Robinho 2 olacağını düşünmüyorum nedense. Mourinho'nun gezici ekibinde çokta etkili olacaktır. Ama rolleri iyi paylaştırmak lazım. Ronaldo'yla arası bozulabilir eğer kendine oynamaya başlarsa.
Printable View
Robinho 2 olacağını düşünmüyorum nedense. Mourinho'nun gezici ekibinde çokta etkili olacaktır. Ama rolleri iyi paylaştırmak lazım. Ronaldo'yla arası bozulabilir eğer kendine oynamaya başlarsa.
Kendi ortasına koşup gol yapan adam bu iş yapar :p
fm'de müthiş de bu gerçek hayat.
güçsüz bir oyuncu sanki fizik olarak. bence bir ronaldo olamaz maksimum robinho diyorum...
Robinho gibi olcak sonu :)
Karakterini bilmem ama Robinho'dan çok daha yetenekli bence.
22 Haziran 2011 14:28 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya La Liga takımlarından Espanyol, AZ Alkmaar'ın defans oyuncusu Hector Moreno'yu renklerine bağladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/moreno_7980V.jpg
İspanya La Liga takımlarından Espanyol, AZ Alkmaar'ın defans oyuncusu Hector Moreno'yu renklerine bağladı.
Espanyol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımı AZ Alkmaar'ın Meksikalı futbolcusuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.
AZ Alkmaar'a 2008 yılında katılan 23 yaşındaki futbolcu, takımının 2009 yılındaki lig şampiyonluğuna katkıda bulunmuş, 2005 yılında da 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı formasıyla şampiyonluk yaşamıştı.
22 Haziran 2011 16:18 | NTV Spor ve Ajanslar
La Liga'nın yeni ekiplerinden Granada'nın teknik direktörü Fabriciano Gonzalez, ligdeki ilk 4 maçta cezası nedeniyle takımının başında olamayacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/fa...spor_Y0UOO.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi'ne (La Liga) yükselen son takım Granada'nın teknik direktörü Fabriciano Gonzalez, cezalı olduğu için ligin ilk 4 maçında takımının yanında olamayacak.
İspanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, takımının, İspanya İkinci Futbol Ligi play-off finali ikinci ayağında Elche ile 1-1 berabere kaldığı maçta sahaya girip, yardımcı hakemi iki eliyle tutan ve kararını protesto eden Gonzalez, 4 maçla cezalandırıldı.
En son 1975-1976 sezonunda birinci ligde mücadele eden Granada, hafta sonu play-off finali sonunda, 35 yıl aradan sonra La Liga'ya yükselmeyi başarmıştı. La Liga'ya yükselen ilk iki takım, Real Betis ve Rayo Vallecano olmuştu.
22 Haziran 2011 15:59 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, ilk sezonunda 27 maçta galibiyet elde etmekle La Liga tarihine geçti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/mesut_KE8TS.jpg
Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, ilk sezonunda 27 maçta galibiyet elde etmekle La Liga tarihine geçti.
Real Madrid kulübü internet sitesinden verilen haberde, Mesut'un eflatun beyazlı formayla La Liga'daki ilk sezonunda 27 maçtan galip ayrılmayı başardığı ve böylece Bodo İllgner (1996-97) ile birlikte ilk sezonda en fazla maç kazanan futbolcu olarak La Liga tarihine geçtiği ifade edildi.
Mesut'un "La Liga'nın en heyecan yaratan futbolculardan biri" olduğunu belirten Real Madrid kulübü, genç futbolcunun kalitesini ortaya koyarak, rekorlar kıran bir ilk sezon geçirdiğini kaydetti.
Real Madrid'in geçen sezon La Liga'da oynadığı 38 maçın 36'sında forma giyen Mesut, sadece 31. ve 33. haftalarda forma giymedi. La Liga tarihinde ilk sezonunda en fazla galibiyet alan futbolcuların sıralaması şu şekilde oluştu: Mesut (27), İllgner (27), Di Maria (26), Ronaldo (26), Seedorf (26), Pantic (26), Owen (25), Vitor Bahia (25), Sneijder (24), Cristiano Ronaldo (24).
Böyle bir rekor kategorisi varmış yahut olabilirmiş gibi.
Bi takıma 2 Ronaldo fazla :D seneye Madrid çok fena olacak
Aman Schuster sen anlama.
Mourinho 60'ların futbolunu oynatmak için almış Hamit'i.
Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.
İyi de Robinho diyorsunuzda Robinho Real'de hiçte kötü performans göstermedi ki. Aksine çokta iyi oynadı. Sadece zamanında Schuster'le sorunları olduğu için ayrıldı ve City'e gitti. Neymar'da ise böyle bir sorun olmayacaktır çünkü takımın başında Big Jose var :icon_cool:
Peh Aguero bekliyordum Neymar oldu.Neyse buda olur :)
Lens Varane'yi doğruladı: "Real ile görüşüyoruz"
Lens Kulübü, genç defans oyuncusu Raphael Varane için Real Madrid'den teklif aldıklarını doğruladı.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/134500/134538_news.jpg
Lens'in 18 yaşındaki yeteneği Raphael Varane konusunda Real Madrid bir adım öne geçti.
Dün Goal.com'a özel bir röportaj veren başarılı defans oyuncusu, hem Real Madrid'den hem de Manchester United'dan teklif aldığını söylemiş ve kararsız kaldığını belirtmişti.
Lens Kulübü başkanı Gervais Martel de kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada İspanyol devi ile görüşmelerin başladığını belirterek, "Real Madrid ile resmi bir anlaşma olmadı ama görüşmeler başladı ve umarım transfer bugün gerçekleşir." ifadelerini kullandı.
Varane'nin Madrid'de forma şansı bulamayacağı görüşüne katılmadığını da belirten Martel, "Bazıları onun Real Madrid'de oynayamayacağını düşünüyor. Size şunu söyleyebilirim: O Real Madrid'de soyunma odalarını boyamaya gitmiyor! Raphael çok zeki birisi, bunu herkes biliyor." şeklinde konuştu.
Daha önce edinilen bilgilerde Manchester United'ın Varane için 10.5 milyon avro önerdiği bildirilmişti. Real Madrid'in ne kadar teklif ettiği hakkında ise kesin bir bilgiye ulaşılamadı.
-----------------------------------------------
Daha önce izlemedim ama FM'de baktığımda iyi bir oyuncuya benziyordu.Bu kadar üst düzey takımlar istediğine göre adam iyidir herhalde:)
PSG'de izliyor Varane'yi. Onlarında hemen hemen yakın bir teklifi var.
şu an neymar'ı izliyorum canlı. adam cidden süper. hem hırslı, hem hızlı, hem bitirici, hem teknik, hem paylaşımcı... ama arouca'yı da çok beğendim ben. keşke cristian yerine bu arouca'yı alsaymışız.
23 Haziran 2011 12:56 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'nın Real Madrid kulübü bu sezon 450 milyon euro gelir elde ederken, dünya spor tarihinde bunun bir rekor olduğu iddia edildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/realmadrid3_MGRDT.jpg
İspanya'nın Real Madrid kulübü bu sezon 450 milyon euro gelir elde ederken, dünya spor tarihinde bunun bir rekor olduğu iddia edildi.
2010-2011 sezonunun bilançosunu gelecek pazartesi günü yapacağı genel kurulda açıklaması beklenen Real Madrid'in şimdiden 450 milyon euro gelir sağladığını yazan Marca gazetesi, İspanyol kulübünün karının ise 30 milyon euro olduğunu öne sürdü.
2009-2010 sezonunda 442 milyon euroluk gelir elde eden Real Madrid'in kasasını doldurmasındaki en başlıca nedenler, maç bilet fiyatları, Şampiyonlar Ligi gelirleri, Santiago Bernabeu Stadı ve kulüp müzesi turları, marketing ve kulüp ürünleri satışları olarak gösteriliyor.
Kârımız bu gelire göre çok az, geliri kâra daha fazla katkı yapacak şekilde düzenlemek gerekiyor.
Artık Varane'de Realli oldu.
23 Haziran 2011 16:32 | NTV Spor
Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Hamit Altıntop'tan kötü haber geldi. Sırtındaki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak milli futbolcu, 2 ay futbol oynayamacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/hamit3_65N21.jpg
Geçtiğimiz ay Real Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Hamit Altıntop, sırtındaki sakatlık nedeniyle önümüzdeki hafta ameliyat masasına yatacak.
Geçen sezonun sonlarında sakatlanan milli futbolcunun tedaviye yanıt vermediği ve ameliyat olmasına karar verildiği belirtildi.
Real Madrid Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki oyuncunun 27 Haziran Pazartesi günü Almanya'da ameliyat olacağı ve tedavi süresinin 2 ayı bulacağı bildirildi.
Yeni takımının sezon öncesi hazırlık kampını kaçıracak olan Hamit Altıntop'un, sezonun ilk 2 haftasında oynaması da zor görünüyor.
Hadi be, çok üzüldüm ya.
nazar oldu