Originally Posted by
EmperoR
Arda inanilmaz bir futbolcu,su anda turnuvanin en iyi oynayan 2-3 futbolcusundan birisi.Hem gol atiyor,hem takimini atesliyor,lider gibi takimini yönetiyor.Inanilmaz zevk aliyorum Arda Turani izlerken.Bunlari yapan sadece 21 yasinda bir futbolcu.
Arda pahabicilemez benim gözümde,Dünya kupasinda daha da büyük katkilar yapacaktir bize,abartacagim belki ama Maradona Arjantine nasil kupayi getirdiyse Arda da bize öyle getirecektir.Arda gibi futbolcumuz oldugu icin cok sansli ve gururlu olmaliyiz.Belki klasik bir laf ama bu adamin adi Ardaninho olsaydi en azindan 50 m € degeri ve dünyanin en iyi kulüpleri pesinde olurdu,bu bir gercek.
Nihat gercekten cok kaliteli,muhtesem bir futbolcu.Attigi goller öyle kolay goller degil,bizi cildirtti,aglatti dün.Helal olsun Nihata,bu turnuvada patlamayi yapti 3.macta insAllah böyle devam eder ve daha büyük kulüplerde oynar,bunu hakediyor cünkü.El Turco bizim gururumuz Avrupada ki.
Hamitin hep ofansta oynamasi gerektigini belirttim,Sabrinin sag bek olmasi gerektigini belirttim.Sabri oyuna girdi Hamit gercek mevkisine döndü inanilmaz bir baski kurduk,Sabri Hamit ikilisi muhtesemdiler dün.
Servetinden,Tuncayina,Hakanindan,Aureliosuna bütün futbolcularimiz yürekleriyle oynadilar.Volkanin yaptigi büyük hata,ama onun da katkilarini unutmayalim.