1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar
    Edit: bu arada Fener-bjk maç konusunda zaten bu sene hariç diğer her senelerde Fenerden derbilerde tokat yiyorduk diye yazmıştım.Ama bu sene gözümde GS biraz daha farklı oynuyor.Bu değerlendirmeyide bu sezona göre yaptım zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar
    Aynen öyle Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aynen öyle Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun
    aslında bende dozunu kaçırırdım ama futbolda fanatiklikten biraz uzaklaşmam biraz daha sakin adam yaptı beni
    Dozunu kaçırmanız ne kadar sevdiğinizi gösteriyor takımlarınızı ama tabi birbirimizi kırdığımızdan sorun oluyor

Mesaj Yetkileri