aykut kocamandan alintilanan onceki mesaji okudum da ilk yari ve kismen ikinci yari dedigi gibi top uzun sure oyundaydi, cok az oyun durdu, aynen katiliyorum. iki takim da oynamak istedi. ama pozisyon fakiri bir macti, sadece tempoluydu. tempolu olsa da kaliteyi pek konusamayiz bence, ne galatasarayda ne de fenerbahcede one cikan bir isim yoktu. selcuk attigi frikikle macin yildizi oldu diyebilirim. benim fikrim macin hakkinin beraberlik olduguydu. hocamiz yekta alinmadan once sezeri alabilseydi daha etkili olabilirdik. yekta girdikten sonra etkili olmamiz bence imkansizdi. kontrollu oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz. bugun de oyle oldu. 2-2 yi bir sekilde bulabilseydik maci bile kazanabilirdik bence.
takimi ateslemesi yonunden galatasaray seyircisi cok iyiydi. surekli macin icindeydiler. takim ne hakediyorsa onu veriyorlar aslinda. 1-1 olduktan sonra hafif bir kayboldular macta ama 2-1 i bulunca yine devreye girdiler. seyirci takim onde oldugu surece super ama takim bocalayinca onlar da kayboluyor. bu onemli bir dezavantaj. avrupa maclarinda da bu hissedildi aslinda.
bu kisim sevgili renkdaslarim icin"manisa ankaragucu ve bi de oteki takim neydi unuttum. nerden cikardiniz bunu gencler, gecen sene deplasmanda hem trabzonu hem de galatasarayi yenmedik mi? avrupada da disarda 3te 3 yapmadik mi? neyin pesindesiniz sevgili renkdaslarim. iyice sacmaladiniz, nerden vuracaginizi sasiriyorsunuz aykut kocamana, agzim acik izliyorum sizi. saskinlik icersindeyim."
bu arada macla ilgili, iki takimin da ortasahalari cok duz oyunculardi. gsde bir amrabat, fbdeyse kimse yoktu. boyle cikmis 2 takimdan pozisyon beklemek guc zaten. ikisi de kesicilerle oynadi. mactan once 2-2 falan olur demistim ama gol cikmasi mucizeydi aslinda bu macta. tamamen forvetlerin kisisel becerilerine kalmisti is. duran toplar imdada yetisti.
Süper final hariç ve avrupa maçları normal lig'den bahsediyoruz.