Fernandes de abartmış, suyunu çıkarmış yani. Fernandes'in ayakkabıları olduğunu bilmeyip dışardan bakan birisi şunların bazılarının kız ayakkabısı olduğunu zanneder.![]()
Fernandes de abartmış, suyunu çıkarmış yani. Fernandes'in ayakkabıları olduğunu bilmeyip dışardan bakan birisi şunların bazılarının kız ayakkabısı olduğunu zanneder.![]()
http://www.kartalbakisi.com/gundem/a...du-h22015.html
Hadi hayırlısı..
TC Erhun Ateş @erhunates 57 sn
110 yılın en iyi listesi. Eğer problem çıkmaz ve herkes işini yaparsa iki ex bile semtin 10 km yakınından geçemez.
TC Erhun Ateş @erhunates 6 dk
Adali'nin elindeki Yönetim kadrosu şampiyonlar ligi kadrosu gibi. FO Elindekilerle intertoto'ya bile gidemez.
---------------------------------------------------------
Hayırlısı olsun. Ben, F.Orman'ın 1 dönem daha başkan kalmasını ve sonrasında Adalı'nın aday olmasını isterdim.
Ben artık kadro palavralarına inanmıyorum. Adam gibi bir yönetim olması lazım başımızda. Aklı başında yönetilmesi lazım kulübün. Fikret Orman'ın uzun yıllar kalması taraftarıyım.
FM Gazetesi
Şurada eleştirmemde bir sakınca yok sanırım Fikret Orman'ı (ki, bunu başkan olduğu ilk andan beri söylüyorum); yanına aldığı adamların çoğu boş beleş kişilerdi, ya icraatlariyle ya da konuşmalarıyla daha doğrusu konuşamamalarıyla. Örneğin; Seyit Ateş, Levent Erdoğan, Abdullah Sözer, Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Tamer Kıran vs... Bu adamların alayını ya da en fazla 1-2'si kalacak şekilde çoğunu temizlemezse, kendi ipini kendisi çeker diye aylarca konuştum burada. Cem Bilge, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar gibi daha önemli ve saygın kişilerin yönetimden istifa etmeleri de, bu söylediğime bağlanabilir dolaylı yoldan da olsa.
Umarım, çok iyi bir yönetim kurulu oluşturur ve en azından 1 dönem daha kalır. Hiç değilse, yoluna koymaya başladığı bazı şeyler sekteye uğramaz ve hem Önder Özen devam eder hem de stad projesi planlanan zamanda, planlandığı şekilde tamamlanır. Başa dönmeyelim yoksa, tekrar tekrar.
Doğru söylüyorsun kardeşim sana katılıyorum ancak ve ancak şu var ki; Yeni gelecek yönetiminde kadrosu iyi olur ancak zihniyet kötü olabilir. Şu halimizle bence gidişatımız gayet iyi. Gelecek seçimlerde de Fikret Orman güzel bir kadro kurar diye düşünüyorum (yönetim bazında). Yani pireye kızıp yorgan yakmamak gerek![]()
FM Gazetesi
Tabii ki yeni gelecek yönetimin nasıl olacağını bilemeyiz. Kötü niyetli de olabilirler dediğin gibi; ama ben zaten Fikret Orman'ın hiç değilse 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım. Yapmayı düşündüğü işleri yarım bırakmasın en azından; fakat yönetim listesini de bir düzene koysun artık.![]()
Fikret Orman'a karşı ciddi antipatim var stat meselesinde yaptığı açıklamalardan ötürü ancak zor dönemde elini taşın altına koyması büyük iş. Başarılı, başarısız diyebilmek için bir dönem daha şans bulması lazım, seçilemezse yazık olur.
Benim bu sene Beşiktaş'ın güçleneceğine karşı aşırı bir güvenim var nedense. Çok nokta transferler yapılacak gibi geliyor. Tek korkum, seçimde güçsüz bir yönetim.
FM Gazetesi
Serdal Adalı'nin zihniyet ve emel olarak kötü diyebileceğimiz hiçbir şeyi olamaz Beşiktaş ile ilgili. Keza yönetimine alacağı insanları da kendisi gibi seçer o konuda içim rahat açıkçası. Benim endişem işin ehli insanlar olup olmayacağı. Eğer olursa sıcak bakılabilir Serdal Adalı'ya. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı.
SA ve FO listesine kimleri alacak onu merak ediyorum. Bu saatten sonra hatır gönül ile liste oluşturamazlar. Bu bakımdan birden fazla kişinin adaylığını açıklaması çok önemli. Bundan Beşiktaş karlı çıkar, kazanan Beşiktaş olur. Benim takıldığım nokta SA'nın adaylığını açıklamasının arkasında YD'nin parmağı var mı yok mu eğer öyle bir şey varsa Allah biz Beşiktaşlılara sabır versin diyorum. YD ve LE'nın desteğini alacaktır kesin.
Öyle bir şey ihtimal dahilinde değil emin ol. Serdal Adalı tamamen Beşiktaş'ın menfaatleri için geliyor.
YD'den sonra gelmesini bekliyordum aslında ama hapis olayları falan derken biraz dinlenmem lazım dedi , bence hem kendisini toparladı hem de kadrosunu. En çok istediğimiz isimlerden biri yardımcısı olacak az önce haber editörü arkadaşımla konuştum. Aklınızda biri var mı alayım tahminleri![]()
Adalı gelirse Altınsay'da gelirmi acaba?
FM Gazetesi
Beşiktaşımız için hayırlısı neyse o olsun. Ama İbrahim Altınsay mutlaka kulüpte yer almalı.
Canım FEDA olsun sana !
Keşke iki başkan da olsaSerdal Adalı ve Fikret Orman.
FM Gazetesi
Gün birlik olma günüdür, ayrı ayrı aday olma günü değil. Birleşip tek listeyle seçime girseler keşke.
Canım FEDA olsun sana !
Hatta sahaya da 22 kişi çıkalım![]()
FM Gazetesi
Hüsnü Güreli olursa harika olur. Eski yönetimden gözlüklü biri vardı. Adı aklıma gelmiyor o olabilir. Bunun dışında Altınsay'ın her iki adayında listesinde olacağını sanmam. Altınsay baştan aşağı hakim olmak istiyor ama uyuşmuyor. Keşke Altınsay birinin listesinde olsa ama sanmam. Bu arada gözlüklü biri demişken o doktor olan zat değil Serdar Bilgili yönetiminden olmalı. Adı Kıvanç olacaktı sanırım her kimse artık olmalı.
Serdal Adalı'nın başkan seçilmesi halinde yardımcısı Murat Aksu olacak arkadaşlar. Futbol komitesi için de İbrahim Altınsay'ı ikna etmeye çalışıyormuş Serdal reyiz.
Altınsay sıktın artık ya. Ya çık şartlarını ortaya koy, ya da naz yapmaktan vazgeçip tavrını belirt. Taraftara da ayıp oluyor. Seni seviyoruz ama bıktırma kendinden böyle yaparak.
Canım FEDA olsun sana !
Serdal Adalı'yı neden istersiniz anlamıyorum. Bu adamdan ne fayda gördünüz. Hep zarar hep zarar. Beşiktaş'ın kötü durumda olduğu zamanlar BJK yerine git TJK'ya başkan ol sonra borçlar kapansın stad inşaatı başlasın gel BJK'ye başkan ol. Yok yıldız transferiymiş yok süper teknik direktör getirecekmiş. İstemez borçları onda kalsın. Eğer yeni başkan Adalı olursa Beşiktaş büyüklüğünü gerçekten kaybeder. Bir Beşiktaşlı olarak da en azından umudum olan geleceğe yatırım yapılan ve en güzel yapılanmaya gidilen şu yıl hayatımın en güzel Beşiktaşlı yıllarından biri olur. 9 Haziran ya Beşiktaş adam gibi ayakta kalacak ya da tamamen dibe batacaktır. Herhalde hayatımın en heyecanlı ve korku dolu anlarını yaşayacağım o gün.
Rizespor,Mustafa Denizli ile yolları ayırmış.Beşiktaş'a gelmesin ?![]()
Fikret Ormanı stad olayından dolayı sevmem pek ama sana hak vermemek elde değil madem öyle geçen sene aday olsaymış yani he bide bu adamın çok iyi transfer yaptığı ikna edici olduğu söyleniyo da yapmayın etmeyin bu adam daha türkçeyi bile birini ikna edicek kadar iyi kullanamıyor yabancı futbolcuları gerçekten bu adamın ikna ettiğini mi düşünüyosunuz ne tesadüf ki aldığı oyuncuların tümü(1-2 istisna olabilir) aynı menajerin oyuncuları
Adali'nin teknik direktor adayi olarak Denizli'yi goruyorum
Geçen sene aday oluyordu ama gerekli desteği göremediği için adaylığını koymadı. 1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı adam, sonra çıkıp adaylık için nabız yokladı ama gerekli desteği göremedi. Yani bende Fikret Orman'ın başkan kalmasını istiyorum ancak böyle konuşmamak gerekir.
Canım FEDA olsun sana !