya koy, ya da naz yapmaktan vazgeçip tavrını belirt. Taraftara da ayıp oluyor. Seni seviyoruz ama bıktırma kendinden böyle yaparak.
Serdal Adalı'yı neden istersiniz anlamıyorum. Bu adamdan ne fayda gördünüz. Hep zarar hep zarar. Beşiktaş'ın kötü durumda olduğu zamanlar BJK yerine git TJK'ya başkan ol sonra borçlar kapansın stad inşaatı başlasın gel BJK'ye başkan ol. Yok yıldız transferiymiş yok süper teknik direktör getirecekmiş. İstemez borçları onda kalsın. Eğer yeni başkan Adalı olursa Beşiktaş büyüklüğünü gerçekten kaybeder. Bir Beşiktaşlı olarak da en azından umudum olan geleceğe yatırım yapılan ve en güzel yapılanmaya gidilen şu yıl hayatımın en güzel Beşiktaşlı yıllarından biri olur. 9 Haziran ya Beşiktaş adam gibi ayakta kalacak ya da tamamen dibe batacaktır. Herhalde hayatımın en heyecanlı ve korku dolu anlarını yaşayacağım o gün.
Rizespor,Mustafa Denizli ile yolları ayırmış.Beşiktaş'a gelmesin ? :D
Fikret Ormanı stad olayından dolayı sevmem pek ama sana hak vermemek elde değil madem öyle geçen sene aday olsaymış yani he bide bu adamın çok iyi transfer yaptığı ikna edici olduğu söyleniyo da yapmayın etmeyin bu adam daha türkçeyi bile birini ikna edicek kadar iyi kullanamıyor yabancı futbolcuları gerçekten bu adamın ikna ettiğini mi düşünüyosunuz ne tesadüf ki aldığı oyuncuların tümü(1-2 istisna olabilir) aynı menajerin oyuncuları
Adali'nin teknik direktor adayi olarak Denizli'yi goruyorum
Geçen sene aday oluyordu ama gerekli desteği göremediği için adaylığını koymadı. 1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı adam, sonra çıkıp adaylık için nabız yokladı ama gerekli desteği göremedi. Yani bende Fikret Orman'ın başkan kalmasını istiyorum ancak böyle konuşmamak gerekir.
1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı??
Seni de şikeden içeri atsalar sen de hapis yatmak zorunda kalırsın adı üstünde zorunda kalırsın. Ayrıca gerçek bir beşiktaşlı olsa yıldırım demirörenle ortaklaşa kulübe bu kadar zarar vermezdi, şu seçim döneminde de milletin aklını karıştırmazdı.
Kanıtlayamayacağın şeyler için yargıda bulunma kardeş! Kim şike yapmış, bir ispatlasana önce?! Serdal Adalı, transfer usulsüzlüğünden içeri girdi de; ama şike yaptı deme! Şike yaptığı için mi, penaltılarla güç bela, bir yerlerimizden ter aka aka kazandık kupayı?! Sen şunu da bir izle de, ondan sonra gel hikaye anlat!
2.53-3.00
[YOUTUBE="-_o0Cu8q_9Y"]Serdal Adalı[/YOUTUBE]
Haksız yere içeride yattı onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca Adalı'nın kulüpte 9 Milyon Euro civarı parası var ama hiç sesini çıkarmıyor, zararı falan yok yahu bu adamın. YD yönetiminin en iyi, en başarılı tek ismiydi. Unutmadan, bu seçimi Fikret Orman istedi. Kısacası önce Beşiktaş diyelim, birbirimize düşman olmayalım, fikirler farklı olabilir. Amaç Beşiktaşımızın iyiliği sonuçta.
serdar adali gelirse besiktasa sinif atlatir bence.. fikret orman o koltuga yakismiyor nedense..
Yahu neyin tartışması bu. Birden fazla kişinin adaylığını açıklaması Beşiktaş'a yarar. Bu işin sonunda kazanan Beşiktaş olur. Sonra Beşiktaş'ın önde gelen zenginleri aday olmuyor, elini taşın altına koymuyor falan diye yakınmayın. Murat Aksu, Hüsnü Güreli bunlar keşke yönetimde olsa.
İşin özeti taraftar çelişkiye düşmüş durumda.
Sence ben şike yaptı mı dedim? Tayfur Havutçu'nun da Serdal Adalı'nın da suçsun olduğuna inanmakla kalmıyor biliyorum. Benim anlatmak istediğim şey seni de 'herhangi bir suçtan' suçlu bulsalar sen de hapis yatarsın. Sevdiğim kulüp için hapis yattım gibi bir şey olamaz. Bu 1.
2.Sen eğer Fikret Orman'ın bunca emeğinin üzerine konulmasını doğru buluyorsan bu senin problemin. Ben haksızlığa katlanamayan bir yapıya sahibim. Ayrıca Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a bir şey katacağını düşünmüyorum hatta kendisinin YD2 olacağına inanıyorum bu yüzden de Fikret Orman'ı destekliyorum.
Ben Fikret Orman'ın bu koltukta kalmasından yanayım şuan takımda TD dahil hiçbirşey değişmemeli. Hepsinin ağzında bir kelime var "Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri" diye. Eğer gerçekten öyle düşünüyorlarsa başkan adaylarının tümü tek bir yönetimde toplansın. Parasal ve yönetimsel sıkıntı yaşamayız.
Aynen ben de bunu anlamıyorum sanki birinden birini seçersek zararımıza olacakmış gibi.
Söylenenlere bakılırsa Serdal Adalı zaten çok güçlü bir kadroyla geliyor , seçilirse işimize gelir. Fikret Başkan koltuğu kaptırmak istiyorsa o da birtakım değişikliklere gider o da kadrosunu güçlendirir yine işimize gelir bu kadar basit.
Serdal Adalı başkan olursa istikrar muhabbeti açılabilir neden 1 senede başkan değişti falan diye o ayrı tartışılır.
Orası öyle tabii. Beşiktaş'ı yukarıya taşıyacak kişi kimse Allah onu başkan yapar inşallah. İsimler önemli değil sonuçta, önemli olan takımımızın başarısı.
Şikeden içeri atsalar sözünün anlamı ne demek oluyor, o zaman bir açıkla bilelim! Daha sonra da, benim attığım yorumları zahmet edip bir oku; çok değil, 1 sayfa evvel yazdıklarıma bir bak! Ben de, Fikret Orman'ın 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım; ama yönetimini değiştirecekse. Bir dönem demek, 3 yıl demek. Bu sürede de, plan ve projelerini tamamlamış olacak. Önder Özen ve stad gibi.
Yaptığım yorumdan Adalı'nın başkan olmasını istediğimi çıkarman da enteresan. Şikeci damgası yemesine kızıyorum ve bunu dile getiriyorum diye Adalı'yı mı desteklemiş oluyorum hemen.
Fırat Günayer @firatgunayer şimdi Serdal Adalı başkan adaylığını resmen açıkladı...
listesinde kim olursa olsun Serdal adalıyı desteklemek Fikret ormana yapılan büyük bir ihanettir.
adali baskanligi açiklamis.
Adalı: 'Beşiktaşımızın,FB-GS'nin içinde bulunduğu rekabet ortamının dışında kalmamasını hedefliyorum.'' Yıldız transferi yapacağım..
firat gunayer soledi demin
Adalı'nın adaylığı iyi oldu. Şimdi Fikret Orman'ın da güçlü bir yönetim kurması lazım. Kazanan Beşiktaş olacaktır, hadi hayırlısı.
Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.
Garip bir hal içindeyiz :)
Orman çok iyi başkanlık yapıyor bence yakışıyor da başkanlığa,Adalı da yakışır hayırlısı olsun
O FEDA dedi, Ben de şimdi VEFA diyorum
Kimse kusura bakmasın ben rengini belli edenlerdenim. Tüm diğer takım taraftarlarının sinirlenip izlememe ihtimaline karşı her dizimde Beşiktaşlılığımı ortaya koydum.
Kızanlar da oldu, küfür edenler de.
Pişman mıyım, aslaBen Beşiktaşlıyım.
Şimdi kongrede de açık ve net olarak Fikret ORMAN diyorum
ÇÜNKÜ
Herkes tüyerken o ve arkadaşları çıktı ve elini taşın altına koydu.
Herkes kulübe haciz gelecek derken, o takımı şampiyonluk potasına soktu.
Yeni stat için izin aldı.
Borçları ödeyip Avrupa izni almak için canla başla çalıştı.
Boynumuzun bükük olacağını tahmin ettiğimiz bir sezonda gurur duyacağımız bir takım yarattı.
Seçimin sonucu ne olur kimse bilemez.
Beşiktaş'ın başkanı kim olursa olsun bizim Beşiktaşlılığımızda azalma olmaz. Yeni Başkanın emrine gireriz. Aşkımızda azalma olmaz.
Ama benim bir oyum var o da Fikret ORMAN ve arkadaşlarına
O FEDA dedi, ben de şimdi VEFA diyorum..
Birol Güven / HABER1903
Kısa ama güzel bi yazı olmuş
Serdal Adalı'ya herkes gel başkan ol dediğinde o kendini geri plana almayı tercih etti,şimdi gelip başkan olmak istemesi yüzsüzlüktür,valla Fikret Orman'da,Serdar Adalı'da Beşiktaş'a iyi şeyler katabilir ancak ben Fikret Orman'ın başkanlığı daha çok hak ettiğini düşünüyorum.
Kulüp üyesi var mı burada?
Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.
Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.
Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
Yıllardan beri beklediğimiz yeni stadyum projesi bu sene faaliyete geçiyor. Futbolcuların maaşları düzenli olarak veriliyor. Futboldan pek fazla anlamadığını kabul edip Önder Özen gibi futbol bilgisi olan, futbol piyasasını bilen bir isimle anlaşıldı. Adalı'yı severim ancak Fikret Orman devam etmeli.
Adalı gelirse guti'ye kulüpte görev vereceği konuşuluyor doğrumu acaba duyan oldumu :D
Ben hiç duymadım.