1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
    Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
    Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
    Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
    Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
    Bu millete yazık oluyor.
    Yazıklar olsun.
    @Yolcu

Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @Yolcu

Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum
    benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
    boş boş konuşmayalım lütfen kişiselleştirerek daha da uzatmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
    Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
    teşekkürler biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkürler biliyorum
    Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
    bak sen tamam tarhihin gerçeklerinde görüşürüz kardeş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bak sen tamam tarhihin gerçeklerinde görüşürüz kardeş.
    Görüşmesekte olur. Sen gör kafi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ülke sizini bizimi yok. Bu ülke bu vatanda yaşayan, yaşamış olan herkesindir.
    Last edited by Aydin : 16.Haziran.2013 at 02:00 Reason: son kısmı sildim. biraz ağır orası :)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu ülke sizini bizimi yok. Bu ülke bu vatanda yaşayan, yaşamış olan herkesindir.
    Katılıyorum. Biraz sakinleşmek lazım. Başbakanın yaptığı hatayı yapmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ülke elbet hepimizin. Kardeşçe yaşamayı bilen ve bu şekilde yaşayan herkesin. Ama gelip bir adam bütün milleti birbirine düşürüyorsa, bu insanlarda ona kanıyor ve onun yolundan gidiyorsa kusura bakma ama bu ülke bence onların değil. Ya da onlar bu ülkeyi haketmiyor. Geçmişini haketmiyor. Kendi fikrimdir bu
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sen de, her soru sorana saldıracağına sorulara cevap vermeyi denesen diyorum?

Mesaj Yetkileri