Sayfa 155 / 578 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Emre'ye az bile ceza verildi irkcilik yok falan demeyin ne dedigi belli oluyor Prick falan demedi acikca Nigga dedi zaten dudaklarini acarak söyledi o sekilde de Prick denmez.

Fatih Terim'e verilen cezayla sampiyonluga olan inancim daha da artti. Bu vakitten sonra yine oyunlar oynanacaktir hakemler daha da aleyhimize karar vereceklerdir ama inat olsun bazilarina and ictik sampiyonluga.
    bak güzel arkadaşım emre diyelim ki ırkçılık yaptı gerçekten ama konu bu değil. Neden konu bu değil? Çünkü Emre 3 maç ceza alırken pfdk'nın kararı hakaret ettiği için ceza alıyordu. O yüzden Fatih Terim'in de Emre'nin de aldığı cezanın sebebi aynıdır. Süresi de aynıdır.Sorun Rüştü neden sadece 1 maç aldı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hocasız şampiyonluğa alışkınız, merak etmeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

herkesin ici rahat olsun bu takim hocalida hocasizda sampiyon olcak baska yolu yok onumuze hangi tasi koyarlarsa koysunlar.

Allah allah zaten diyorum ki TFF'nin bi yerleri yemedi Emre'yi irkciliktan sevketmeye. Cünkü bu sucu ikinci kez isleyecekti ve futbol hayati büyük oranda bitecekti anlayamayan ya da hala anlamak istemeyen sizsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Galatasaraylı renktaşlarım niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum
    Fener bu sene 2 kupa parolasıyla çıkmışlar(2-3 sene öncede öyledi ama neyse) ve maç bizim sahaya kalırsak şampiyonuz beyler moddalar Ama!!!
    1-Fenerin ligdeki rakibi Orduspor değil Galatasaray
    2-Yanlış hatırlamıyorsam 28 senedir Türkiye kupasını kazanamadılar.
    3-2.5 puan önlerindeyiz.Onların sahasında berabere kalırsakta biz şampiyonuz(Son maçlar 2 takımd kazanır diye düşünülmüştür)
    4-Belki eskiden bir Saracoğlu fobisi vardı ama bunu ezerek berabere kaldığımız maçta yıktık diye düşünüyorum.Şimdi olasılıklara gelirsekte bizim şansımız daha yüksek bence
    Ezerek Yenmek-Düşük İhtimal
    Ezilerek Yenmek-İmkansız
    Ezerek Berabere Kalmak-Yükse İhtimal
    Ezilerek Berabere Klamak-Orta İhtimal
    Ezerek Yenilmek-Orta İhtimal
    Ezilerek Yenilmek-İmkansız
    Yani o maçı kazancağımızı bende düşünmüyorum ama %70 biz şampiyonuz.Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Durduramazsınız !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Allah allah zaten diyorum ki TFF'nin bi yerleri yemedi Emre'yi irkciliktan sevketmeye. Cünkü bu sucu ikinci kez isleyecekti ve futbol hayati büyük oranda bitecekti anlayamayan ya da hala anlamak istemeyen sizsiniz.
    ilki ne zaman olmuş ben aklandı diye biliyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Durduramazsınız !
    Terim görevimiz tehlike
    Nasıl yakalamışlar o kareyi ya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yasaklanmadımı o

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ilki ne zaman olmuş ben aklandı diye biliyorum
    Aynen aklanmis ben ceza aldi diye biliyordum. Ama yine de bu Emre'nin görüntülerle irkcilik yaptigi gercegini degistirmez ve bu yüzden Fatih Terim'le ayni kefeye konmasi imkansiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ya Galatasaraylı renktaşlarım niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum
    Fener bu sene 2 kupa parolasıyla çıkmışlar(2-3 sene öncede öyledi ama neyse) ve maç bizim sahaya kalırsak şampiyonuz beyler moddalar Ama!!!
    1-Fenerin ligdeki rakibi Orduspor değil Galatasaray
    2-Yanlış hatırlamıyorsam 28 senedir Türkiye kupasını kazanamadılar.
    3-2.5 puan önlerindeyiz.Onların sahasında berabere kalırsakta biz şampiyonuz(Son maçlar 2 takımd kazanır diye düşünülmüştür)
    4-Belki eskiden bir Saracoğlu fobisi vardı ama bunu ezerek berabere kaldığımız maçta yıktık diye düşünüyorum.Şimdi olasılıklara gelirsekte bizim şansımız daha yüksek bence
    Ezerek Yenmek-Düşük İhtimal
    Ezilerek Yenmek-İmkansız
    Ezerek Berabere Kalmak-Yükse İhtimal
    Ezilerek Berabere Klamak-Orta İhtimal
    Ezerek Yenilmek-Orta İhtimal
    Ezilerek Yenilmek-İmkansız

Yani o maçı kazancağımızı bende düşünmüyorum ama %70 biz şampiyonuz.Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden diyorum
    1. si 2 Kupa parolasıyla çıkmadık.

Galatasaray rakibide Kayseri , Ordu , Antalya vs. değil Fenerbahçe
    Türkiye Kupasını 28 senedir alamamak demek bu sene alamamak anlamına gelmez nasıl siz 13 senedir bizi yenemeyip bu yıl yenceğinizi düşünüyorsanız
    2.5 puan önümüzdesiniz ama 2 maçı kazanınca şampiyon biz oluyoruz maç bizim sahamızda ve evimizdeki üstünlüğümüz ortada

Koyu yaptığım yeri de neye göre değerlendirdiğini bilmek isterim. Özellikle imkansız olanları
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce bali desem yeterli olur sanirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    1. si 2 Kupa parolasıyla çıkmadık.

Galatasaray rakibide Kayseri , Ordu , Antalya vs. değil Fenerbahçe
    Türkiye Kupasını 28 senedir alamamak demek bu sene alamamak anlamına gelmez nasıl siz 13 senedir bizi yenemeyip bu yıl yenceğinizi düşünüyorsanız
    2.5 puan önümüzdesiniz ama 2 maçı kazanınca şampiyon biz oluyoruz maç bizim sahamızda ve evimizdeki üstünlüğümüz ortada

Koyu yaptığım yeri de neye göre değerlendirdiğini bilmek isterim. Özellikle imkansız olanları
    1-Sizi sahanızda yenmek zor olduğundan düşük ihtimal dedim
    2-Sizin sahanızda iyi oynayıpta bu balla yenilmeniz olanaksız dedim
    3-Bakınız bu seneki maç
    4-Fenerbahçe ne yapsa yeridir dedim
    5-Ordu değil Fenerbahçe olduğunuzu bildiğimden yenebilirsiniz dedim
    6-Son maçlardaki performansınıza bakarak bizi ezerek yenmeniz imkansız dedim(Tabi 3-4 adamımız kırmızı kart görürse onu bilemiyeceğim yada 3 penaltı falan kullanırsanız)(Birde bunun büyük final olduğunu düşününce)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aynen aklanmis ben ceza aldi diye biliyordum. Ama yine de bu Emre'nin görüntülerle irkcilik yaptigi gercegini degistirmez ve bu yüzden Fatih Terim'le ayni kefeye konmasi imkansiz.
    aslında aynı kefeye koymuyorum. Ben de Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünüyorum en azından Zokora'ya ama sonuçta alınan kararların nedeni aynı mı aynı. O yüzden hukuk gözünde eşitler aynı cezaları almaları da çok doğru. Rüştü'de 3 maç almalıydı sadece standart açısından.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1-Sizi sahanızda yenmek zor olduğundan düşük ihtimal dedim
    2-Sizin sahnızda iyi oynayıpya bu balla yenilmeniz olanaksız dedim
    3-Bakınız bu seneki maç
    4-Fenerbahçe ne yapsa yeridir dedim
    5-Ordu değil Fenerbahçe olduğunuzu bildiğimden yenebilirsiniz dedim
    6-Son maçlardaki performansınıza bakarak bizi ezerek yenmeniz imkansız dedim(Tabi 3-4 adamımız kırmızı kart görürse onu bilemiyeceğim yada 3 penaltı falan kullanırsanız)(Birde bunun büyük final olduğunu düşününce)
    1'i anlarım.
    2 futbolda bal yoktur atamayana atarlar vardır. O kadar bal bal dediniz Beşiktaş'a yenilmezdik bu kadar basit.
    3- Bende bakınız son 13 seneki maç derim ( ki ezmek 2-0 geri düşmek ise bilemem )
    4- Fenerbahçeyiz yaparız
    5'i anlarım.
    6- Derbi olduğunu hatırlatır ayrı motive olduğunu ve biz en kötü zamanımızda bile Kadıköy'de sizi yendiğimizi hatta bazı maçlar ezerek ( bkz: 2002 ) olduğunu hatırlatmak isterim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar
    Edit: bu arada Fener-bjk maç konusunda zaten bu sene hariç diğer her senelerde Fenerden derbilerde tokat yiyorduk diye yazmıştım.Ama bu sene gözümde GS biraz daha farklı oynuyor.Bu değerlendirmeyide bu sezona göre yaptım zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bu sene oynadığımız 3 maçtada iyi oynadığınızı düşünüyorsanız bende tüm dediklerinizi anlıyorum ve susuyorum.Sonuçta ne kadar konuşsakta futbolcular oynadıkları futbolla bizi susturcaklar
    Aynen öyle Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

PFDK Fatih Terim'e 3 maç ceza verince Ünal Aysal açıklama yaptı: "Takımı motive etmemize gerek kalmadı, deliye döndüler, kupa hayırlı olsun"

Twitter'da gördüm bilmiyorum gerçek mi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle Aslında futbolda rakip takım taraftarıyla "Saygı ve seviye" çerçevesinde tartışmak zevkli oluyor ama forumda bunu yapabilen az sayıda insan var. Bende dahil pek çok arkadaşımız bunun dozunu kaçırıyoruz bazen gerçi ama olsun
    aslında bende dozunu kaçırırdım ama futbolda fanatiklikten biraz uzaklaşmam biraz daha sakin adam yaptı beni
    Dozunu kaçırmanız ne kadar sevdiğinizi gösteriyor takımlarınızı ama tabi birbirimizi kırdığımızdan sorun oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre ile bu konunun ne alakası var bilmiyorum. Federasyonun anormal olduğu konusunda ise hem fikirim.

Hakaret edersen ceza alırsın. Hakem her ne kadar kararlarıyla kışkırtsa da bu hakaret etme hakkını vermez. Emre Çolak topu ayağında tutunca deliren Fatih Hoca kendisi takımın en önemli döneminde bunu yapıyor.

Şimdi isteyen bunu isteyen Emre'yi isteyen federasyonu konuşsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Babam biletleri almış doğu alt gidiyorum. Maç sonu inşallah şampiyon olacağız ve imparator da tribünden sahaya inerek şampiyonluğu kutlayacak. Cezaya sadece gülüyorum siz kimsiniz ya böyle bir ceza verebiliyorsunuz hem de Fatih Terim'e !
    Fatih Terim'in dokunulmazlığı mı vardı da haberimiz yok ? :

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fatih Terim, Leeds'e gidip 40 bin öfkeli taraftarın göbeğinde oturdu. Kadıköy, Leeds'in yanında huzurevi kalır. Sorun olmaz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fatih Terim, Leeds'e gidip 40 bin öfkeli taraftarın göbeğinde oturdu. Kadıköy, Leeds'in yanında huzurevi kalır. Sorun olmaz..
    Olay çıkartmayınca huzur evi , olay çıkartsak aooov hangisini yapalım sen karar ver

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şampiyon olsa bile sahaya giremez de cezayı hakeden herkese ceza verilir. Fatih Terim gerçekten bu ülkenin en iyi hocasıdır ama en iyi olmak her şeyi yapabileceksin anlamına gelmez.

Cezalarda tutarsızlık olduğu ise doğrudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bekq'in yokluğunu aratmıyorsun Furkan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Neyden bahsediyoruzki arkadaslar irkciligin 2-3 mac oldugu sahaya inmenin 20 bin tl oldugu bir ulkede yasiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bekq'in yokluğunu aratmıyorsun Furkan
    Sadece saçma gelen kısımları belirttim

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Neyden bahsediyoruzki arkadaslar irkciligin 2-3 mac oldugu sahaya inmenin 20 bin tl oldugu bir ulkede yasiyoruz
    Irkçılığa verilmedi hakarete verildi diyoruz anlamamakta ısrar ısrar Sahaya 5-10 kişi girdi oyunculara saldırdı da 20 bin TL verdiler haklısın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir maçta tedbir ile geçiştirdiler etti sana 3 maç.
    Yalnız Emre Trabzon maçında söyledi bunu Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında oynamadı.Dün sahadaydı Emre.2 maç yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yalnız Emre Trabzon maçında söyledi bunu Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında oynamadı.Dün sahadaydı Emre.2 maç yani.
    Türkiye Kupası Yarı Final maçı Karabük ile olan saymadın galiba

Mesaj Yetkileri