Sayfa 127 / 191 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

bu klon hakemleri hep bizim maçımıza mı verirler anlamam.herifin sadece sol kolu çalışıyor.ikinci yarıda sol kolu bozulup sağ kolu çalışmaya başlar.üretim hatası heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Juventus berbat oynuyo. Cannavaro atıldıktan sonra iyice defansa çekilmeye başladı. Chimenti'yi şansı kurtarıyo. 3 direk var şimdiye kadar .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SuperBianconero View Post
    bu klon hakemleri hep bizim maçımıza mı verirler anlamam.herifin sadece sol kolu çalışıyor.ikinci yarıda sol kolu bozulup sağ kolu çalışmaya başlar.üretim hatası heralde.
    Takımın çok iyi oynuyor da tek kusurlu hakem sanki

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ve penaltı Fulham kullanacak gol olursa Juve biter.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

... ve sessizlik.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    yakışır juveye.bu sezon tam bir serseri takım modunda

yönetim futbolcu el ele bu takımı çok güzel yerlere getirdiler.maç sonunda ertem şenerin sözü cuk diye oturuyo juvenin durumuna.''fulhamın tur 5 gole ihtiyacı olsa 5.yide atacaklarmıydı acaba?''

Del Piero_10 Misafir

Chimenti
    Salihamidzic-Grygera-Zebina-Grosso

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ben de şaşırdım ama son zamanlarda pek ışık saçan bir takım olmadığımız için çok sevindim diyemiyorum.
    ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Söylenecek söz bulamıyorum
    Bu takıma yıllarını veren küme düşmede bile gitmeyen Buffon'a,Del Piero'ya acıyorum,yazık oluyor onlara

Seneye şampiyonlar ligine katılamazsak esas bombayı o zaman görün

Del Piero_10 Misafir

inter,milan,udinese,napoli,sampdoria maçları deplasman. Gerisini siz hesaplayın.

bu takım herşeye rağmen 4.cü olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Palermo nun dün oynanan İnter maçındaki oyununu görünce biraz umutsuzluğa kapıldım. Gerçekten çok hırslılar ve çok koşuyorlar.

Chimenti 1 - 0 Juventus

Del Piero_10 Misafir

40 yaşındaki Chimenti, 40 metreden yediği gol ile Şampiyonlar Ligine gitme umutlarını bitirdi. Bunun dışında takımın genel performansı zavallıydı. Artık itiraz kabul edilmeksizin söyleyebiliriz ki tarihin en kötü Juventus'unu izlemek bizlere nasip oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben geçen haftada yazmıştım bu adamın yerine kalas koysanız hiç değilse sağına soluna çarpar odunun. Bu adamın kaleci olduğuna bile inanmıyorum. Sanki sokaktan geçerken çevirmişlerde dede gel 2 dk şu kalede dur demişler gibi.

Takım sürekli aynı oyuncularla gidiyodu yerine yenileri gelmiyodu. Artık o adamlarda yaşlandı. Camo - Trezeguet artık yaşlılar. Önceden olsa Trezeguet atar Juve turlardı ama artık böyle değil. Toptan değişikliğe ihtiyacı var takımın.

Del Piero_10 Misafir

Sky Sports'un iddiasına göre Banfield'ın James Rodriguez'in için görüşmeler bugün başlıyor. 8 milyon €'dan bahsediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chimenti'de kolunu kırmış. 3 Kaleciside sakat Juventus'un.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Chimenti'de kolunu kırmış. 3 Kaleciside sakat Juventus'un.
    O kaleci değil zaten, 5 sene önceki halini de biliyorum. Yediği gole sinirlenip masayı yumruklamış..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

james rodriguez şu kolombiyalı genç yetenek mi?
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    james rodriguez şu kolombiyalı genç yetenek mi?
    Evet o, ama söylendiği kadar iyiyse bizimkilerin şansı olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen kolombiyalı. Udinese'yle anlaştığı haberleri çıkmıştı ama Rodriguez yalanlamış o söylentileri. Umarım alır Juve artık takımı tamamen değiştirmeleri gerekiyo.

Buffon
    ? ? Chiellini ?

? Marchisio Sissoko ?
    ? ?

takıma baktığımda bunu görüyorum.yazın bu enkazı düzeltmeleri imkansız.yani en kötü 5 tane direk takıma girecek adam lazım ; Caceres + Candreva için en az 15milyon euro ödeyecekler eğer kalmalarına karar verilirse.geriye kalacak bütçe ile eksik yerlerin kapatılmasına imkan yok.bir ihtimal Melo,Diego,Amauri,Molinaro,Poulsen,Tiago satılırsa burdan en az 60m euro gelir.bu parayla eksik yerler kapatılabilir fakat bu seferde yedek klübesi hepten boş kalır.

kabaca bir hesap yapılırsa ;

Amauri = 15m euro
    Diego = 20m euro
    Melo = 13m euro
    Poulsen = 8m euro
    Tiago = 5m euro
    Molinaro = 3m euro
    ----------------------------------
    64m euro + bu sene harcanacak denen 50m euro ki bu para oyuncu satışlarından hariç para ise çok iyi bir bütçe.toplam 114m euroluk bir bütçe eder ve bu paraya yeni bir takım kurulur.

tabi bu football manager oyunu değil.yazıldığı kadar da kolay değil ama Juventus için zor olmamalı ;

Buffon
    VanDerWiel - Vidic - Chiellini - Bale
    Marchisio - Sissoko
    Gourcuff
    Giovinco - Torres - Silva

-------------------------------------

Buffon
    VanDerWiel - Bonucci - Chiellini - Bale
    Marchisio - Sissoko
    Modric
    Silva - Iaquinta - Giovinco

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Çok ünlü oyuncular almalarınada gerek yok. Stoper için Zapata veya Kjaer, sol bek Bale, Kolarov, Vargas üçlüsünden biri, diğer mevkiler için Silva olabilir (fazla pahalı gelebilir ama), Montolivo, Jovetic, Fellaini, Cavani, J. Martinez, Zarate, G.Rossi gibi oyuncuların birkaçı alınabilir. Seçenek çok ama alan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herşeyden önce Thomas Schaaf gibi devrim yapabilen ve elindeki kaynakları mükemmel şekilde kullanan biri lazım takıma. Diego'yu Diego yapan Schaaf'ın oyun planıydı. Aynı şekilde Mesut şu anda parlayan oyuncu. Juventus'ta aynı şeyi yapabilir zor değil bu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

brezilyalı oyuncular çok sorumsuz çıktı bence adlarına yakışır oynamıyorlar.melo diego amauri için 70 milyon euro bonservis harcandı.takıma katkıları ise çok çok az.

juventus giovincoyu iyi kullanamıyor buda ayrı bir sorun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her ne olursa olsun ilaç Benitez değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zaten olamazda Seko. Benitez transferden gram anlamayan birisi ve Juventus'unda harcayacak milyonlarca € parası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Zaten olamazda Seko. Benitez transferden gram anlamayan birisi ve Juventus'unda harcayacak milyonlarca € parası yok.
    Haklısın fakat,hala görüşüyorlar sanırım.

Martin Jol,Felix Magath gibi isimler olabilir bana göre. Disiplini ön planda tutan teknik adamlar.

Ayrıca Bourdeux hocası Lauren Blanc cuk diye oturur. Öyle takımı baştan kurmayada gerek kalmaz. Defansif sorunları olan Juventus'un defansını adam eder bana göre. Bourdeux gibi orta düzeyde defans adamları olan takımın nasıl defans yaptığını herkes görüyor.

Del Piero_10 Misafir

Napoli'den iyi haberler var. Devam eden Calciopoli mahkemesinde, Juventus'un küme düşürülmesi ile sonuçlanan davanın iddia makamı köşeye sıkışmış durumda. Tanıklarının verdiği çelişkili cevaplar ve araştırmalarını Gazzetta dello Sport'un haberlerini okuyarak yaptıklarını açıklamalarının ardından işin aslının ortaya çıkmaya başlaması kaçınılmaz hale geldi. Gazzetta'nın tarafsız olduğunu öne süren savcı herhalde gazetenin baş editörü ve şefinin Inter ikinci başkanı ile hissedarları olduğu gözden kaçırmış.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Juventus komploya kurban gitmiş olabilirmi ve aklanma ihtimali var mı?

Mesaj Yetkileri