Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

E.güngöre tecrübesiz felan dendi ama oyundan çıktıktan sonra defans dağıldı..Ayrıca çok isabetli uzun pas atıyor şişirme değil bilerek görerek..10 dk içinde e.aşıkın atılmaması mucizeydi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya yerim Cech ini casillasını geciniz. Boşverin sallayın bizene, onlar en iyi olsun, biz onlara 3 gol atalım

Şu golleri bir daha izleyin, tarihi nasıl yazdığımızı tekrar tekrar izleeyelim
    http://www.izlesene.com/video/spor-t...iyeti-2/376275

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Küçümsemek değil,şu anda kadrodaki en zayıf halka o.Bunu Trabzonsporlular bile kabul ediyor.O manada bir örnek verdim...
    Katılıyorum.. Trabzonspor'da çokda iyi bir sezon geçirmedi hatalı goller yedi, ben çağrıldığında şaşırmıştım doğruyu söylemek gerekirse, milli formayı ondan daha çok hakeden kaleciler vardı. örn: Aykut
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Cech ha 1.siymiş ha 5.siymiş ha 10. Ne önemi var şimdi bunun?
    1- Kişiden kişiye değişir kaçıncı olduğu.
    2- Futbolda takımlar ve/ya oyuncular arası karşılaştırma yapmaak çoook çok zordur. Örneğin: Biz isviçre'yi yendik. İsviçre Portekiz'i yendi. Binaenaleyh biz de Portekiz'i yeneriz. YOk böyle bişey.
    3- Kim ne derse desin Cech çok başarılı bir kalecidir. Ama topu kaçırdı ama kaçırmadı. O orta çok sertti onu bi düşünün arkadaşlar onu tutmak zordur. Ha birde Allah'a çok şükür dualarımız orada devreye girdi bir anlık hataya zorladı Cech'i.

uefa.com'dan alıntı;

Engel tribute
    A member of the UEFA Technical Study Team, former Poland coach Jerzy Engel, paid tribute to Nihat's display. "At the crucial moments he was always there, trying very hard for 90 minutes," Engel said. "And at the end he gave a fantastic win to his team. This says everything about football. One team goes from heaven to hell; the other, from hell to heaven. This is the beauty of this game. Now the Czechs are crying, but on 75 minutes Turkey were crying. Those who were here in this stadium cannot believe what has happened. And this man, Nihat, changed the game completely."

Nihat'ı öve öve bitirememişler. Biraz anlıyorum İngilizce'den. Maçı tamamen değiştirdi falan demiş. Bence Arda bu övgüleri daha çok hakediyor ama sadece attığı gol yüzünden değil.

Nesil
    2007
    Yer
    34

golleri değilde son 15 dkyı upload edebilecek var mı ?*
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih Terim basına öfke dolu.

Fatih Terim, milli zafer gecesinden sonra basın toplantısı düzenliyor. İstanbul'u hesaplaşma için adres gösterdi. Basına bakın neler söyledi;

Fatih Terim, İsviçre'de basın toplantısı düzenliyor. İşte Terim'in konuşmasından satırbaşları;

SAKATLIKLAR: 6-7'ye yakın oyuncumuz hasarlı... Servet, Emre Güngör, Emre Belözoğlu, Nihat, Hakan Balta ve Aurelio'nun sakat olduğunu görüyoruz.

Bu bizim için önemli bir konu. Bu oyuncular birazdan MR'a gidecekler net sonucu alacağız.

Bunun dışında mutlu ve gururluyuz. Uzun bir geceyi geride bıraktık. Kendi işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

YAZILARINIZI ÇÖPE ATTIRDIK: Yalnız sizlerin işini biraz zorlaştırıyoruz, farkındayım. 70'inci dakikadan sonra tüm yazdıklarınızı çöpe atmanız kolay değil. Bu sıkıntıyı verdiğimiz için özür diliyoruz.

İmkansız diye bir şey yok, mucizeler biraz zaman alır. Buradada mucizeler biraz zaman alıyor, kusura bakmayın. Zaman zaman turnuva boyunca böyle rahatsızlıklar vereceğimizi belirtmek istiyorum.

Gecenin en karanlık olduğu an sabahın en yakın olduğu andır. Oyuncularım bu sözü hiç akıllarından çıkarmadıkları için başarılılar.

HIRVATİSTAN MAÇI; 96'dan şartlar çok değişik ama Hırvat takımı grup maçlarında ve şampiyonada çok başarılı performans gösteren bir takım. Artık teke düştüğümüz bu seride isimlerin, daha öncekilerin önemi yok. O gün o an çok önemli. Çeyrek finalde güçlü bir rakip beklemek kadar doğal bir şey yok.

Biz buraya gelirken, oynadığı futboldan keyif alan, kazansa da kaybetsede manşetlere çıkacak bir takım demiştik. Bunu gördüğümüz ve verdiğimiz sözü tuttuğumuz için mutluyum.

İDAM SEHPALARI HAZIRLANMIŞTI: Biliyorum kaybetseydik idam sehpaları hazırlanmıştı. Beni ve futbolcularımızı o anda orada darağacına çekeceklerdi belki de… Demek ki bizde sadece rakipleri değil, idam sehpalarını da yıkıp geçiyoruz.

*Biz inandık ve başardık… Bizi hala beğenmeyen varsa istatistiklere baksın… Kalplerinizi sağlam tutun, futbol böyle bir oyun…

DEVRE ARASINDA NE DEDİ?: Bazen öyle bir olur ki iyi oynamayı beklediğiniz maçta çıkan oyuncu sayısı fazla olur kafanızda. Değiştirme çok kolay değil, o da kötü, öbürü de…

Korkmamalarını korkacak bir şeyin olmadığını söyledim. Söylediğim şey mağlubiyetten, kaybetmekten korkmamaları…

HANGİ MANŞETİ ATARDI: Benim takımım atıyor…
    Biraz zaman alıyor, bekleyin, yazmayın yazık yırtıp atıyorsunuz

SİZİN TARAFA GEÇMEDİM: Ben sizin tarafa hiç geçmedim. Trt’de iki maç ücretsiz hatır için bulundum. Kimsenin de çalışanı değildim. Şöyle derdim herhalde… Takımın başında Fatih terim varsa biraz beklemekte yarar görüyorum diyebilirdiniz. Ama gidişatın kötü olduğu anda methiyeleler dizilecek halde yok…
    Yeterki eleştiri nezaketimizi koruyalım. Demek ki siz de tecrübe edindiniz, bundan sonra son saniyeye kadar temkinli olacaksınız.

HASAN DOĞANLA ARAMIZ ÇOK İYİ: "Sayın Hasan Doğan ile aramız çok iyi… Gayet iyi bir ilişkimiz var. Şu anda 2008’in konsantresinden başka bir şey beni ilgilendirmiyor. O sonra rahat rahat konuşulacak konu… Bana gösterdikleri itimatlarına teşekkür ediyorum. Ama sen kapıyı vurduruyorsunuz, kavga ettiremeyince başka yola çekiyorsunuz. Ama öyle değil.

Avrupa ile ilgili konuya gelince şu anda onu düşünecek durumda değilim. Bazı transferlerin benim oyuncularıma zarar verdiğini görürken ben transferle ilgili bir şey yapabilir miyim?

BASINA SERT ELEŞTİRİ: İstanbul’da yeterli zamanımız var diye düşünüyorum. Ama oyuncularıma zarar veren bir ortamı kabul etmem mümkün değil. Bana zarar vereni de kabul etmem mümkün değil, ben bu takımın koçuyum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle eleştiri yapamazsınız, hakarete varan eleştiri mi var.

Mevlana’dan güzel bir dörtlük ayırmıştım ama arkadaşlarım beni durdurdu. Size tam iyi gidecek bir dörtlüktü.

Şimdi siz gidip oyuncunun annesine mikrofon tutuyorsunuz. Futbolcunun annesi ne anlar futboldan. Bir örf adet yok mu? Fatih Terim’in aleyhine konuşturmak için…

Bazı annelerin yüzüne telefon kapatıyorsunuz, utanmıyorsunuz da… Yani Einstein’in bile aklına gelmezdi.

Ben artık eğleniyorum. Hersey değişiyor dünya değişiyor, biz değişiyoruz ama siz değişmiyorsunuz.

PRİM YALANI: Prim konusunu yazıyorsunuz, maçtan bir gün önce oyuncuların tek kelime etmiş hali yok. Yalan yazıyorsunuz, yalanı dönüp bana soru olarak soruyorsunuz. Olur ama böyle şeyler. Buldunuz böyle bir ülkeyi, kıymetini bilin, her şey söylemek yazmak serbest. Rahatsınız başka yerde tazminattan evinizde oturamazsınız. Kıymetini bilin.

İstanbul’a gelince daha net isimlerle hallederiz. Biri intikamını almış 40 sene sonra, çok da erken oldu demiş. Herkes anlamıştır. Burada biz riyakatı halktan aldığımızı biliyoruz.

ARDA: Arda’nın performansı artmalıdır… Artma kapasitesi de var. Çok daha önemli ve daha yüksek seviyeye çıkabilir.
    Tuncay’a gelince, bir oyuncu düşünün ki nereye koyarsanız orda oynuyor. Bir oyuncu düşünün ki istatistikleri de altüst ediyor. Sahanın içinde gezdiremeyeceğiniz bir yer yok. Kaleye geçecek kadar da fedekar. Tuncay bizim kilit oyuncumuz. Tuncay gibi birkaç oyuncumuz olmasından mutlu olurum. Belki zaman zaman teknik kapasitesi cevap vermeyebilir. En ciddi yerlerde oynamıştır.

Nihat'ı çıkarsam kimse bir şey demezdi değil mi arkadaşlar… Ben çıkarmadım. Benim burada, sizin orada oturmanızın sebebi odur işte…
    Hamit’e gece saat yarımda kendisi ile bir analiz maçı seyrettik. Kendisinin olduğu kaseti. Bazı oyuncular güvenilmesi gereken oyunculardır. Ben de güveniyorum, doğru yaptığımı düşünüyorum.

SERVET: Maçlar kaybedilir ama insanlar kaybedilmez. Onun özverisi, çalışma isteği çok önemli. Çok büyük örnek bence... Büyük sorunu var ama ona bile direniyor. Bazı insanların acıya karşı toleransı daha yüksektir. Onu riske edecek bir şeye izin vermem.

VOLKAN VE AURELİO YERİNE KİM: Volkan’ın yerine Rüştü oynayacak. Marco’nun yerine sakatlıktan arınırsak birini çıkaracağız. Tümer’in durumu çok iyi değil, Emre ortada. O yüzden isim veremiyorum.

Hırvatistan’da korktuğum bir oyuncu yok. Beğendiğim oyuncular var ama korktuğum oyuncular yok…

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

UEFA'NIN PATRONU ŞAŞKINA DÖNDÜ!..

Milli takımımızın dün yazdığı destanın canlı şahitlerinden olan UEFA Başkanı Michel Platini maçı izlerken şaşkına döndü.

Platini şaşırtan bu olay ise Türkiye’nin maçı inanılmaz şekilde kendi lehine çevirmesi değil kadroda olmayan bir isimdi.

Maçı Protokol tribününde UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Hasan Doğan’la beraber izleyen Platini Türk Milli Takımının kadrosunu görünce “herhalde yedek” diye düşündü ve tepki vermedi ancak yedeklere baktığında şaşkınlığı iki katına çıktı.

Hemen yanındakilere döndü ve: “Zenitli neden yok?” diye sordu.

Michel Platini’nin dikkatini çeken isim Zenit ile UEFA Kupasını kaldıran Fatih Tekke’ydi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    deco dan yedigi golu bence yememeliydi. quaresmadan yedigi golde birsey yapamazdi. Ronaldo dan yedigi gol bence buyuk hata adam dunyanin en iyi oyuncusu diye ondan gol yemesi normal diyemeyiz.. Hatali bir goldu. bizim macta yedikleri mucize falan farketmez iyi kaleci ise yemeyeceksin. benim sahsi gorusumdur. Cech oyle olaganustu bir kaleci degil. Ondan daha iyileride var.. Van der saar buffon ve iker
    Deco'dan yediği golde adam daha ne yapacak? İlk pozisyonda ayaklarıyla çeldi, Deco'nun önüne düştü top vargücüyle uzandı oraya o topuda engelledi ama şans yoktu yanında sonraki pozisyonda gole engel olamadı.Tutmuş Cech'in iyi mi kötü mü kaleci olduğunu tartışıyoruz olacak iş değil..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim ne kadar koştu?
    Türkiye

Volkan Demirel 4.17 km
    Hamit Altıntop 11.23 km
    Emre Güngör 6.28 km
    Servet Çetin 9.95 km
    Hakan Balta 11.09 km
    Tuncay Şanlı 11.18 km
    Mehmet Topal 7.3 km
    Mehmet Aurelio 10.95 km
    Arda Turan 11.65 km
    Semih Şentürk 5.21 km
    Nihat Kahveci 10.13 km
    Emre Aşık 2.96 km
    Kazım Kazım 3.76 km
    Sabri Sarıoğlu 5.31 km
    Çek Cumhuriyeti
    Petr Cech 4.67 km
    Zdenek Grygera 10.26 km
    Tomas Ujfalusi 9.02 km
    David Rozehnal 9.48 km
    Marek Jankulovski 9.64 km
    Libor Sionko 10.86 km
    Jan Polak 11.38 km
    Marek Matejovsky 4.51 km
    Tomas Galasek 9.54 km
    Jaroslav Plasil 9.98 km
    Jan Koller 10.09 km
    Kadlec 1.55 km
    Jarolim 7.14 km
    Vlcek 1.18 km

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    E.güngöre tecrübesiz felan dendi ama oyundan çıktıktan sonra defans dağıldı..Ayrıca çok isabetli uzun pas atıyor şişirme değil bilerek görerek..10 dk içinde e.aşıkın atılmaması mucizeydi..

Tecrübesizdi tabii.Defansta dağılmadı.O çıkınca oyuncu değişikliği olana kadar golü yedik.Emre Aşık girince pek bir sorun yaşamadık.Emre bir ara kramponu rakip forvetin kafaya geçirdi o sırada bir heyecan yaşadık ama hep biz atak yaptığımızdan fazla top gelmedi bizim yarı sahaya..Emre Güngör tecrübesizliğini atınca çok iyi olacaktır.

Takımda en beğenmediğim isim Hakan Balta'ydı.

Arda inanilmaz bir futbolcu,su anda turnuvanin en iyi oynayan 2-3 futbolcusundan birisi.Hem gol atiyor,hem takimini atesliyor,lider gibi takimini yönetiyor.Inanilmaz zevk aliyorum Arda Turani izlerken.Bunlari yapan sadece 21 yasinda bir futbolcu.
    Arda pahabicilemez benim gözümde,Dünya kupasinda daha da büyük katkilar yapacaktir bize,abartacagim belki ama Maradona Arjantine nasil kupayi getirdiyse Arda da bize öyle getirecektir.Arda gibi futbolcumuz oldugu icin cok sansli ve gururlu olmaliyiz.Belki klasik bir laf ama bu adamin adi Ardaninho olsaydi en azindan 50 m € degeri ve dünyanin en iyi kulüpleri pesinde olurdu,bu bir gercek.

Nihat gercekten cok kaliteli,muhtesem bir futbolcu.Attigi goller öyle kolay goller degil,bizi cildirtti,aglatti dün.Helal olsun Nihata,bu turnuvada patlamayi yapti 3.macta insAllah böyle devam eder ve daha büyük kulüplerde oynar,bunu hakediyor cünkü.El Turco bizim gururumuz Avrupada ki.

Hamitin hep ofansta oynamasi gerektigini belirttim,Sabrinin sag bek olmasi gerektigini belirttim.Sabri oyuna girdi Hamit gercek mevkisine döndü inanilmaz bir baski kurduk,Sabri Hamit ikilisi muhtesemdiler dün.

Servetinden,Tuncayina,Hakanindan,Aureliosuna bütün futbolcularimiz yürekleriyle oynadilar.Volkanin yaptigi büyük hata,ama onun da katkilarini unutmayalim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Tecrübesizdi tabii.Defansta dağılmadı.O çıkınca oyuncu değişikliği olana kadar golü yedik.Emre Aşık girince pek bir sorun yaşamadık.Emre bir ara kramponu rakip forvetin kafaya geçirdi o sırada bir heyecan yaşadık ama hep biz atak yaptığımızdan fazla top gelmedi bizim yarı sahaya..Emre Güngör tecrübesizliğini atınca çok iyi olacaktır.

Sen milanı tutuyosun sana göre tecrübesiz tabi İyi futbolcu her zaman oynar..Emre güngör 17 yaşında değilki 24 yaşında hatrı sayılır bir maç tecrübesi var..Adam maç oynamadan nasıl tecrübe kazanacak 35 gelince mi oynatıcağız turnuvalarda artık bi yerden başlamadı gerekir..E.aşık ın yaptığı hareket penaltıdır..Aynısını e.güngör yapsa tecrübesiz diyeceksiniz veya g.zanın portekiz maçındaki hareketini yapsa..Bilinçaltınızda bu var çünkü..Emre iyi bir futbolcudur ve bu oynamasını gerektirir oynadığı zamanda aslan gibi mücadele eder 'gözünün üstünde kaşın var olaylarına girmeye gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cech Dünya'nın en iyi kalecisi ancak karşısında Türkiye ve Fatih Terim varken kimsenin yapabilecek birşeyi kalmıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Jan Polak ve Sionko'nun yerine Nedved ve Rosicky olduğunu düşünemiyorum
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Emre Güngör tecrübesiz değil Avrupa ve Milli takım tecrübesi yok, eminim sende ondan bahsediyorsundur.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Volkan'ı takımı satmakla suçlamak kadar mantıksız bir şey olamaz.Söylediğim gibi bazı oyuncular,sinirlerine hakim olamazlar.Hagi Uefa Kupası finalinde Adams'a dirsek atarak takımını yalnız bırakmıştır.Hagi orada takımınımı satmış oldu ve ya bu onun profesyonel olmadığını mı gösterir?
    Anilton sana kesinlikle katılıyorum, bu konuda hakkında yazdığın uzun mesajı alıntı yapmıyorum uzun diye, orada da çok güzel belirtmişsin, ellerine sağlık. Gerçekten haklısın dediklerinde, hakemin mutlaka hatası olduğu kesin. Ahmet Çakar hakemin maçı çok kötü yönettiğini, Topal'ın hareketinin bırakın kartı faul bile olmadığını, Aurelio'nun itirazının sarı kart olmadığını, Volkan'ın pozisyonun da kırmızı kart olmadığını belirtti. Bence de doğru söylüyor. Volkan'ı suçlamamız anlamsız, katkıları ve verdikleri ortada.

deco dan yedigi golu bence yememeliydi. quaresmadan yedigi golde birsey yapamazdi. Ronaldo dan yedigi gol bence buyuk hata adam dunyanin en iyi oyuncusu diye ondan gol yemesi normal diyemeyiz.. Hatali bir goldu. bizim macta yedikleri mucize falan farketmez iyi kaleci ise yemeyeceksin. benim sahsi gorusumdur. Cech oyle olaganustu bir kaleci degil. Ondan daha iyileride var.. Van der saar buffon ve iker
    Deco'dan yediği golü yememeli miydi? Farklı maçları mı izledik? Orada Cech kurtarıyordu, son mücadelesiyle ama gol oldu, elinden geleni yaptı. Çok basit bir gol olacakken Cech neredeyse gol olmasını engelliyordu, savunmanın hatası var orada adam öyle kaçırılır mı, Cech ne yapsın, adam elinden geleni yapmasına rağmen kurtaramadı, zorlamasına rağmen gol oldu.

Ronaldo'dan yediği de hata mata değil, Ronaldo çok sert ve beklenmedik bir şekilde vurdu, eh bir zahmet adam yesin artık. İyi kaleciysen yemeyeceksin mantığı çok saçma bir mantık. O zaman senin gözünde iyi kaleci olması için gol yememesi gerekiyor. O zaman senin mantığına göre 2006 Dünya Kupası'nda hiç gol yemeyen İsviçre'nin kalecisi Zuberbühler dünyanın en iyi kalecisi.

bana gore cech iyi kaleci degil.. bu benim fikrim.. grupta gorduk iyi kaleciyi 6 tane gol yedi 2 macta.. bizim macta yedigi 2 gol hatali. vandersaar suanda bana gore en iyisi
    Cech'in neresi iyi değil yahu? İyi kaleciyi gördük, 6 tane gol yedi diyorsun da adam ne yapsın takımının savunması kötüyse? Nihat'ın vurduğu şutta, 3. golde kaleye Cech'in yanına Buffon'u koysak, iki kaleci olsa yine gol olurdu, görmedin mi nasıl vurdu? Ne yani o gelde de Cech mi suçlu? Kötü kaleci mi?

Dünyada beğendiğim iki kaleci var, biri Buffon, biri de Petr Cech. Bu iki kaleciden sonra van der Saar ve Casillas'ı eklerim.

Buffon dünyanın en iyilerinden ama Hollanda maçında 3 tane gol yedi, ne yapsın adam? İnanılmaz bir kaleci ama 3 gol yedi, ne yani Buffon iyi kaleci değil mi? Gol yeme lüksü yok mu? Savunma değil de kalecide mi bitiyor iş?

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arda inanilmaz bir futbolcu,su anda turnuvanin en iyi oynayan 2-3 futbolcusundan birisi.Hem gol atiyor,hem takimini atesliyor,lider gibi takimini yönetiyor.Inanilmaz zevk aliyorum Arda Turani izlerken.Bunlari yapan sadece 21 yasinda bir futbolcu.
    Arda pahabicilemez benim gözümde,Dünya kupasinda daha da büyük katkilar yapacaktir bize,abartacagim belki ama Maradona Arjantine nasil kupayi getirdiyse Arda da bize öyle getirecektir.Arda gibi futbolcumuz oldugu icin cok sansli ve gururlu olmaliyiz.Belki klasik bir laf ama bu adamin adi Ardaninho olsaydi en azindan 50 m € degeri ve dünyanin en iyi kulüpleri pesinde olurdu,bu bir gercek.

Nihat gercekten cok kaliteli,muhtesem bir futbolcu.Attigi goller öyle kolay goller degil,bizi cildirtti,aglatti dün.Helal olsun Nihata,bu turnuvada patlamayi yapti 3.macta insAllah böyle devam eder ve daha büyük kulüplerde oynar,bunu hakediyor cünkü.El Turco bizim gururumuz Avrupada ki.

Hamitin hep ofansta oynamasi gerektigini belirttim,Sabrinin sag bek olmasi gerektigini belirttim.Sabri oyuna girdi Hamit gercek mevkisine döndü inanilmaz bir baski kurduk,Sabri Hamit ikilisi muhtesemdiler dün.

Servetinden,Tuncayina,Hakanindan,Aureliosuna bütün futbolcularimiz yürekleriyle oynadilar.Volkanin yaptigi büyük hata,ama onun da katkilarini unutmayalim.
    Çok güzel bir yazı yazmışsın, harfiyen katılıyorum. Arda Turan insiyatifi almasa belki da turu geçen taraf olmayacaktık. Artık F.Terim'in de bir şeylerin farkına varıp Arda'yı serbest oynaması, sorumluluk vermesi gerekmez mi? Sabri savunma anlamında bence pek iyi değildi ama koşması, mücadele etmesi, en azından Hamit'in orta sahaya geçmesini sağlaması açısından faydalı oldu.

Bir de Terim artık şunu anlamalı ve görmeli. Semih bizim baskı kurduğumuz anlarda oyunda olmalı, ancak o zaman iş yapabilir. İsviçre maçında Semih neden iyiydi? Çünkü rakibe baskı kurduk ve Semih de görevini yaptı. Bu maçta Semih neden etkisiz, çünkü ilk yarı rakip kaleye gidemedik, Semih de dolayısıyla etkisiz gözüktü. Biz maçın başından sonuna kadar baskılı, ofansif oynasak, rakip yarı sahasında pas yapsak, tıpkı dün 2. yarıdaki futbolumuz gibi oynasak o zaman Semih çok etkili olur.

Arda turnuvadan sonra mutlaka Avrupa'ya transfer olmalı, bu yeteneğine yazık etmemeli. Bu yetenekle Avrupa'da banko oynayabilecek düzeyde. Arda hem futbolunu geliştirir Avrupa'da, yeni şeyler öğrenir, hem de bizi gururla temsil eder. İkinci Hasan Şaş vakası yaşamayalım, Hasan Şaş da gitmedi ne oldu, daha sonra bitti, fırsatı tepti. İnşallah Arda doğru bir karar verir vakit geç olmadan.

Dün Tuncay'ın bayrağı alıp hakeme götürmesi gözlerimi yaşarttı, o mücadele hırsı gerçekten inanılmazdı. Daha sonradan Tuncay'ın ısrarla kaleye geçip Hamit'e bir şeyler söylemesi süperdi. Umarım sonuna kadar gideriz.

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Jan Polak ve Sionko'nun yerine Nedved ve Rosicky olduğunu düşünemiyorum
    Ben de 'DR- Hamit, MR- Tuncay (Sabri)' yerine 'DR- Gökhan Gönül, MR- Hamit' olduğunu inan düşünemiyorum. Çünkü bunlar öyle oyuncular ki, hem defansları çok iyi hem de hücumları. Bunların olduğu bir takımı düşünemiyorum.

1) nihatin attigi 3. gol icin ben bi kelime yazmismiyim oku bakalim... anlama yoksunlugunuzu cozemiyorum. 2) Ne mantigi olcak kaleci iyi ama paso gol yiyor ama cok iyi kaleci olsun varsin yesin mi dicez? boyle mantik asil gormedim ben. Adam 6 gol yedi ama iyi kaleci cunku gol yiyor 3) Dunyanin en iyi kalecisi sifatini hakedecek tek hareketini gormedim bu turnuvada ve bundan once. Bu adama en iyi kaleci dersek buffon vandersaar ve iker e hakaret etmis oluruz. 4) En iyi kaleci ise mac kurtarirsin takimin icin mac cevirirsin bakiniz iker. Madrid maclarini izle anlarsin ne demek istedigimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ARDA: Arda’nın performansı artmalıdır… Artma kapasitesi de var. Çok daha önemli ve daha yüksek seviyeye çıkabilir.
    Fatih Terim %100 haklı 2 sene önceki arda bu arda'ya 1000 basar.

arda cok korkutuyor beni adam inanilmaz hizli gelisiyor

O zamanlar Maradona gibi oynuyordu heralde, bu Arda'dan bile kat kat iyiyse o zamanlar.

yok ya arkadas yanlis yazmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Fatih Terim %100 haklı 2 sene önceki arda bu arda'ya 1000 basar.
    2 sene önceki ardadan çok daha üst kademede şimdi ki arda. O zaman daha mı ön plandaydı? Bence değildi. Hadi diyelim ön planda olsun, o zaman millet bu çoluk çocuk diyerek fazla dikkate almıyordu, ama geçen maçta da gördün ki, Arda'nın ayağına ne zaman top gelse 3 kişi birden basıyodu..

O zaman ki Arda çok daha iyi olsaydı Messi'den çok ses getirirdi dünyada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ARDA TURAN ARDA TURAN ARDA TURAN

Bizim dünya çapında kendinden söz ettiren oyuncularımız zaman zaman oldu, şu anda da Nihat ve Hamit ülkemizi temsil eden en üst seviyede bulunan futbolcular. Ama bir DÜNYA YILDIZI'mız hiç olmadı. İşte bir DÜNYA YILDIZI olması beklenen ARDA TURAN. Sen çok iyileri hakediyorsun, Galatasaray'a verebileceğin herşeyi verdikten sonra oradan ayrılınca dünyanın en iyi takımlarından birine gideceğinden şüphem yok.

Maç öncesi çoğu yorum doğru kadro olduğu yönündeydi ama doğru kadroya rağmen doğru gitmeyen işler vardı. Ama 2-0'a kadar. Sonrası zaten mucize. Terim'i tercihlerinden dolayı eleştirdim ama hep de destek oldum, artık bu noktadan sonra şu oynamalıydı, bu oynamalıydı gibi yorumlara bile girmemeli. Kim sahaya çıkarsa taşıdığı ay yıldızı en iyi şekilde temsil edecektir.

Son 20 dakika oynanan oyunu oynayabiliyorsak neden bunu baştan oynamıyoruz. Çek maçı öncesi acaba Çekler ne yapacak deniliyordu, şimdi Türkler ne yapacak, nasıl oynayacak denilecek. Hırvatistan 2-0 öne geçse de içlerinde daima bir endişe olacak. Türk'ün gücünden korkacaklar.

Terim maç içersinde olumlu hamleler yaptı, Hamit'i artık beke hapsetmez umarım. 3 golün de hazırlayıcısı oldu, maçın gizli kahramanıydı.

Çok eleştirilen Tuncay bile takımı ateşlemesi, galibiyete inancı sebebiyle sahada olmalı her maç.

Dünya futbol tarihinde unutulmayacak maçlar arasındakini yerini aldı dünkü maçımız. Muhteşem bir geri dönüş ve destansı bir galibiyet.

Volkan yapmaması gereken bir şey yaptı ve cezasını aldı. Federasyon'un para cezası vermesini bekliyorum ve O'nu kaybetmeye yönelik yorumlar yerine kazanmaya yönelik eleştirilerin daha olumlu olacağını düşünüyorum.

Şimdi Aurelio yoksa Ayhan var, Topal var Emre var, Volkan yoksa Rüştü var, Tolga var. Artık bu takıma, Terim'in tercihlerine saygı duyup, güvenmeliyiz. Hırvatistan maçında kendimizden emin, başarabileceklerine inanan bir takım olarak mücadele edeceğiz ve inanıyorum ki bu istek, bu inanç, bu TÜRK'ÜN gücü bize galibiyeti de getirecektir.

Şimdi benim asıl kafama takılan 2 maç ceza alması muhtemel Volkan'ın cezası bittiğinde final maçında kaleyi kim koruyacak? (Biz havaya girelim, hele dün son 20 dakikada oynanan oyunu görünce ama futbolcular umarım bu havalanmayı çok abartmazlar. Yoksa final oynamak hiç de hayal değil.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Valla havaya girmek hiçte iyi değil. Hırvatistan'a elenirsek yıkılır herkes. Açıkçası Hırvatistan bizim maçta favori olmasa bile, şansları daha yüksek. 2-0'a kadar ki oyunumuzu unutmayalım.

Final falan hâlâ hayal bence. Önce bir yarı finale çıkalım da...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Herkes O'na Hayran!..

HERKES O'NA HAYRAN!..

Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti karşısında elde ettiği galibiyetten ve çeyrek finale adını yazdırmasından sonra Avrupa basınındaki yankılar git gide artıyor.

İsviçre’de yayın yapan yüksek tirajlı Eurofoot dergisi Arda Turan’ı konu alan haberinde milli yıldızımızı yerlere göklere sığdıramadı. Dergi, Arda’ya övgüler yağdıran haberinde, onun yeteneklerinden bahsederken, genç futbolcuyu teknik direktör Fatih Terim’in de kariyerini kurtaran isim olarak yansıttı.

Derginin haberinde Arda’dan şu şekilde bahsediliyor:

“Arda Turan durdurulmaz bir Türk. Milimetrik çalımlar atabiliyor ve her şartta önünü çok iyi açıyor. O, ekstra bir oyuncu. Bu yetenekleri sayesinde önce İsviçre sonra da Çek Cumhuriyeti’ni devre dışı bıraktı. Türk Milli Takımı’nın zafer çanı gibi. Aslında ağır görünüyor ama çok hızlı hareket ediyor. Genç yaşına rağmen Fatih Terim’in de kariyerinin devam etmesini sağlayan oyuncu o oldu. Görünen o ki Hırvatistan maçının yıldızı olmaya en büyük aday da o. Cam gibi parlayan bir oyuncu!”

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: ALP KOPARAL

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

1) nihatin attigi 3. gol icin ben bi kelime yazmismiyim oku bakalim... anlama yoksunlugunuzu cozemiyorum. 2) Ne mantigi olcak kaleci iyi ama paso gol yiyor ama cok iyi kaleci olsun varsin yesin mi dicez? boyle mantik asil gormedim ben. Adam 6 gol yedi ama iyi kaleci cunku gol yiyor 3) Dunyanin en iyi kalecisi sifatini hakedecek tek hareketini gormedim bu turnuvada ve bundan once. Bu adama en iyi kaleci dersek buffon vandersaar ve iker e hakaret etmis oluruz. 4) En iyi kaleci ise mac kurtarirsin takimin icin mac cevirirsin bakiniz iker. Madrid maclarini izle anlarsin ne demek istedigimi
    Paso gol mü yiyor? Hahaha kimi kandırıyorsun sen yahu? Sana yediği 6 golüde izah ettim hala neyi konuşuyoruz?

Dünyanın en iyi kalecisi sıfatını hakedecek tek bir hareketini görmedin mi? Yahu Burak bir alemsin. Bu adam elemelerde 5 gol yemiş biri. Şampiyonlar liginin en az gol yiyen takımı değilmiydi Chelsea?

Cech o kadar çok maç kurtardıki saya saya bitmez. Sana bu senenin Şampiyonlar Ligi Yarı Finaline örnek verebilirim. Ayrıca geçen seneki yarı finalde Gerrard'ın o şutuna bi direkten diğer direğe 80-90 km lik hızla gelen topu çelmesi baştan aşağıya zaten impossible is nothing lafını anlatıyor. Senin o çok övdüğün İker,Saar bunları yapmışmı peki?

İyi kaleci ama golleri yemesi onun suçu değil. Adam müthiş oynuyor, harika toplar çıkartıyor ama rakip takım senin kalene 50 defa gelirse en istersen dünyanın en iyis ol, istersen uzayın en iyisi ol yine gol yersin, o da bir insan sonuçta, robot değil.

Bu turnuvadan önce yaptıkları belli, neler yaptıkları, Chelsea'nin iki yıl üst üste Premierlig şampiyonu olmasının mimarlarından. Chelsea'de az maç kurtarmadı Petr Cech, sen de Chelsea maçlarını izle o zaman anlarsın ne demek istediğimi, bir adam boşuna dünyanın bir numarası gösterilmez.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Paso gol mü yiyor? Hahaha kimi kandırıyorsun sen yahu? Sana yediği 6 golüde izah ettim hala neyi konuşuyoruz?

Dünyanın en iyi kalecisi sıfatını hakedecek tek bir hareketini görmedin mi? Yahu Burak bir alemsin. Bu adam elemelerde 5 gol yemiş biri. Şampiyonlar liginin en az gol yiyen takımı değilmiydi Chelsea?

Cech o kadar çok maç kurtardıki saya saya bitmez. Sana bu senenin Şampiyonlar Ligi Yarı Finaline örnek verebilirim. Ayrıca geçen seneki yarı finalde Gerrard'ın o şutuna bi direkten diğer direğe 80-90 km lik hızla gelen topu çelmesi baştan aşağıya zaten impossible is nothing lafını anlatıyor. Senin o çok övdüğün İker,Saar bunları yapmışmı peki?
    Sana katılıyorum. Casillas ve van der Saar benim gözümde Cech'ten sonra gelirler. Cech ve Buffon'u ayrı kefene koyarım, ondan sonra da Casillas ve van der Saar'ı sayarım, yani bu 4 kaleci bence dünyanın en iyi dördü ama Buffon ile Cech bir ikiyi paylaşırlar.

Ekleme: 6 gol yedi, iyi kaleci değil diyorsun da, bu 6 gol içinde Nihat'ın attığı süper gol de var. Nihat'ın golü için hiçbir şey dememişsin ama 6 gol yedi diye laf etmişsin. O topu hangi kaleci kurtarabilir? Arda'nın golünde de elinden geleni yaptı fakat şanssızlığı top direğe çarptı girdi. Bir tek dünkü golde hatası var.

Cech'in yediği 6 gole bakarsak, Portekiz'den yediği 3 gole gelelim. Deco'nunkinden hiçbir hatası yok, Ronaldo'nun golünde hatası yok, son gol de aşikar zaten, 2'ye 1 geldiler ve orada da yapacak hiçbir şeyi yoktu.

Cech'in tek hatası dünkü hatasıydı, onun dışında bu turnuvayı hatasız kapattı ve süper bir performans gösterdi. İlk maç İsviçre maçında onu geçemedi İsviçreliler.

Ne yani şimdi tabelaya bakıp da bu kaleci iyi kaleci değil demek haksızlık değil mi? 6 gol yedi diyorsun ama ezbere konuşuyorsun tabelaya bakıp, yediği gollere bir bak istersen.

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri