Bu kadar ağız okuma biliyorsanız buralarda çürünüyorsunuz bence. Ayrıca Fatih Terim'in ki kameraya yansımamış nerden biliyorsunuz ne dediğini de Emre'ye göre karşılaştırıyorsunuz.
Printable View
Emre 2 maç almamış mıydı?
Neyse bu kadar sorun etmeye gerek yok bayragi Imparator yerine Hasan Sas dikecek sahaya.
Demirören,Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı güzelce çalışmaya başladı.Bu durumdan fenerbahçe'de muzdarip.Rüştü itiraf edip 1 maç alıyor.Diğerleri 3 er maç yazık.
Trabzon maçından sonra şöyle bir haber vardı.
"Tedbirli olarak sevk edilen Fatih Terim hakkında, Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili 37. maddesine göre işlem yapılırsa, sarı-kırmızılı teknik adam 1 ila 3 maç ceza alacak
Deneyimli çalıştırıcının sözkonusu eylemi, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret ve tehdit” başlıklı 43. madde kapsamında değerlendirilirse, 3 ila 7 maçlık fatura kesilecek"
Kısaca her türlü ceza alacağı belliydi, çünkü ettiği hakaretler hakem raporlarına işlenmişti (ki ona göre tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildi) Ortada şaşılacak veya hayret edilecek bir şey yok, küfrü edersen cezayı yersin. Ortada bir şey yok TFF bizi cezalandırıyor demek, Hakareti meşrulaştırmaktan öteye gitmez. Emre ve Rüştü nasıl ceza aldıysa, Fatih Terim'de o şekil ceza aldı.
Pdfk calisiyor ne guzel :D
bu mesajını hatırlatıcam sana neil
Sonuç olarak tedbir konuldu ve oynayamadı keyfinden değil yani 2+1 Maç Tedbir = 3 eder.
Emre 3 maç alırken bişi olmuyodu siz alınca 1 maç mı oldu :) Burada Rüştü'ye verilen ceza azdır yada Emre ve Fatih Terim'e verilen 3'er maç cezalar.
Emre'ye az bile ceza verildi irkcilik yok falan demeyin ne dedigi belli oluyor Prick falan demedi acikca Nigga dedi zaten dudaklarini acarak söyledi o sekilde de Prick denmez.
Fatih Terim'e verilen cezayla sampiyonluga olan inancim daha da artti. Bu vakitten sonra yine oyunlar oynanacaktir hakemler daha da aleyhimize karar vereceklerdir ama inat olsun bazilarina and ictik sampiyonluga.
Rüştü'ye neden 1 maç verildi bilmiyoruz, Fatih Terim'in hakaretinin ne derece olduğunu da bilmiyoruz. Emre'ye "D*ngil" sözünden 2 maç verildi aslında sırf itiraz dolayısıyla üzerinden 1 maç geçtiği için göstermelik ceza uzatıldı. Eğer Fatih Terim'e 3 maç verilmişse yaptığı hakaretin boyutu bunda etkili olmuştur. Maç bittikten sonra hakemlerin geçişi sırasında baya söz sarf etti. Keşke verilen cezaların gerekçeleri daha açıklayıcı olsa da gereksiz yere tartışmalar ve ithamlar olmasa.
bak güzel arkadaşım emre diyelim ki ırkçılık yaptı gerçekten ama konu bu değil. Neden konu bu değil? Çünkü Emre 3 maç ceza alırken pfdk'nın kararı hakaret ettiği için ceza alıyordu. O yüzden Fatih Terim'in de Emre'nin de aldığı cezanın sebebi aynıdır. Süresi de aynıdır.Sorun Rüştü neden sadece 1 maç aldı.
Hocasız şampiyonluğa alışkınız, merak etmeyin. :)
herkesin ici rahat olsun bu takim hocalida hocasizda sampiyon olcak baska yolu yok onumuze hangi tasi koyarlarsa koysunlar.
Allah allah zaten diyorum ki TFF'nin bi yerleri yemedi Emre'yi irkciliktan sevketmeye. Cünkü bu sucu ikinci kez isleyecekti ve futbol hayati büyük oranda bitecekti anlayamayan ya da hala anlamak istemeyen sizsiniz.
Ya Galatasaraylı renktaşlarım niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum;)
Fener bu sene 2 kupa parolasıyla çıkmışlar(2-3 sene öncede öyledi ama neyse:icon_lol:) ve maç bizim sahaya kalırsak şampiyonuz beyler moddalar Ama!!!
1-Fenerin ligdeki rakibi Orduspor değil Galatasaray
2-Yanlış hatırlamıyorsam 28 senedir Türkiye kupasını kazanamadılar.
3-2.5 puan önlerindeyiz.Onların sahasında berabere kalırsakta biz şampiyonuz:0:(Son maçlar 2 takımd kazanır diye düşünülmüştür)
4-Belki eskiden bir Saracoğlu fobisi vardı ama bunu ezerek berabere kaldığımız maçta yıktık diye düşünüyorum.Şimdi olasılıklara gelirsekte bizim şansımız daha yüksek bence
Ezerek Yenmek-Düşük İhtimal
Ezilerek Yenmek-İmkansız
Ezerek Berabere Kalmak-Yükse İhtimal
Ezilerek Berabere Klamak-Orta İhtimal
Ezerek Yenilmek-Orta İhtimal
Ezilerek Yenilmek-İmkansız
Yani o maçı kazancağımızı bende düşünmüyorum ama %70 biz şampiyonuz.Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden diyorum:):p
yasaklanmadımı o
1. si 2 Kupa parolasıyla çıkmadık.
Galatasaray rakibide Kayseri , Ordu , Antalya vs. değil Fenerbahçe
Türkiye Kupasını 28 senedir alamamak demek bu sene alamamak anlamına gelmez nasıl siz 13 senedir bizi yenemeyip bu yıl yenceğinizi düşünüyorsanız :)
2.5 puan önümüzdesiniz ama 2 maçı kazanınca şampiyon biz oluyoruz maç bizim sahamızda ve evimizdeki üstünlüğümüz ortada :)
Koyu yaptığım yeri de neye göre değerlendirdiğini bilmek isterim. Özellikle imkansız olanları :)
Fenerbahce bali desem yeterli olur sanirim.
1-Sizi sahanızda yenmek zor olduğundan düşük ihtimal dedim
2-Sizin sahanızda iyi oynayıpta bu balla yenilmeniz olanaksız dedim
3-Bakınız bu seneki maç
4-Fenerbahçe ne yapsa yeridir dedim:p
5-Ordu değil Fenerbahçe olduğunuzu bildiğimden yenebilirsiniz dedim
6-Son maçlardaki performansınıza bakarak bizi ezerek yenmeniz imkansız dedim(Tabi 3-4 adamımız kırmızı kart görürse onu bilemiyeceğim yada 3 penaltı falan kullanırsanız:D)(Birde bunun büyük final olduğunu düşününce:u:)
aslında aynı kefeye koymuyorum. Ben de Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünüyorum en azından Zokora'ya ama sonuçta alınan kararların nedeni aynı mı aynı. O yüzden hukuk gözünde eşitler aynı cezaları almaları da çok doğru. Rüştü'de 3 maç almalıydı sadece standart açısından.
1'i anlarım.
2 futbolda bal yoktur atamayana atarlar vardır. O kadar bal bal dediniz Beşiktaş'a yenilmezdik bu kadar basit.
3- Bende bakınız son 13 seneki maç derim :) ( ki ezmek 2-0 geri düşmek ise bilemem :) )
4- Fenerbahçeyiz yaparız :)
5'i anlarım.
6- Derbi olduğunu hatırlatır ayrı motive olduğunu ve biz en kötü zamanımızda bile Kadıköy'de sizi yendiğimizi hatta bazı maçlar ezerek ( bkz: 2002 ) olduğunu hatırlatmak isterim :)
bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar:D
Edit: bu arada Fener-bjk maç konusunda zaten bu sene hariç diğer her senelerde Fenerden derbilerde tokat yiyorduk diye yazmıştım.Ama bu sene gözümde GS biraz daha farklı oynuyor.Bu değerlendirmeyide bu sezona göre yaptım zaten:)
PFDK Fatih Terim'e 3 maç ceza verince Ünal Aysal açıklama yaptı: "Takımı motive etmemize gerek kalmadı, deliye döndüler, kupa hayırlı olsun"
Twitter'da gördüm bilmiyorum gerçek mi.
Emre ile bu konunun ne alakası var bilmiyorum. Federasyonun anormal olduğu konusunda ise hem fikirim.
Hakaret edersen ceza alırsın. Hakem her ne kadar kararlarıyla kışkırtsa da bu hakaret etme hakkını vermez. Emre Çolak topu ayağında tutunca deliren Fatih Hoca kendisi takımın en önemli döneminde bunu yapıyor.
Şimdi isteyen bunu isteyen Emre'yi isteyen federasyonu konuşsun.