Sayfa 136 / 578 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.gsstore.org/#

Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.gsstore.org/#

Maç bileti direk hediye diyor abi herhangi bir çekiliş vs ibaresi yok.
    Dogrudur ve ek olarak : bilet sayısı ile sınırlıdır.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Altan Tanrikulu: "Galatasaray bence 4-4-2 oynamiyor, 4-5-2 oynuyor."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Dogrudur ve ek olarak : bilet sayısı ile sınırlıdır.
    Aynen onu yazmayı unutmuşum

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Altan Tanrikulu: "Galatasaray bence 4-4-2 oynamiyor, 4-5-2 oynuyor."
    4 - 4.5 - 1.5 demek daha doğru olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilgi için teşekkür ederim de şimdi bahsi geçen gsstore'lardan alınca kupon veriyorlar ve maç günü gidip bunu bilete çevirebiliyoruz. İnternet üzeri alanlar için kupon göndermeyip bilet kazandıklarını telefonla bildireceğiz diyorlar. Alırım bildirmezlerse olay çıkarabilirim. :]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkandayız abi saldır

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

herkese inat

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera ve Melo
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

http://galatasaray.com/

Takımı karşılıyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Florya yine cehenneme donmus

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Açın da izleyin . Çok güzel Necati, Aydın röp. verirken arkasından "Bravvvoo Aydınnn" diye bağırıp geçti

Hele otobüs videosu var o daha da bomba. "Sabri noluyor oran buran oynuyor" felan diyorlar Sabri de "Canlı yayındayız beyler yapmayın" diyor Türk-yabancı farketmeden "Abdulrahim Albayrak" diye tezahurat yapıyorlar Onları böyle mutlu görmek beni gerçekten aşırı derecede mutlu ediyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ben de izliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    O yüzden zamanında Fenerbahçe'li arkadaşlarımız hangi mantıkla yerden yere vurduysa bugün Galatasaray'lı arkadaşlarımızda aynı mantıkla yerden yere vuruyor.
    İşte bizim dillendirdiğimiz olayla aynı kapıya çıkıyor, Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor. Ve Emre Fenerbahçe forması altında oldukça bu tepki devam edecektir.

Bir futbolcu bir takımın alt yapısından çıkmış olabilir, orada yetişmiş olabilir, orada yıldızı parlamış olabilir ama bunlar o oyuncunun o kulübün malı olduğu anlamına gelmez. Tepki doğal bir haktır ama Galatasaraylılar artık bunu iyice abartmış durumda, Milli takım forması altındayken bile ıslıklama eğilimi gösteriyorsanız, bu yaptığınız masumane bir tepkiden de ötedir. Rüştü'de bizde yıllarca forma giydi bana göre hala efsane, kalsa unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazardık. Biz onu bir kaza geçirmesinin ardından, Beşiktaş'ın vazgeçmesi sonucunda devreye girdik ve aldık. Yani sizin Emre olayınızdan kat be kat bu kulübe borçlu Rüştü. Ne oldu ? yıllarca formamızı giydi sonra gitti Beşiktaş'a, zamanında onu yüzüstü bırakan takıma, Peki şuana kadar Emre olayında göstermiş olduğunuz reaksiyonun kaçta kaçını biz ona gösterdik ?

Dediğim gibi Galatasaraylılar ne kadar inkar etse de Emre'nin Fenerbahçe forması altında olmasını kabullenemiyor, bu yüzden ortaya koydukları tepki hala bu kadar sıcak ve diri.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor.
    İsim verin de herkesi itham altında kalmasın. Madem söylüyorsunuz tam söyleyin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşte bizim dillendirdiğimiz olayla aynı kapıya çıkıyor, Emre'nin yaptıklarını Fenerbahçeli başka futbolcu yapsa belki üzerinde bile durmayacak olan Galatasaraylılar konu Emre olunca en ağır lafları edebiliyor. Ve Emre Fenerbahçe forması altında oldukça bu tepki devam edecektir.

Bir futbolcu bir takımın alt yapısından çıkmış olabilir, orada yetişmiş olabilir, orada yıldızı parlamış olabilir ama bunlar o oyuncunun o kulübün malı olduğu anlamına gelmez. Tepki doğal bir haktır ama Galatasaraylılar artık bunu iyice abartmış durumda, Milli takım forması altındayken bile ıslıklama eğilimi gösteriyorsanız, bu yaptığınız masumane bir tepkiden de ötedir. Rüştü'de bizde yıllarca forma giydi bana göre hala efsane, kalsa unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazardık. Biz onu bir kaza geçirmesinin ardından, Beşiktaş'ın vazgeçmesi sonucunda devreye girdik ve aldık. Yani sizin Emre olayınızdan kat be kat bu kulübe borçlu Rüştü. Ne oldu ? yıllarca formamızı giydi sonra gitti Beşiktaş'a, zamanında onu yüzüstü bırakan takıma, Peki şuana kadar Emre olayında göstermiş olduğunuz reaksiyonun kaçta kaçını biz ona gösterdik ?

Dediğim gibi Galatasaraylılar ne kadar inkar etse de Emre'nin Fenerbahçe forması altında olmasını kabullenemiyor, bu yüzden ortaya koydukları tepki hala bu kadar sıcak ve diri.
    Ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum; Emre'nin Galatasaray'a gelmesini isterdim, Fenerbahçe'ye gitmesinden de zerre gocunmadım. Beni rahatsız eden nokta ise Fenerbahçe'ye gittin diye Galatasaray'a antipatik davranmak zorunda değilsin. Aynısını Fatih Akyel'de yaptı. Burada kavramlara çok takılıyoruz. Bu oyuncular Fenerbahçe'ye geldi diye düşünülebilir ama Arda da aynısını yaptı. Oyuncuların hangi takımdan nereye gittiğine değil yaptıkları tavırları doğru bulmuyorum.

Benim düşüncem dışında Galatasaray'lı çoğu arkadaşımızında bu nedenle Emre'den hoşlanmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi Galatasaray'ya tercih etmiş olabilirsin ama tercihinden sonra Galatasaray'ı aşağı göstermeye çalışmasa daha hoş olurdu. Gösterdikten sonra tepki çekersin ve her hatan affedilmez.

Emre Fenerbahçe'ye gelmeden önce Fenerbahçe tarafından sevilmeyen bir adamdı. Tamamı olmasa bile şuan Fenerbahçe'de oynamasına rağmen sevmeyen Fenerbahçe'liler de var. Bunun nedeni zamanında Galatasaray'da oynamasıydı. Ben Fenerbahçe'liyim dedikten sonra Galatasaray'a bir iki gider yaptıktan sonra Fenerbahçe taraftarı bağrına bastı ama hala basmayanlar var.

Yani bir oyuncuyla ilgili duygular bu kadar net iken eleştirileri ve acayip sahiplenmeleri ayıplamamak lazım. Zamanında dışlayanlar bugün dışlayan Galatasaray cephesini eleştiriyor, zamanında savunanlar bugün savunan Fenerbahçe cephesini eleştiriyor.

Hikaye (Emre) hep aynı sadece roller değişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin çıkıp herhangi bir açıklamasından sonra Galatasaray taraftarının tepkisini çekmediğini, Emre'nin transfer olduğu an çıkan haberlerden sonra gelen tepkilerden anlayabilirsiniz. Daha açıklama bile yapmadan sadece Fenerbahçe'ye gittiği için ilk günden aşırı tepkiler verildi.

Bu tepkiler üzerine zaten Emre'yi kabullenmesi kolay oldu Fenerbahçe'nin. Eğer transferin ilk gününden o tepkiler gelmeseydi Fenerbahçe oyuncusuna, Emre'nin ilk sezonunun pek de verimli geçmediğini düşünürsek, kabullenilmesi daha zor olacaktı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus

Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.

@Disco

Evet çoğu Fenerbahçe'li Emre'den hoşlanmazdı, futbol karakteri, hırçın yapısı ve Galatasaraylı olması buna etkendi. Kendi adıma konuşursam, Emre İnter'deyken de onu takımımda görmek istiyordum, Newcastle'dayken de. (Gerçi Aziz başkanda benimle aynı düşünüyordu her iki kulüpte de resmen istemişti ) Çünkü ben bu tarz futbolcuları seviyorum, kaybetmeyi kabullenmeyen ve sürekli mücadele halinde olan bir karakter, bir diğerleri Alpay Özalan, Tuncay Şanlı. Bu tarz oyunculara her zaman sempati duymuşumdur.

Emre Fenerbahçe'ye geldikten sonra Fenerbahçeli olmadı tabi, Hasan Şaş onun Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğunu söylediğini bir TV programında söylemişti. Tabi büyük takımlarda oynarken ezeli rakibinize sempati duyduğunuzu söylemek kolay iş değil, söyleyince adamı döverler : ) bkz. Caner Erkin

Sonuç olarak ben Galatasaraylıların Emre'ye verdikleri ve verecekleri tepkilerin sebepleri anlayabiliyorum yeri geldiğinde hak da veriyorum; yalnız yer yer ipin ucunu fazlasıyla kaçırdıkları da bir gerçek, Yaşanan her ufak tefek olayda bile bu adamın kullanılması ve malzeme edilmesi her daim bu kızgınlığı sıcak tutacaktır.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre'nin yaptığı olaylara ufak tefek demek doğru olmaz. Açıkçası bu dünyadaki tek hırslı adam ya da hırs kavramını bulan adam Emre değildir. Hırslı olmak demek her şeyin sana serbest olduğu anlamına da gelmez. Zaten kendisi de bunu basın toplantısında söyledi. Her ne kadar yanlış da olsa bazen kazanmak için her yol mübahtır anlayışında olabiliyorum manasında bir şeyler dedi.

Emre'nin kabul ettiği hataları sürekli devam ettirmesi insanlara yeter be dedirtiyor. İş bu noktada Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gitti olayından çıkıyor. Bu sadece Emre için geçerli değildir. Eboue'ye de dün yeter be dedim. Tacı at 3 taş ye kurtul ama orada tac atmaya çalışıyorumda bana engel oluyorları göstermek için bu kadar uğraşırsan taş yeme ihtimalin 3'ten 15'e çıkar. Bunu hep yaptıkça eleştirilecektir.

Emre'de arkasındaki destekten ötürü hatalarından ders çıkarmıyor. Bizim çok basit bir mantığımız vardır; kendi takım arkadaşıyla, hocasıyla, rakip taraftarla, rakip oyuncuyla hep sorun yaşıyorsa sürekli hırsız suçlu olamaz, ev sahibinde bir sorun vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Corpus

Bismillah niye herkes itham altında kalsın ? Sen öyle düşünmezsin, Ali düşünür Veli düşünür, Ahmet aksini düşünür. Ben genel bir ifade kullandım ve bana göre bu böyle. Bir oyuncu Milli Takım kaptanlığı kolunda iken Milli Maçta ıslıklanıyorsa söylediklerimin aksinin daha ağır basması beklenemez.
    O maçta Emre' nin "Bi susun be .....duklarım" diye küfür ettiğini es geçemeyelim lütfen.
    Ben öyle düşünmem ama Ali düşünür Veli düşünür. Siz bu forumda öyle kişiler var diyorsanız ve genel konuşuyorsanız, isim verin ki tüm Galatasaraylılar itham altında kalmış olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O maçta Emre' nin "Bi susun be .....duklarım" diye küfür ettiğini es geçemeyelim lütfen.
    Ben öyle düşünmem ama Ali düşünür Veli düşünür. Siz bu forumda öyle kişiler var diyorsanız ve genel konuşuyorsanız, isim verin ki tüm Galatasaraylılar itham altında kalmış olmasın.
    Evet ya onu unutmuşum bak, 40 bin kişi Emre'yi alkışlayıp adına tezahürat yapıp destek verirken Emre durduk yere küfürü basmıştı, Pardon Özür Dilerim hepinizden farklı bakmışım olaya.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre iyi oyuncudur ona lafımız yok. Ama bu saha içindeki abuk sabuk hareketlerinden dolayı 7'den 77'ye herkesin antipatisini kazandı. Emre bi olayı yapmasa bile sırf içinde olduğu için insanlar düşünmeden Emre derler. Maçtan sonra bir sürü anlamsız açıklamaları var, ortamı geren saha içinde yaşadıkları diyaloglar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Evet ya onu unutmuşum bak, 40 bin kişi Emre'yi alkışlayıp adına tezahürat yapıp destek verirken Emre durduk yere küfürü basmıştı, Pardon Özür Dilerim hepinizden farklı bakmışım olaya.
    Olayı o zaman tartışmıştık. Kinaye denemenize gerek yok. O zamanda ne olursa olsun Milli Takımın Profesyonel bir oyuncusu orada sakinliğini koruyacak, düzgün davranarak demiştim. Hala da sözümün arkasındayım. Bunun Emre olmasıyla alakası yok. Her Futbolcu için aynıdır görüşüm.

Öte yandan sizde sözünüzün arkasında durun. Ya böyle Galatasaralılar var demeyin ya da söyleyin örnek şu kişiler diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus

Bu olayın ilk yaşandığı Estonya maçında Emre dönüp tribünlere tek hareket çekti mi ? veya kötü bir söz söyledi mi ? Ee ne oldu sonra ? Yine aynı olay bir sonraki maçta gerçekleşti. Lütfen az kafanızı kaldırın. Söylediğin küfür olayı, Hırvatistan maçında artık olayların çığrından çıktığı anda gerçekleşti. Bütün tribün maçı bırakacak sana ve takım arkadaşına tonla küfür edecek sen orada sakin olacaksın, Yani olayı öyle noktaya getiriyorsunuz ki Galatasaray taraftarının Milli Takım maçlarında yaptığı bu olaydan ötürü ödül falanda verelim diyeceksiniz, Pes !
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Corpus

Bu olayın ilk yaşandığı Estonya maçında Emre dönüp tribünlere tek hareket çekti mi ? veya kötü bir söz söyledi mi ? Ee ne oldu sonra ? Yine aynı olay bir sonraki maçta gerçekleşti. Lütfen az kafanızı kaldırın. Söylediğin küfür olayı, Hırvatistan maçında artık olayların çığrından çıktığı anda gerçekleşti. Bütün tribün maçı bırakacak sana ve takım arkadaşına tonla küfür edecek sen orada sakin olacaksın, Yani olayı öyle noktaya getiriyorsunuz ki Galatasaray taraftarının Milli Takım maçlarında yaptığı bu olaydan ötürü ödül falanda verelim diyeceksiniz, Pes !
    Abartma. O senin hüsnü kuruntun olabilir. Yazıp oynamayı, tahminleri bırakalım. Şuandan bahsedelim. Çekeceksinizlerden değil. Maç içinde küfür etmezsin adam gibi çıkar basın toplantısında konuşursun. Bana küfür edeni ırkçılık yapanı savunmayın lütfen!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus

Tamam güzel kardeşim ne düşünüyorsan saygı duyuyorum, istediğin gibi düşünmekte serbestsin, Kişisel tartışmaları hiç mi hiç hazmetmem, zaman israfı. Ayrıca bugün burada Disco'ya yazdığım yazıda savunduğum düşünceye canlı örnek olduğun için teşekkür ederim.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Abartma. O senin hüsnü kuruntun olabilir. Yazıp oynamayı, tahminleri bırakalım. Şuandan bahsedelim. Çekeceksinizlerden değil. Maç içinde küfür etmezsin adam gibi çıkar basın toplantısında konuşursun. Bana küfür edeni ırkçılık yapanı savunmayın lütfen!
    Milli formaya, ay yıldıza küfür edenler?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Corpus

Tamam güzel kardeşim ne düşünüyorsan saygı duyuyorum, istediğin gibi düşünmekte serbestsin, Kişisel tartışmaları hiç mi hiç hazmetmem, zaman israfı. Ayrıca bugün burada Disco'ya yazdığım yazıda savunduğum düşünceye canlı örnek olduğun için teşekkür ederim.
    Benim olayımın sadece Emre olmadığını anlayamaman beni oldukça üzdü. Örneğini yanlış seçmişsin üzgünüm.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ay yıldıza kimse küfür etmedi Emre isliklandi o kadar.

Mesaj Yetkileri