1 ile 30 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Kupa için 3 favorim var.

Dortmund - Barcelona - Bayern.

Eğer birbirlerine denk gelmezlerse de bu 3 takımın ikisi finalde karşılaşır.

Bir not: Dortmund - Real Madrid eşleşmesi olursa Dortmund yine eler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kupa için 3 favorim var.

Dortmund tam kadro olursa bende sana katılıyorum ama çok eksikleri var çeyrek final maçlarındaki durumu bilmiyorum ama şu hali ile Dortmund o kadar da güçlü değil bana göre Bayern Barça Real den sonraki en güçlü takım PSG hatta Real ve Barçayı eleyebilirler ki geçen sene Barça yı son anda hakemin de etkisi ile kaçırmışlardı ,gerçi Chelsea de Mourinho faktörü var Bayern i eleyebilcek tek takım gibi duruyo Chelsea ama çok inişli çıkışlı bi performansları var eşleşmeler geldikten sonra iyice belli olur gibi herşey

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Manu sekiz takim arasinda en az sans taninan takim. Ama liginde basarisiz sonuclar alip sezon genelinde istikrarsiz bir goruntu cizen takimlarin onceki sezonlarda final oynamisligi hatta kupayi kazanmisligi bile var. Chelsea mesela iki sezon once kupayi kazanirken hic iyi oynamiyordu. Onceki sezonlarda Arsenal'in Barca ile final oynadigi sezon ligdeki performansi iyi degildi. Liverpool Milani yenip kupayi kazandigi sezon liginde ilk dorde bile girememisti. Sonucta Manunun kaliteli bir kadrosu var.

sakary Ali Misafir

Eşleşmeden önce;

Kupa için 3 favorim var.

Eşleşmeden sonra;

Ben Dortmund Madrid'i eleyecek derken lig performansına bakarak söylemedim. Ligte konstrasyon yok. Tüm güçleriyle birlikte Şampiyonlar Ligine odaklanacaklar. Ve Dortmund'un tüm gücünü yansıttığı zaman Real Madrid ile başa baş oynayacağına inanıyorum.

Çok sevimdim Madrid - Dortmund eşleşmesine.

Ha biraz Dortmund taraftarlığı da yok değil

Güldür yüzümü BVB !!

Mesaj Yetkileri