http://www.gsstore.org/#
Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.
Printable View
http://www.gsstore.org/#
Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.
Altan Tanrikulu: "Galatasaray bence 4-4-2 oynamiyor, 4-5-2 oynuyor."
Bilgi için teşekkür ederim de şimdi bahsi geçen gsstore'lardan alınca kupon veriyorlar ve maç günü gidip bunu bilete çevirebiliyoruz. İnternet üzeri alanlar için kupon göndermeyip bilet kazandıklarını telefonla bildireceğiz diyorlar. Alırım bildirmezlerse olay çıkarabilirim. :]
Arkandayız abi saldır :D
https://twitter.com/#!/_AAlbayrak/st...247425/photo/1
Keyifler yerinde :)
herkese inat :)
https://p.twimg.com/AqoNmjWCIAE7ddZ.jpg
Riera ve Melo :)
http://galatasaray.com/
Takımı karşılıyorlar.
Florya yine cehenneme donmus
https://p.twimg.com/AqoVOEmCAAE0Pma.jpg
Açın da izleyin . Çok güzel :) Necati, Aydın röp. verirken arkasından "Bravvvoo Aydınnn" diye bağırıp geçti :D
Hele otobüs videosu var o daha da bomba. "Sabri noluyor oran buran oynuyor" felan diyorlar :D Sabri de "Canlı yayındayız beyler yapmayın" diyor :D Türk-yabancı farketmeden "Abdulrahim Albayrak" diye tezahurat yapıyorlar :) Onları böyle mutlu görmek beni gerçekten aşırı derecede mutlu ediyor :)
Ben de izliyorum :D
İşte bizim dillendirdiğimiz olayla aynı kapıya çıkıyor, Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor. Ve Emre Fenerbahçe forması altında oldukça bu tepki devam edecektir.
Bir futbolcu bir takımın alt yapısından çıkmış olabilir, orada yetişmiş olabilir, orada yıldızı parlamış olabilir ama bunlar o oyuncunun o kulübün malı olduğu anlamına gelmez. Tepki doğal bir haktır ama Galatasaraylılar artık bunu iyice abartmış durumda, Milli takım forması altındayken bile ıslıklama eğilimi gösteriyorsanız, bu yaptığınız masumane bir tepkiden de ötedir. Rüştü'de bizde yıllarca forma giydi bana göre hala efsane, kalsa unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazardık. Biz onu bir kaza geçirmesinin ardından, Beşiktaş'ın vazgeçmesi sonucunda devreye girdik ve aldık. Yani sizin Emre olayınızdan kat be kat bu kulübe borçlu Rüştü. Ne oldu ? yıllarca formamızı giydi sonra gitti Beşiktaş'a, zamanında onu yüzüstü bırakan takıma, Peki şuana kadar Emre olayında göstermiş olduğunuz reaksiyonun kaçta kaçını biz ona gösterdik ?
Dediğim gibi Galatasaraylılar ne kadar inkar etse de Emre'nin Fenerbahçe forması altında olmasını kabullenemiyor, bu yüzden ortaya koydukları tepki hala bu kadar sıcak ve diri.
Ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum; Emre'nin Galatasaray'a gelmesini isterdim, Fenerbahçe'ye gitmesinden de zerre gocunmadım. Beni rahatsız eden nokta ise Fenerbahçe'ye gittin diye Galatasaray'a antipatik davranmak zorunda değilsin. Aynısını Fatih Akyel'de yaptı. Burada kavramlara çok takılıyoruz. Bu oyuncular Fenerbahçe'ye geldi diye düşünülebilir ama Arda da aynısını yaptı. Oyuncuların hangi takımdan nereye gittiğine değil yaptıkları tavırları doğru bulmuyorum.
Benim düşüncem dışında Galatasaray'lı çoğu arkadaşımızında bu nedenle Emre'den hoşlanmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi Galatasaray'ya tercih etmiş olabilirsin ama tercihinden sonra Galatasaray'ı aşağı göstermeye çalışmasa daha hoş olurdu. Gösterdikten sonra tepki çekersin ve her hatan affedilmez.
Emre Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fenerbahçe tarafından sevilmeyen bir adamdı. Tamamı olmasa bile şuan Fenerbahçe'de oynamasına rağmen sevmeyen Fenerbahçe'liler de var. Bunun nedeni zamanında Galatasaray'da oynamasıydı. Ben Fenerbahçe'liyim dedikten sonra Galatasaray'a bir iki gider yaptıktan sonra Fenerbahçe taraftarı bağrına bastı ama hala basmayanlar var.
Yani bir oyuncuyla ilgili duygular bu kadar net iken eleştirileri ve acayip sahiplenmeleri ayıplamamak lazım. Zamanında dışlayanlar bugün dışlayan Galatasaray cephesini eleştiriyor, zamanında savunanlar bugün savunan Fenerbahçe cephesini eleştiriyor.
Hikaye (Emre) hep aynı sadece roller değişti.
Emre'nin çıkıp herhangi bir açıklamasından sonra Galatasaray taraftarının tepkisini çekmediğini, Emre'nin transfer olduğu an çıkan haberlerden sonra gelen tepkilerden anlayabilirsiniz. Daha açıklama bile yapmadan sadece Fenerbahçe'ye gittiği için ilk günden aşırı tepkiler verildi.
Bu tepkiler üzerine zaten Emre'yi kabullenmesi kolay oldu Fenerbahçe'nin. Eğer transferin ilk gününden o tepkiler gelmeseydi Fenerbahçe oyuncusuna, Emre'nin ilk sezonunun pek de verimli geçmediğini düşünürsek, kabullenilmesi daha zor olacaktı.
@Corpus
Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.
@Disco
Evet çoğu Fenerbahçe'li Emre'den hoşlanmazdı, futbol karakteri, hırçın yapısı ve Galatasaraylı olması buna etkendi. Kendi adıma konuşursam, Emre İnter'deyken de onu takımımda görmek istiyordum, Newcastle'dayken de. (Gerçi Aziz başkanda benimle aynı düşünüyordu her iki kulüpte de resmen istemişti :) ) Çünkü ben bu tarz futbolcuları seviyorum, kaybetmeyi kabullenmeyen ve sürekli mücadele halinde olan bir karakter, bir diğerleri Alpay Özalan, Tuncay Şanlı. Bu tarz oyunculara her zaman sempati duymuşumdur.
Emre Fenerbahçe'ye geldikten sonra Fenerbahçeli olmadı tabi, Hasan Şaş onun Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğunu söylediğini bir TV programında söylemişti. Tabi büyük takımlarda oynarken ezeli rakibinize sempati duyduğunuzu söylemek kolay iş değil, söyleyince adamı döverler : ) bkz. Caner Erkin
Sonuç olarak ben Galatasaraylıların Emre'ye verdikleri ve verecekleri tepkilerin sebepleri anlayabiliyorum yeri geldiğinde hak da veriyorum; yalnız yer yer ipin ucunu fazlasıyla kaçırdıkları da bir gerçek, Yaşanan her ufak tefek olayda bile bu adamın kullanılması ve malzeme edilmesi her daim bu kızgınlığı sıcak tutacaktır.
Emre'nin yaptığı olaylara ufak tefek demek doğru olmaz. Açıkçası bu dünyadaki tek hırslı adam ya da hırs kavramını bulan adam Emre değildir. Hırslı olmak demek her şeyin sana serbest olduğu anlamına da gelmez. Zaten kendisi de bunu basın toplantısında söyledi. Her ne kadar yanlış da olsa bazen kazanmak için her yol mübahtır anlayışında olabiliyorum manasında bir şeyler dedi.
Emre'nin kabul ettiği hataları sürekli devam ettirmesi insanlara yeter be dedirtiyor. İş bu noktada Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gitti olayından çıkıyor. Bu sadece Emre için geçerli değildir. Eboue'ye de dün yeter be dedim. Tacı at 3 taş ye kurtul ama orada tac atmaya çalışıyorumda bana engel oluyorları göstermek için bu kadar uğraşırsan taş yeme ihtimalin 3'ten 15'e çıkar. Bunu hep yaptıkça eleştirilecektir.
Emre'de arkasındaki destekten ötürü hatalarından ders çıkarmıyor. Bizim çok basit bir mantığımız vardır; kendi takım arkadaşıyla, hocasıyla, rakip taraftarla, rakip oyuncuyla hep sorun yaşıyorsa sürekli hırsız suçlu olamaz, ev sahibinde bir sorun vardır.
O maçta Emre' nin "Bi susun be .....duklarım" diye küfür ettiğini es geçemeyelim lütfen.
Ben öyle düşünmem ama Ali düşünür Veli düşünür. Siz bu forumda öyle kişiler var diyorsanız ve genel konuşuyorsanız, isim verin ki tüm Galatasaraylılar itham altında kalmış olmasın.
Emre iyi oyuncudur ona lafımız yok. Ama bu saha içindeki abuk sabuk hareketlerinden dolayı 7'den 77'ye herkesin antipatisini kazandı. Emre bi olayı yapmasa bile sırf içinde olduğu için insanlar düşünmeden Emre derler. Maçtan sonra bir sürü anlamsız açıklamaları var, ortamı geren saha içinde yaşadıkları diyaloglar.
Olayı o zaman tartışmıştık. Kinaye denemenize gerek yok. O zamanda ne olursa olsun Milli Takımın Profesyonel bir oyuncusu orada sakinliğini koruyacak, düzgün davranarak demiştim. Hala da sözümün arkasındayım. Bunun Emre olmasıyla alakası yok. Her Futbolcu için aynıdır görüşüm.
Öte yandan sizde sözünüzün arkasında durun. Ya böyle Galatasaralılar var demeyin ya da söyleyin örnek şu kişiler diye.
@Corpus
Bu olayın ilk yaşandığı Estonya maçında Emre dönüp tribünlere tek hareket çekti mi ? veya kötü bir söz söyledi mi ? Ee ne oldu sonra ? Yine aynı olay bir sonraki maçta gerçekleşti. Lütfen az kafanızı kaldırın. Söylediğin küfür olayı, Hırvatistan maçında artık olayların çığrından çıktığı anda gerçekleşti. Bütün tribün maçı bırakacak sana ve takım arkadaşına tonla küfür edecek sen orada sakin olacaksın, Yani olayı öyle noktaya getiriyorsunuz ki Galatasaray taraftarının Milli Takım maçlarında yaptığı bu olaydan ötürü ödül falanda verelim diyeceksiniz, Pes !
@Corpus
Tamam güzel kardeşim ne düşünüyorsan saygı duyuyorum, istediğin gibi düşünmekte serbestsin, Kişisel tartışmaları hiç mi hiç hazmetmem, zaman israfı. Ayrıca bugün burada Disco'ya yazdığım yazıda savunduğum düşünceye canlı örnek olduğun için teşekkür ederim.
Ay yıldıza kimse küfür etmedi Emre isliklandi o kadar.