1 ile 30 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Aynen katılıyorum.Bende seni kim teknik direktör yaptı onu anlamadım Schuster.
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.

getafe ile uefa kazanmadı yalnız. çeyrek ya da yarı final oynamıştı .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    getafe ile uefa kazanmadı yalnız. çeyrek ya da yarı final oynamıştı .
    Öyle biliyordum ama kazanamamış dediğiniz gibi.Hatta çeyrek ya da yarı final başarısı da yok sanırım.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri