Sayfa 13 / 130 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Robinho 2 olacağını düşünmüyorum nedense. Mourinho'nun gezici ekibinde çokta etkili olacaktır. Ama rolleri iyi paylaştırmak lazım. Ronaldo'yla arası bozulabilir eğer kendine oynamaya başlarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kendi ortasına koşup gol yapan adam bu iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fm'de müthiş de bu gerçek hayat.

güçsüz bir oyuncu sanki fizik olarak. bence bir ronaldo olamaz maksimum robinho diyorum...

Robinho gibi olcak sonu

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Karakterini bilmem ama Robinho'dan çok daha yetenekli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Hector Moreno Espanyol'da

22 Haziran 2011 14:28 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanya La Liga takımlarından Espanyol, AZ Alkmaar'ın defans oyuncusu Hector Moreno'yu renklerine bağladı.

İspanya La Liga takımlarından Espanyol, AZ Alkmaar'ın defans oyuncusu Hector Moreno'yu renklerine bağladı.
    Espanyol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımı AZ Alkmaar'ın Meksikalı futbolcusuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.
    AZ Alkmaar'a 2008 yılında katılan 23 yaşındaki futbolcu, takımının 2009 yılındaki lig şampiyonluğuna katkıda bulunmuş, 2005 yılında da 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı formasıyla şampiyonluk yaşamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Fabriciano Gonzalez ilk 4 maç cezalı

22 Haziran 2011 16:18 | NTV Spor ve Ajanslar
    La Liga'nın yeni ekiplerinden Granada'nın teknik direktörü Fabriciano Gonzalez, ligdeki ilk 4 maçta cezası nedeniyle takımının başında olamayacak.

İspanya Birinci Futbol Ligi'ne (La Liga) yükselen son takım Granada'nın teknik direktörü Fabriciano Gonzalez, cezalı olduğu için ligin ilk 4 maçında takımının yanında olamayacak.
    İspanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, takımının, İspanya İkinci Futbol Ligi play-off finali ikinci ayağında Elche ile 1-1 berabere kaldığı maçta sahaya girip, yardımcı hakemi iki eliyle tutan ve kararını protesto eden Gonzalez, 4 maçla cezalandırıldı.
    En son 1975-1976 sezonunda birinci ligde mücadele eden Granada, hafta sonu play-off finali sonunda, 35 yıl aradan sonra La Liga'ya yükselmeyi başarmıştı. La Liga'ya yükselen ilk iki takım, Real Betis ve Rayo Vallecano olmuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Mesut La Liga tarihine geçti

22 Haziran 2011 15:59 | NTV Spor ve Ajanslar
    Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, ilk sezonunda 27 maçta galibiyet elde etmekle La Liga tarihine geçti.

Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, ilk sezonunda 27 maçta galibiyet elde etmekle La Liga tarihine geçti.
    Real Madrid kulübü internet sitesinden verilen haberde, Mesut'un eflatun beyazlı formayla La Liga'daki ilk sezonunda 27 maçtan galip ayrılmayı başardığı ve böylece Bodo İllgner (1996-97) ile birlikte ilk sezonda en fazla maç kazanan futbolcu olarak La Liga tarihine geçtiği ifade edildi.
    Mesut'un "La Liga'nın en heyecan yaratan futbolculardan biri" olduğunu belirten Real Madrid kulübü, genç futbolcunun kalitesini ortaya koyarak, rekorlar kıran bir ilk sezon geçirdiğini kaydetti.
    Real Madrid'in geçen sezon La Liga'da oynadığı 38 maçın 36'sında forma giyen Mesut, sadece 31. ve 33. haftalarda forma giymedi. La Liga tarihinde ilk sezonunda en fazla galibiyet alan futbolcuların sıralaması şu şekilde oluştu: Mesut (27), İllgner (27), Di Maria (26), Ronaldo (26), Seedorf (26), Pantic (26), Owen (25), Vitor Bahia (25), Sneijder (24), Cristiano Ronaldo (24).

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Böyle bir rekor kategorisi varmış yahut olabilirmiş gibi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bi takıma 2 Ronaldo fazla seneye Madrid çok fena olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bunu söyleyen Hiddink, Ferguson falan söylemiş olsaydı bi bildiği vardır derdik ama bence Schuster Mourinho'nun tercihlerini eleştirecek kapasitede değil hani
    Aynen katılıyorum.Bende seni kim teknik direktör yaptı onu anlamadım Schuster.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Aynen katılıyorum.Bende seni kim teknik direktör yaptı onu anlamadım Schuster.
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman Schuster sen anlama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho 60'ların futbolunu oynatmak için almış Hamit'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.

getafe ile uefa kazanmadı yalnız. çeyrek ya da yarı final oynamıştı .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Mourinho 60'ların futbolunu oynatmak için almış Hamit'i.
    ahah iyiydi bu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    getafe ile uefa kazanmadı yalnız. çeyrek ya da yarı final oynamıştı .
    Öyle biliyordum ama kazanamamış dediğiniz gibi.Hatta çeyrek ya da yarı final başarısı da yok sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi de Robinho diyorsunuzda Robinho Real'de hiçte kötü performans göstermedi ki. Aksine çokta iyi oynadı. Sadece zamanında Schuster'le sorunları olduğu için ayrıldı ve City'e gitti. Neymar'da ise böyle bir sorun olmayacaktır çünkü takımın başında Big Jose var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Peh Aguero bekliyordum Neymar oldu.Neyse buda olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Lens Varane'yi doğruladı: "Real ile görüşüyoruz"

Lens Varane'yi doğruladı: "Real ile görüşüyoruz"

Lens Kulübü, genç defans oyuncusu Raphael Varane için Real Madrid'den teklif aldıklarını doğruladı.

Goal.com Türkiye

Lens'in 18 yaşındaki yeteneği Raphael Varane konusunda Real Madrid bir adım öne geçti.

Dün Goal.com'a özel bir röportaj veren başarılı defans oyuncusu, hem Real Madrid'den hem de Manchester United'dan teklif aldığını söylemiş ve kararsız kaldığını belirtmişti.

Lens Kulübü başkanı Gervais Martel de kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada İspanyol devi ile görüşmelerin başladığını belirterek, "Real Madrid ile resmi bir anlaşma olmadı ama görüşmeler başladı ve umarım transfer bugün gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

Varane'nin Madrid'de forma şansı bulamayacağı görüşüne katılmadığını da belirten Martel, "Bazıları onun Real Madrid'de oynayamayacağını düşünüyor. Size şunu söyleyebilirim: O Real Madrid'de soyunma odalarını boyamaya gitmiyor! Raphael çok zeki birisi, bunu herkes biliyor." şeklinde konuştu.

Daha önce edinilen bilgilerde Manchester United'ın Varane için 10.5 milyon avro önerdiği bildirilmişti. Real Madrid'in ne kadar teklif ettiği hakkında ise kesin bir bilgiye ulaşılamadı.

-----------------------------------------------

Daha önce izlemedim ama FM'de baktığımda iyi bir oyuncuya benziyordu.Bu kadar üst düzey takımlar istediğine göre adam iyidir herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

PSG'de izliyor Varane'yi. Onlarında hemen hemen yakın bir teklifi var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şu an neymar'ı izliyorum canlı. adam cidden süper. hem hırslı, hem hızlı, hem bitirici, hem teknik, hem paylaşımcı... ama arouca'yı da çok beğendim ben. keşke cristian yerine bu arouca'yı alsaymışız.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Real Madrid'den rekor gelir

23 Haziran 2011 12:56 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanya'nın Real Madrid kulübü bu sezon 450 milyon euro gelir elde ederken, dünya spor tarihinde bunun bir rekor olduğu iddia edildi.

İspanya'nın Real Madrid kulübü bu sezon 450 milyon euro gelir elde ederken, dünya spor tarihinde bunun bir rekor olduğu iddia edildi.
    2010-2011 sezonunun bilançosunu gelecek pazartesi günü yapacağı genel kurulda açıklaması beklenen Real Madrid'in şimdiden 450 milyon euro gelir sağladığını yazan Marca gazetesi, İspanyol kulübünün karının ise 30 milyon euro olduğunu öne sürdü.
    2009-2010 sezonunda 442 milyon euroluk gelir elde eden Real Madrid'in kasasını doldurmasındaki en başlıca nedenler, maç bilet fiyatları, Şampiyonlar Ligi gelirleri, Santiago Bernabeu Stadı ve kulüp müzesi turları, marketing ve kulüp ürünleri satışları olarak gösteriliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kârımız bu gelire göre çok az, geliri kâra daha fazla katkı yapacak şekilde düzenlemek gerekiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Artık Varane'de Realli oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Hamit Altıntop'tan kötü haber

23 Haziran 2011 16:32 | NTV Spor
    Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Hamit Altıntop'tan kötü haber geldi. Sırtındaki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak milli futbolcu, 2 ay futbol oynayamacak.

Geçtiğimiz ay Real Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Hamit Altıntop, sırtındaki sakatlık nedeniyle önümüzdeki hafta ameliyat masasına yatacak.
    Geçen sezonun sonlarında sakatlanan milli futbolcunun tedaviye yanıt vermediği ve ameliyat olmasına karar verildiği belirtildi.
    Real Madrid Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki oyuncunun 27 Haziran Pazartesi günü Almanya'da ameliyat olacağı ve tedavi süresinin 2 ayı bulacağı bildirildi.
    Yeni takımının sezon öncesi hazırlık kampını kaçıracak olan Hamit Altıntop'un, sezonun ilk 2 haftasında oynaması da zor görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi be, çok üzüldüm ya.

nazar oldu

Sayfa 13 / 130 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Mesaj Yetkileri