Kupa için 3 favorim var.
Dortmund - Barcelona - Bayern.
Eğer birbirlerine denk gelmezlerse de bu 3 takımın ikisi finalde karşılaşır.
Bir not: Dortmund - Real Madrid eşleşmesi olursa Dortmund yine eler.
Kupa için 3 favorim var.
Dortmund - Barcelona - Bayern.
Eğer birbirlerine denk gelmezlerse de bu 3 takımın ikisi finalde karşılaşır.
Bir not: Dortmund - Real Madrid eşleşmesi olursa Dortmund yine eler.
Dortmund tam kadro olursa bende sana katılıyorum ama çok eksikleri var çeyrek final maçlarındaki durumu bilmiyorum ama şu hali ile Dortmund o kadar da güçlü değil bana göre Bayern Barça Real den sonraki en güçlü takım PSG hatta Real ve Barçayı eleyebilirler ki geçen sene Barça yı son anda hakemin de etkisi ile kaçırmışlardı ,gerçi Chelsea de Mourinho faktörü var Bayern i eleyebilcek tek takım gibi duruyo Chelsea ama çok inişli çıkışlı bi performansları var eşleşmeler geldikten sonra iyice belli olur gibi herşey
Manu sekiz takim arasinda en az sans taninan takim. Ama liginde basarisiz sonuclar alip sezon genelinde istikrarsiz bir goruntu cizen takimlarin onceki sezonlarda final oynamisligi hatta kupayi kazanmisligi bile var. Chelsea mesela iki sezon once kupayi kazanirken hic iyi oynamiyordu. Onceki sezonlarda Arsenal'in Barca ile final oynadigi sezon ligdeki performansi iyi degildi. Liverpool Milani yenip kupayi kazandigi sezon liginde ilk dorde bile girememisti. Sonucta Manunun kaliteli bir kadrosu var.