Şu an Amrabat göğsünü gösterdi;
-Bana bir tekme atıldı,bana bir müdahale var diyor maçın hakemi Halis Özkahya'ya
Bu nedir lan :n:
Printable View
Karşımızdaki insan olduğunu bizde biliyoruz.1 Ocak 2012 3 deplasman galibiyeti.Her maçta mahkum oynayan bir fenerbahce.2010/2011 Beşiktaşın olmadığı galatasarayın olmadığı bir ligde şampiyonluk ardından gelen şike soruşturması.2011/2012 Sezonunda 2-0'dan 2-2 biten ve şampiyonluğun gittiği maç.2012/2013 Sezonunda yapılan klasikleşmiş kural olan."GALİP'DE GELSEK,KAYBETSEKTE HAKEME HUCUM" Son 10 senedir kendimi bilirim.Bu 10 yıllık yaşamım boyunca.Hiç bir fenerbacelinin "KAZANALIM BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM" dediğini duymadım.
Hatta 1-1 sevindiğini bile görmemiştim.
Vurgulamak İstediğim Şu ."BUNLARI MADEM BİLİYORSUN KENDİ TAKIMINA UYGULA.SEN DAHA KENDİ TAKIMINA UYGULAMIYORSUN.SONRA MİLLETE KALKMIŞ AKIL VERİYORSUN."
Profseyenol yaşantım veyatta bir takımın başına geçtiğim gün seni ilk maçıma cağırırım :) Bol bol eleştiririsin ben eleştiriye acığım.Ordan bir şeyler kazanırsam ne mutlu bana :)
Fenerbahce son on senedir.Bu kadar mahkum oynadığını görmedim.Aragones döneminde bile yaptığı paslar,hucum orginisazyonları daha iyiydi.
Birde şu var..Antalya ve (PARASI OLMAYAN) Denilen Beşiktaşla aynı puandayız.27 puan.Bu kadroyla şu anda 35 puanda olmamız lazımdı (KADROMUZ GALATASARAYDA DAHA İYİ) Buna itirazım yok.
Avrupa'da başarı lige yansımıyor nedense ? Bunu anlamış değilim.
Galatasaray bu kadroyla ilk yarıyı 35 puanla kapamazı lazım.ŞL MAÇLARI Olduğu için.Eğer olmasaydı galatasaray şu anda 42-43 puanda olur 15 puanlık bir fark acardı rakipleriyle.
Kazandık mutluyum son 2 yıldır Fenerbahceye karşı müthiş üstünlük kurduk ki son 6 maçta sadece 1 yenilgimiz var..Hamitte bence iyi oynadı Teriminde dedigi gibi" Hamit yeterki böyle vursun direkten dönsün topları en sonunra direkten girer o toplar"
2.olarak beni 3 hafta önce eleştiren fenerbahceli dostlar vardı yine söylüyorum Meireles büyük hayal kırıklıgıdır. Meireles sezon sonu Selçuk kadar performans vermez veremez!
Meireles türk insanının bug'ını çözmüştür. rezalet oyna, birbirinden gereksiz 2 sarı kart gör, hakeme hareket çek, bir çok insanın "tükürdü" dediği bir pozisyonun içinde ol, ondan sonra maçtan çıkarken armayı öp ve en kral sen ol.
sow ve kuyt'la birlikte fenerbahçe'deki en tehlikeli futbolcudur kağıt üzerinde, burası kesin ancak bu durum yaptığı hareketleri meşrulaştırmaz.
aykut kocamandan alintilanan onceki mesaji okudum da ilk yari ve kismen ikinci yari dedigi gibi top uzun sure oyundaydi, cok az oyun durdu, aynen katiliyorum. iki takim da oynamak istedi. ama pozisyon fakiri bir macti, sadece tempoluydu. tempolu olsa da kaliteyi pek konusamayiz bence, ne galatasarayda ne de fenerbahcede one cikan bir isim yoktu. selcuk attigi frikikle macin yildizi oldu diyebilirim. benim fikrim macin hakkinin beraberlik olduguydu. hocamiz yekta alinmadan once sezeri alabilseydi daha etkili olabilirdik. yekta girdikten sonra etkili olmamiz bence imkansizdi. kontrollu oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz. bugun de oyle oldu. 2-2 yi bir sekilde bulabilseydik maci bile kazanabilirdik bence.
takimi ateslemesi yonunden galatasaray seyircisi cok iyiydi. surekli macin icindeydiler. takim ne hakediyorsa onu veriyorlar aslinda. 1-1 olduktan sonra hafif bir kayboldular macta ama 2-1 i bulunca yine devreye girdiler. seyirci takim onde oldugu surece super ama takim bocalayinca onlar da kayboluyor. bu onemli bir dezavantaj. avrupa maclarinda da bu hissedildi aslinda.
bu kisim sevgili renkdaslarim icin"manisa ankaragucu ve bi de oteki takim neydi unuttum. nerden cikardiniz bunu gencler, gecen sene deplasmanda hem trabzonu hem de galatasarayi yenmedik mi? avrupada da disarda 3te 3 yapmadik mi? neyin pesindesiniz sevgili renkdaslarim. iyice sacmaladiniz, nerden vuracaginizi sasiriyorsunuz aykut kocamana, agzim acik izliyorum sizi. saskinlik icersindeyim."
bu arada macla ilgili, iki takimin da ortasahalari cok duz oyunculardi. gsde bir amrabat, fbdeyse kimse yoktu. boyle cikmis 2 takimdan pozisyon beklemek guc zaten. ikisi de kesicilerle oynadi. mactan once 2-2 falan olur demistim ama gol cikmasi mucizeydi aslinda bu macta. tamamen forvetlerin kisisel becerilerine kalmisti is. duran toplar imdada yetisti. :)
bu isin normali superi mi olur. resmi mac degil mi hepsi iste :zuhaha
galatasarayli arkadaslari da tebrik ederim, yazmayi unuttum galiba. FB fobisini asmaya basladi GS, artik tek ihtimalli maclar olmaktan cikti bu derbi. simdilik gs yenilmez seklinde, umarim gs lehine tek ihtimalli maclara donmez :n:
Yalnız internet üzerinde herkes Meireles'e ''Adamsın, İşte Bu...'' gibisinden laflar söylüyor. Yanlış anlaşılmasın; gördüğün ikinci sarı kart ile bir derbide takımını 10 kişi bırakıyorsun, ondan sonra çıkarken armayı öpüyorsun. He bide bunu stadda taraftarın yokken yapıyorsun, bunun mantığı ne ?
Bence bugün Meireles'in bu hareketini samimi bulmayan insanlar, futbolu her yönüyle bilen insanlar olduğunu düşünüyorum.
@Alicanfmfan
kotu de oynasa takimi sahiplenmesi guzel bir davranis ama gunu kurtarmak olarak da algilanabilir. ince bir cizgi bu. ne yaptigini gormedim ben cunku 10 kisi kaldigimiz dakika maci izlemeyi biraktim :)
aidiyet duygusuna sahip olmasi takim icin sevindirici cunku yeri geldiginde kaninin son damlasina kadar mucadeleyi birakmaz. umarim sahalarda bunun yansimasini goruruz. tek basina bahsettigin davranislar taraftara yetmez bence, bunu sahada oyunuyla gostermesi gerekir.
sosyal medyada her yazani kaale alma bence :) beni de almayabilirsin :zuhaha
Miereles poziyonnunda önce hakeme cok büyük itirazları vardı.Hakeme resmen.Onu calmadın bunuda calma diye itiraz etti.yaptığı foulle.Sarı kartı yedi.2 sarıdan kırmızı oldu .
Lider Galatasaray Süper Lig puan durumuna bakılırsa altındaki 7 takımdan şu ana kadar 14 puan topladı (TRABZON MAÇINI DAHA OYNAMADI)
Fenerbahce ise sadece 6 puan toplamış.
Gene diyorum.Galatasarayın Şl maçları olmasaydı 12-13 puan fark acardı.Karabük mağlubiyeti ve gelen bir cok beraberlik ŞL'den dolayı olmuştur.
"Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar" diye bir espri var hani; ona benziyor biraz bu deplasmanda kazanamama meselesi. Negatif olarak da kullanılabiliyormuş demek.
İşin aslı; ortalama bir iç saha maçı ile ortalama bir deplasman maçının, ortalama bir lig maçı ile ortalama bir Avrupa kupası maçının (keza ortalama bir yerel kupa maçının, ortalama bir play-off maçının vs..), psikolojisi farklı olur doğal olarak. Bu istatistiğe göre, standart bir lig deplasmanının, Fenerbahçe'yi, psikolojik olarak zorladığı sonucuna varılabilir.
Her puan kaybından sonra bir taraftar grubu teknik adamına bu kadar yüklenir mı be. Cidden yazık. Meireles hayal kirikligiymis , ne bekliyordunuz bu adamdan merak ediyorum. Hani acayip bir ülkeden de gelmedi İngiltereden Chelsea'den geldi izleyememe şansınız yok. Bu adam budur ötesi yok. Ama dunku macta sahankn bence dn kotusuydu. Olur boyle zamanlar sikinti yok. Meirelesi geçtim dia denmiş. Yahu dianın o maca çıkmadan önce bile sezon sonu gideceği kesindi, sadece o maca bağlıyorsanız yazık olmuş. Sonra krasic. Genel olarak kendini toplamaya başladı. Dünkü maçta kim top oynamış ki o oynayabilsin. Dün futbol mu vardı da o kötüydü ? Meirelesin yaptıgı hareket taraftara oynamaktir ama bir bakıma da haklıdır. 2 dk önce adamı çekeni es geç sonra gel kartı göster. Macın hakkı beraberlikti , olmadı. Pek de mühim değil.
Aykut hocaya sallayanlar bence önünüze daha buyuk fırsatlar geçecek o zaman saldırmak daha kolay olur. Kasmayın kendinizi şimdiden bu kadar. Ne bileyim Avrupa'dan falan elenirsek arabasını kursuna dizersiniz heralde. Nasıl bir kindir içimizdeki anlamak güç gercekten.
@benbenim
Avrupa'dan elenmesi benim için süpriz olmaz zaten.Zaten benim için asıl süpriz.Gruplardan çıkması oldu.6 maç da .4-5 pozisyona girip kalemizde 11-12 pozisyon gördük.Ki 11-12 pozisyonu muhakkak 3-4 tanesi %100 net pozisyonlardı.Rakiplerimiz bize bu konuda üstünlük sağlıyor.Biz bulduğumuzu atıyoruz onlar atamıyor.Şans,kader,dualar artık cıktık gruptan.
Ben ilk geldiği günden beğenmiyorum.Aykut Kocaman kişiliğini bilmem.Taktik anlamda cok büyük eksikliği var oyuncuları nasıl oynatıcağını bilmiyor.
Fenerbahce'nin kaybetmesinde veya kazanmasında değilim.Aykut Kocamanın taktik bilgisi falanda değilim.
Derdim "BU KADAR MAHKUM,SIKICI,ANLAMSIZ İŞLER YAPAN FENERBAHCE İZLEMEMEK"
Bütün takımların oyun sistemleri az cok belli oluyor.Ligdeki 17.takımın 2 maç izlesen oyunun sistemini çözersin.
Aykut kocamanın 2 senedir izliyorum.Ne oynattığını hala bilmiyorum ? Etrafıma soruyorum.Şu cevabı alıyorum.
"COK KISA PAS,TOPU MÜMKÜN OLDUĞUNCA AYAKTA TUTMAK" Bunu dünyada bir tek Barca iyi yapıyor.Xavi-İniesta Barca'da bunu cok iyi yapıyor.Mehmet Topal-Mierles bunu bekelmek bana saçma geliyor.(EĞER BUNU OYNATIYORSA)
Forumdan biri Aykut Kocamanın bana ne oynattığı acıklarsa cok memnun kalırım çünkü BİLMİYORUM ..
Aragones,Daum,Zico döneminde belirli bir oyun şablonumuz vardı.Büyük takım gibi oynuyorduk.Kaybet sekte kazansakta mahkum oynamıyorduk.
Aykut Kocaman kadar eleştirilen ve savunulan bir teknik direktör daha önce görmemiştim. Eleştiren kıyafetine kadar eleştiriyor, savunan kıyafetine kadar savunuyor. Garip.
ne güzel adamlarsınız siz öyle
o nasıl güzel bir koreografidir öyle hala gülüyorum
fener koreografisinde düşen adam
yanan kadiköy
elinde kupayla gülen aslan
elleriniz dert görmesin ultrAslan .
Haha helal ya bir de sag ayakla attı onu da söyleseydin keşke. Böyle eksik bilgiler vermeyelim arkadaşlar maç öncesi aaaa :D
Maça gelirsek söylenecek pek de bir şey yok. İki takım da oyun disiplininden uzak harala gürele bir futbol oynadı. Fenerbahce eski senelere kazandıgı maçlara göre cok daha iyi cok daha iyi sahaya yayılan ve topu rakip alanda tutabilen bir görüntüdeydi. Belki de son zamanlarda ilk kez oyun içinde Fb Gs'a bu kadar üstünlük sagladı. İki takım da pozisyon bulamadı ancak maç daha çok Gs yarısahasında geçti gibi geldi bana.
Ayrıca Meireles'in arma öpmesi falan yani açıkcası gülümsedim. Olası gelişebilecek eleştri fırtınasını başlamadan engelledi. Çakallık yaptı.
Keşke Aykut Kocaman da arma falan opseydi bize şov yapsaydı da adamın üstüne bu kadar gidilmeseydi.
Bu arada şu yoruma cok guldum;
Çilek Bekir'miş
Benim gönlüm çok rahat bu maçtan sonra, şampiyonlukta ki en büyük rakibimiz bize şut çekemeden maç kazandı kendi evinde, bu onların kötü bir ekip olduğunu gösteriyor. Zaten bundan öncede yaptığı süpriz puan kayıpları ilede bu daha öncede gözükmüştü.
He biz iyimiyiz? Hayır berbatız. Bizde şut çekemeden maç bitirdik; ama topun hakimi olmak maç kazanacağın anlamına gelmiyor. Eğer ilk yarı 2-1 değil 1-2 bitse görüntü tam tersi olurdu.
Devre arasını kim iyi geçirirse o şampiyon olur. Beşiktaş'da, Antalya'da bu konuda her takım kadar iddialılar bana göre.
Maça iyi başladık pres yaparak, baskılı başladık. Duran toptan da Bekir'in hediyesiyle golü bulduk. Sonrasında Hasan Ali'de çok güzel bir gol attı. Selçuk İnan'ın frikiği de güzeldi. Kısaca tüm goller güzeldi.
Meireles'e çok sempati duyuyorum bende ama dün yaptığı hareketler çok saçmaydı. Hakem kırmızı kart pozisyonuna kadar iyi gidiyodu. Meireles'in kırmızı doğru bence.
Ama çıkarken yaptığı terbiyesiz hareketler ( tükürmeler,el kol hareketi yapmalar ) yüzünden bakalım kaç maç ceza alıcak ? Formayı öpmek falan hikaye. 1 Tane Fenerbahçe'li yok stadda sağa sola dönüp formayı öpüyor :) Galatasaray seyircisini tahrik etmek için yaptığınıda düşünmeden edemiyor insan. Yaptığı hareket günü kurtarmak, taraftarın gözünde hatasını affetmek gibi hareketlerdi bence.
Her neyse gayet güzel bir galibiyet oldu, iki takımıda tebrik etmek lazım.
Caner Galatasaray'ında ekmeğini yedi ama son derbilerde hep bi çirkeflik peşinde. Dün akşamda Eboue'ye cins cins hareketler yapıyordu.
Krasic gibi futbolculara bayılıyorum. Adama faul yapsan, kart versen dönüyor gidiyor topunu oynuyor. Rakiple, hakemle işi olmuyor. Bu tip futbolcuların oyun anlayışları çok iyi bence. Galatasaray'da da var tabi bu tip isimler.
Kendi yazdığım yoruma bakıyorum sonra senin yorumuna bakıyorum. Zaten beim yazdığımı örnek vererek yazmışsın.
Yazıda ulaşmak istediğim amaç devre arası hamlelerle şampiyonluğun gelebileceğidir. Bu tek bizim için değil, Antalya ve Beşiktaş'da elde edebilir. Arada ki 5 puan fark 9 olsada sonuç değişmez.
Taraftar "Gönül" kırdı!
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkardığı maçın ardından Gökhan Gönül'ün Fatih Terim'e sarılması taraftarı kızdırdı.
http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/332/gonul2_FD6EU.jpg
,
"SİZİN YAZDIKLARINIZA KAHROLUYORUM"
Fenerbahçe taraftarı sosyal medya aracılığıyla Gökhan Gönül'e tepki gösterdi. Gökhan da maçın ardından üzüntüsünü, Twitter hesabından, ''6 yıl boyunca terimin son damlasına kadar terlettiğim bu forma altında kaybettiğimiz maçlardan sonra çok üzüldüğüm günler oldu ama bugün sizin yazdıklarınıza kahroluyorum. Benim Fenerbahçeliliğimden şüphe duyanlar var, inanamıyorum'' ifadeleriyle dile getirdi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ar-gonul-kirdi
-----------------------------------------
Yuh diyorum artık, fanatiklik ne boyutlara ulaşmış. Yazık, bari Gökhan'a yapmayın...
Az önce bir taraftar sitesinde yazdım, yapılanlar art niyetlidir. Gökhan Gönül Fenerbahçe'yi tutmuyor; ama tutanlardan daha çok savaşıyor.
Uğur Boral, Almanya karşısında 2008'de öne geçtiğimizde GG'den daha çok sarılırlardı eğer sahada olsalardı o laf söyleyenler.