@Corpus
Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.
@Disco
Evet çoğu Fenerbahçe'li Emre'den hoşlanmazdı, futbol karakteri, hırçın yapısı ve Galatasaraylı olması buna etkendi. Kendi adıma konuşursam, Emre İnter'deyken de onu takımımda görmek istiyordum, Newcastle'dayken de. (Gerçi Aziz başkanda benimle aynı düşünüyordu her iki kulüpte de resmen istemişti) Çünkü ben bu tarz futbolcuları seviyorum, kaybetmeyi kabullenmeyen ve sürekli mücadele halinde olan bir karakter, bir diğerleri Alpay Özalan, Tuncay Şanlı. Bu tarz oyunculara her zaman sempati duymuşumdur.
Emre Fenerbahçe'ye geldikten sonra Fenerbahçeli olmadı tabi, Hasan Şaş onun Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğunu söylediğini bir TV programında söylemişti. Tabi büyük takımlarda oynarken ezeli rakibinize sempati duyduğunuzu söylemek kolay iş değil, söyleyince adamı döverler : ) bkz. Caner Erkin
Sonuç olarak ben Galatasaraylıların Emre'ye verdikleri ve verecekleri tepkilerin sebepleri anlayabiliyorum yeri geldiğinde hak da veriyorum; yalnız yer yer ipin ucunu fazlasıyla kaçırdıkları da bir gerçek, Yaşanan her ufak tefek olayda bile bu adamın kullanılması ve malzeme edilmesi her daim bu kızgınlığı sıcak tutacaktır.

) Çünkü ben bu tarz futbolcuları seviyorum, kaybetmeyi kabullenmeyen ve sürekli mücadele halinde olan bir karakter, bir diğerleri Alpay Özalan, Tuncay Şanlı. Bu tarz oyunculara her zaman sempati duymuşumdur.
Alıntılı Yanıtla