Müslümanı müslümana kırdıran bu hükümete yazıklar olsun.
not : Bana göre olay müslümanlık değil insanı insana saldırtana da yazıklar olsun ancak olayı hep din üzerinden düşünenler için öyle yazdım.
![]()
Müslümanı müslümana kırdıran bu hükümete yazıklar olsun.
not : Bana göre olay müslümanlık değil insanı insana saldırtana da yazıklar olsun ancak olayı hep din üzerinden düşünenler için öyle yazdım.
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Su yapılanlar insanlik dışıdır. Bunu yapanlar kadar bunu savunanlarda insanliktan cikmistir. Istersen tap istersen canından çok sev ama su yapılanlari savunma be arkadaş savunmasi şu olayı!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Divan Hotel'e Saldıran Polislerin Kask Numaraları
T054 T057 T069 A205 T042 T050 T047 T053 T068 T074
Bu çocuğun göz yaşlarında boğulun inşallah.
![]()
Bu mesajım kesinlikle tahrik etme mesajı değil ve Aydın abi rica ediyorum silinmesin.
_yolcu_ , Delpiero10 , Erdem345 li biri vardı her neyse. Şu fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Edit : Zafer'in paylaştığı fotoğraf. Ben bir daha koymayayım aynısını.
Evet beyler samimi bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum ama öyle "çocuğa yapılacak iş değil" le kurtulmak yok. Hadi bakalım.
Fatih ayaklandı
Ah ah tencere tava vurmasınlar ya, Tayyip bey rahatsız oluyor sonra![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
"Canı yanan sabretsin. Canı yakan da yanacağı günü beklesin." Hz.Muhammed (S.A.V)
Hukuk'a saygi duyuyorlarmis, demokrasiyi yasatmak istiyorlarmis...
Şuan itibari ile Hüseyin Avni Mutlu'nun açıklaması Necati Şaşmaz'ın açıklamasını sollamıştır.........
Vali Mutlu: "Ölü-yaralı rakamlarını size daha küçük de verebilirdim"
Allah razı olsun ya. Vali yalan söylememeyi tercih etmiş. Büyüksün yha
İleri demokrasi dediğin böyle olur. Efendim. Führerimizin pardon Büyük Ustamızın her söz kanundur.Doğrudur.
%50 marjinal de kim oluyor canım. İktidar için yalan söylemek de mübahdır. Öyle değil mi vicdanlı arkadaşlar
Vali Mutlu: "Marjinal gruplar kalmıştı zaten parkta, onlara müdahale oldu. fevkalade düzgün ve bir müdahale olmuştur."
Hee o çocuklar kaldı marjinal olarak.
Muhabirin, Can Dündar ile ilgili olarak "çaresizim" sorusunu sormaya cesareti yetmedi. Yarım yamalak sordu.
Videoyu tekrar yayınlayayım.
Marjinal gruptan muhabire tokat geldi
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Uayt7ytFh3o&feature=share"]...[/YOUTUBE]
Yarim saattir valiyi dinliyorum, kapatip kafami dinleseydim keske. Bir seyler anlatiyor ama eminim o da inanmiyor anlattiklarina.
Valinin dediği 29 yaralı sadece 1 günlük mü 15 günlük mü ? tam olarak anlayamadım.
Vali "yaralı rakamlarını az gösterebilirdik, buna engel bir durum yok ama yapmıyoruz" dedi. Bir vali bunu dedi.
Nereye gidiyoruz ulan ?!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
He canım he gülüm he yavrum..." müdahale tanımını bile gerektirmeyen bir boşaltma işlemi. "
-------
Bu arada bu Taksim'deki insanların VEKİLLERİ nerede acaba ?
Hani şu sesimizi duyurmak için meclise yolladıklarımız. Hala mecliste para mı sayıyorlar acaba ?
Söyleyecek söz yok. Polisi bir robot olarak yada hiptonize edilmiş birere cisim olarak sayarsak herşeyin kaynağı AK parti ve RTE'dir. İnsanları yatıştırmak yerine ortalığı kızıştırmaktan zevk alıyor heralde. NE olursa olsun. Otele gaz bombası atmakta neyin nesi. Hangi sorunun izahı olabilir bu yapılan eylem. Orada masum çocuklar, yaşlılar var. Eğer polise kasteden varsa, taş atan varsa girer alırsın.
Bu olay artık AKPnin sınırları aştığını gösteriyor. Hitlerin gaz odalarının Türkiye versiyonu piyasaya çıkmış oldu. Başka açıklaması yok. Demokratik olduğu söylenen bir ülkede bu tip bir müdahale olamaz. Olmamalıdır. Gaz bombası kullanımı keyfiyete dönüşmüş. Adamlar sıkıp duruyor. Bu ülkenin ne polisine güven kaldı ne hukukuna. Herşey ele geçirilmiş, satılmış veya yandaşlaştırılmıştır. Bu ülkenin düzelmesi için AKP'nin ve bdp terör örgütünün dışında olduğu yeni bir hükümet ve topyekün devlet kurumlarında çalışanların bir çoğunun değişmesi gerekir.
Kaybolan çocuklar: http://divandakicocuklar.wordpress.com/
senin uslup sorunun var daha insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenememişsin bir değil iki değil ayıp bunu çocukluğuna veriyorum benimle doğru konuş
açıklama yapmışsın da ortada iddianı doğrulayacak elle tutulur hiçbir şey yok nerden bileyim uydurmadığını
arabalarla davetler her mitingde olur sanki ilk defa miting görüyormuş gibi birde arabalarla davet ettiler o parayı da verirler diyorsun
lafla peynir gemisi yürümez ispat getir ispat
@_Yolcu_
Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?
@_Yolcu_
İnsanlarla gayet güzel konuşurum aslında kusura bakma benim hatamKuru gürültü lafını sen çıkardın ortaya gelip burada çocukluk diyorsun bende cahilliğine veriyorum kusura bakma.İspatı yok bu işin sana ispat getirsek de zaten ondan da senin yapmadığını nerden bilebiliriz dersin.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
Bu millete yazık oluyor.
Yazıklar olsun.
Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..
Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.