bu klon hakemleri hep bizim maçımıza mı verirler anlamam.herifin sadece sol kolu çalışıyor.ikinci yarıda sol kolu bozulup sağ kolu çalışmaya başlar.üretim hatası heralde.
Printable View
bu klon hakemleri hep bizim maçımıza mı verirler anlamam.herifin sadece sol kolu çalışıyor.ikinci yarıda sol kolu bozulup sağ kolu çalışmaya başlar.üretim hatası heralde.
Juventus berbat oynuyo. Cannavaro atıldıktan sonra iyice defansa çekilmeye başladı. Chimenti'yi şansı kurtarıyo. 3 direk var şimdiye kadar .
Ve penaltı Fulham kullanacak gol olursa Juve biter.
... ve sessizlik. (r) (0)
Söylenecek söz bulamıyorum :(
Bu takıma yıllarını veren küme düşmede bile gitmeyen Buffon'a,Del Piero'ya acıyorum,yazık oluyor onlara :(
Seneye şampiyonlar ligine katılamazsak esas bombayı o zaman görün
inter,milan,udinese,napoli,sampdoria maçları deplasman. Gerisini siz hesaplayın.
bu takım herşeye rağmen 4.cü olacak.
Palermo nun dün oynanan İnter maçındaki oyununu görünce biraz umutsuzluğa kapıldım. Gerçekten çok hırslılar ve çok koşuyorlar.
Chimenti 1 - 0 Juventus
40 yaşındaki Chimenti, 40 metreden yediği gol ile Şampiyonlar Ligine gitme umutlarını bitirdi. Bunun dışında takımın genel performansı zavallıydı. Artık itiraz kabul edilmeksizin söyleyebiliriz ki tarihin en kötü Juventus'unu izlemek bizlere nasip oldu.
Ben geçen haftada yazmıştım bu adamın yerine kalas koysanız hiç değilse sağına soluna çarpar odunun. Bu adamın kaleci olduğuna bile inanmıyorum. Sanki sokaktan geçerken çevirmişlerde dede gel 2 dk şu kalede dur demişler gibi.
Takım sürekli aynı oyuncularla gidiyodu yerine yenileri gelmiyodu. Artık o adamlarda yaşlandı. Camo - Trezeguet artık yaşlılar. Önceden olsa Trezeguet atar Juve turlardı ama artık böyle değil. Toptan değişikliğe ihtiyacı var takımın.
Sky Sports'un iddiasına göre Banfield'ın James Rodriguez'in için görüşmeler bugün başlıyor. 8 milyon €'dan bahsediliyor.
Chimenti'de kolunu kırmış. 3 Kaleciside sakat Juventus'un.
james rodriguez şu kolombiyalı genç yetenek mi?
Aynen kolombiyalı. Udinese'yle anlaştığı haberleri çıkmıştı ama Rodriguez yalanlamış o söylentileri. Umarım alır Juve artık takımı tamamen değiştirmeleri gerekiyo.
Buffon
? ? Chiellini ?
? Marchisio Sissoko ?
? ?
takıma baktığımda bunu görüyorum.yazın bu enkazı düzeltmeleri imkansız.yani en kötü 5 tane direk takıma girecek adam lazım ; Caceres + Candreva için en az 15milyon euro ödeyecekler eğer kalmalarına karar verilirse.geriye kalacak bütçe ile eksik yerlerin kapatılmasına imkan yok.bir ihtimal Melo,Diego,Amauri,Molinaro,Poulsen,Tiago satılırsa burdan en az 60m euro gelir.bu parayla eksik yerler kapatılabilir fakat bu seferde yedek klübesi hepten boş kalır.
kabaca bir hesap yapılırsa ;
Amauri = 15m euro
Diego = 20m euro
Melo = 13m euro
Poulsen = 8m euro
Tiago = 5m euro
Molinaro = 3m euro
----------------------------------
64m euro + bu sene harcanacak denen 50m euro ki bu para oyuncu satışlarından hariç para ise çok iyi bir bütçe.toplam 114m euroluk bir bütçe eder ve bu paraya yeni bir takım kurulur.
tabi bu football manager oyunu değil.yazıldığı kadar da kolay değil ama Juventus için zor olmamalı ;
Buffon
VanDerWiel - Vidic - Chiellini - Bale
Marchisio - Sissoko
Gourcuff
Giovinco - Torres - Silva
-------------------------------------
Buffon
VanDerWiel - Bonucci - Chiellini - Bale
Marchisio - Sissoko
Modric
Silva - Iaquinta - Giovinco
Çok ünlü oyuncular almalarınada gerek yok. Stoper için Zapata veya Kjaer, sol bek Bale, Kolarov, Vargas üçlüsünden biri, diğer mevkiler için Silva olabilir (fazla pahalı gelebilir ama), Montolivo, Jovetic, Fellaini, Cavani, J. Martinez, Zarate, G.Rossi gibi oyuncuların birkaçı alınabilir. Seçenek çok ama alan yok.
Herşeyden önce Thomas Schaaf gibi devrim yapabilen ve elindeki kaynakları mükemmel şekilde kullanan biri lazım takıma. Diego'yu Diego yapan Schaaf'ın oyun planıydı. Aynı şekilde Mesut şu anda parlayan oyuncu. Juventus'ta aynı şeyi yapabilir zor değil bu.
brezilyalı oyuncular çok sorumsuz çıktı bence adlarına yakışır oynamıyorlar.melo diego amauri için 70 milyon euro bonservis harcandı.takıma katkıları ise çok çok az.
juventus giovincoyu iyi kullanamıyor buda ayrı bir sorun.
Her ne olursa olsun ilaç Benitez değildir.
Zaten olamazda Seko. Benitez transferden gram anlamayan birisi ve Juventus'unda harcayacak milyonlarca € parası yok.
Haklısın fakat,hala görüşüyorlar sanırım.
Martin Jol,Felix Magath gibi isimler olabilir bana göre. Disiplini ön planda tutan teknik adamlar.
Ayrıca Bourdeux hocası Lauren Blanc cuk diye oturur. Öyle takımı baştan kurmayada gerek kalmaz. Defansif sorunları olan Juventus'un defansını adam eder bana göre. Bourdeux gibi orta düzeyde defans adamları olan takımın nasıl defans yaptığını herkes görüyor.
Napoli'den iyi haberler var. Devam eden Calciopoli mahkemesinde, Juventus'un küme düşürülmesi ile sonuçlanan davanın iddia makamı köşeye sıkışmış durumda. Tanıklarının verdiği çelişkili cevaplar ve araştırmalarını Gazzetta dello Sport'un haberlerini okuyarak yaptıklarını açıklamalarının ardından işin aslının ortaya çıkmaya başlaması kaçınılmaz hale geldi. Gazzetta'nın tarafsız olduğunu öne süren savcı herhalde gazetenin baş editörü ve şefinin Inter ikinci başkanı ile hissedarları olduğu gözden kaçırmış.
Juventus komploya kurban gitmiş olabilirmi ve aklanma ihtimali var mı?