Ohaaaaaaa naptın lan sen ????
Printable View
Ohaaaaaaa naptın lan sen ????
Oyyşşşşş Diego adeta küstahça bir gol attı helal :k:
Edit: Aha Mehmet Demirkol sıfatımı kullanarak twit attı, ayıp ! :zuhaha
Diego bu arada butun mac hiçbir şey yapmadi zuhaha
diego balına atmis, oyle gol mu olur arkadas :zuhaha
Diego o ne la :D
diego geldiginden beri ilk defa takıma yararı dokundu efsane gol attı bu arada adamın hakkını yemiyelim :D
Muazzam bir gol attı gerçekten
Bu arada ManU'da 1-0 yaptı aynı dakikada şike var. :zuhaha
Hakem de muthis ama bu dakikaya kadar
Munih attı 1-1. :D Kandırdık dediler herhalde. :D
Diego gercekten ayip etmis :)
Sanırım kaptıran Arda'ydı. Gereksiz top kaybı 1-1 Neymar attı.
Ah arda cok kotu kaptirdi golu yediler
İniesta enfes pas attı valla.
Ya yapma Atletico ya. Sürpriz olsun dedik MS2 oynadık. Sevincimizi kursağımızda bıraktın ya :D
Diego'nun golü ben Kewell'ın attığı gole benzettim.
Onun pozisyonu daha rahattı gerçi ama efsane atmıştı o da Bordo'ya. :icon_biggrin:
Diego çok zor bir gol attı şansta yanındaydı tabi ordan vurması bile büyük cesaret ister rezil olmakta vardı işin ucunda. :D
Arda'ya ne kızıyorsunuz be,o pası dünyada Iniesta'dan başka atacak adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez :D
Diego lan yaptığım bir şey yok bare deneyeyim dedi harika yere vurdu topu. Yalnız Courtois olsaydı çıkarırdı bence. Bu akşam bir kaç kurtarışı vardı, zirve kaleciler klasındaydı. Gerçekten çok iyi kaleci.
Atletico istediğini almıştır ama işleri yine de zor. Barça tempo yaptığı zaman ne kadar zor durumda kaldıklarını gördük. Iniesta kadar bileklerine hakim futbolcu görmedim. Ek olarak golde hakeme takılmasa pası ilkte atacaktı, hakem araya girince pozisyon oluştu gibi.
atletico efsane savunma yapti yine. canakkale gecilmez :zuhaha
iniesta bir ara sazi eline aldi ama ancak bir asist geldi o bolumde. mukemmel bir oyuncu bu iniesta. messiye adim attirmadilar.
iki maca da X basasim vardi, yazik oldu valla :/
Zaten favorilerden bi tek Barça elenebilirdi onu da bugün gördük yine aralarındaki son 3 maçta olduğu gibi berabere bitirdiler. Yarın PSG ile Real kazanacaktır bence ama Chelsea evinde çeker fişi.
Şu Atletico'yu izledikten hemen sonra oyunu açasım geliyor. Abi ip gibi diziliyorlar ya
maçlardan birini veren bir kanal varmıdır ?
Golllllll Isco Real 2 oldu
Dünden beri maçlarda hep aynı dakkada gol oluyor. Bu nedir arkadaş :D
PSG 2-1 yaptı Real'de 3-0 yapmış vay be.
Golll Pastore son dakikada 3-1 oldu.PSG çok büyük avantaj sağladı..
çok güzel gol attı valla pastore yarattı golu resmen :D psg büyük bi ihtimalle tur atlar zor bu takımın 2 gol yemesi