ıspatı yoksa konuşmayacaksın konuşuyosan da ispat edeceksin bu kadar basit aydın ileri görüşlü kardeşim
Printable View
Yolcu yine bizim soruları atlıyor. Yeterlilik düzeyi tabi, kolay soruları cevaplayıp, zorlarını es geçmek. :)
Başbakan cuma günü yayınlayacağız dediği videoları yayınladı mı?
https://pbs.twimg.com/media/BM059zLCMAAkkDL.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...64209554_n.jpg
Al buyur, link koyacaktım da sen açılmıyo falan dersin şimdi.
Direk resimleri koydum belki bunlar da açılmaz gerçi :)
gözüyle gördüğğünüz halde inanmıyorsunuz bana bu soruyu mu soruyorsunuz :)Quote:
Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?
araştırılmadan temellendirilmeden hele birde söyleyen kişinin niyeti de ortadayken ne diyim size
bu soruyu siz kendinize sorun bence gözümüzle gördüğümüze inanmıyoruz görmediğimize nasıl inanacağız diye
@yolcu
ahahahahahahahahaha.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil kardeş.
Parayı makbuzla verecek halleri yok ya, bunu nasıl ispat edebiliriz? Varsa yarın gidin miting alanına görün doğru muymuş yanlış mıymış.
İşinize gelen yere cevap veriyorsunuz, çocuklu fotoğraflar konusunda hala birşey söylemiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz, bu artık insanlık suçu.
Kapatın televizyonu, sizi de kandırıyorlar.
[YOUTUBE="hGLvdJNk0AQ"]Korkuyorum Anne[/YOUTUBE]
Edit: Baktım da keşke cevap vermeseymişsiniz. O zaman içinizde bir parça vicdan barındırdığınıza dair ümidimi kaybetmezdim.
Bu kalınlaştırdığım kısım haklı çıkarıyor yapılanları öyle mi ?
Seni katılaşmış vicdanınla baş başa bırakıyorum, yapılan şey acıtasyon değil yaşanan gerçeklerdir.
Başbakan sadece konuşmayı biliyor zaten, vermişler eline bir mikrofon üfleyip duruyor ve hep aynı sazdan çalıyor. Görme meselesi tabii bu kime ne anlatıyorum bende dimi ama ? :)
Ben ağzımla gülmesem de olur ömür boyu da sen bir kerecik beyninle düşünebilsen keşke :)
Ayrıca şunu söyleyeyim,
Hangi partiye oy verdiğin önemli değil. Şu an yaşananlara onay veriyorsan insan değilsin
@_Yolcu_
ulen yolcu yine beni atlıyorsun :n:
İki haftadir laf anlatmaktan yorulmadiniz mi arkadaslar?