Originally Posted by
Redrum
AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
Bu millete yazık oluyor.
Yazıklar olsun.