Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
Bukemedigin eli opeceksin
Printable View
Vaslui forveti Wesley'i çok beğendim, aktif ve fiziksel olarak çok iyi bir oyuncu.Rövanş'ta bişeyler rahat yapacaktır.
İlk maçta olmaması iyi oldu bence çünkü çoğu savunmayı zorlayacak adam...
Bu arada yazık Ertem Şener böyle bir yazı yazdı diye neler diyenler var.Ne Trabzonlular adama sövüyorlar yazık cidden.
Adam da halen insan gibi anlatmaya çalışıyor bişeyleri ama biz yıllardır deniyoruz be abi diyesi geliyor insanın.Kızıyorsun yorumuna tamam ama adam kaç yaşında adama neden sövüyorsun ki ?
Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.
O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.
Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.
Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.
Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.
Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.
Bu kadar çabuk fikirlerin değişiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.
Haziran'da seçim, Temmuz'da aynen devam, Başbakan Mart'ta açıklama yapınca hemen zıt bir dönüş.
İşinize geldi mi Başbakan iyidir, arkasındayım, %68 oy.
İşinize gelmedi mi Başbakan'ı eleştirirsiniz.
Başbakan "Kişilerin suçlarını kurumlar çekmemeli" diye son noktayı koydu, ardından da ÖYM'leri kaldırdı. Ayrıca Sayın Başbakan'a yakın bir isim olan Demirören TFF'nin başına geçti.
Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.
Trabzonspor'lu arkadaşlar iddianameyi okurken kendi yönetimlerinin sezon sürerken bırakın ceza almamayı "şampiyonluk" istediğini gördü mü acaba ?
adaletsiz olduğunu kabul ediyorsunuz dimi ikinizde ?
bir karar verin bu öym'ler adaletli mi adaletsiz mi ?
baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.
mükemmel yazdım he
Benim ÖYM'lere küfür ettiğimi nerede gördünüz çok merak ettim.Bu söylediğimden de ÖYM'leri desteklediğimi anlamayın ama sadece soru çünkü sizin zihniyette birşeye bir kere ak dediysen sonra kara demek yanlış oluyorda.Sanki her söylediği %100 tutarlı insanlarmışsınızda bizim söylediklerimizdeki tutarsızlıkları eleştiriyorsunuz.
Diyelim ki mahkeme adaletsiz.Neden bu kadar olaylar döndü maddeler değişti? He doğruya Trabzonspor tesvik verdi teşvik verende suçlu kabul edildiği için dimi size göre öyle.Niye namus davnızı çektiniz? Ülke menfaati diyordunuz.Adamlar başvuran fazla olmadı diye Avrupa kupası ev sahipliği başvuru süresini falan uzattı.Söylendiği gibi olsaydı temiz temiz verirlerdi bize.Saygıdeğer başbakanın açıklamaları.Demiörenin kapı kapı gezmesi.Etik kurul raporları vs bunlar zaten haksızlık olduğunu kanıtlıyor.Bunlara ek birçok şey çıkar araştırıp yazmaya bakar.ÖYM'ler adaletsiz diyerek suçsuzmuşsunuz edası vermeye luzum yok.
Neyse sürekli aynı şeyleri konuşmayalım.Size göre Fener sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes adaleti kendi menfaati için destekleyen kimseler.
bana devlet tarafından hukuksuz diye kaldırılmıs bir mahkemenin hala nasıl hukuka uygun bir karar verebilecegini acıklayın , baska sorum yok.
Allah icin biri gelsin acıklasın sunu bunu ne zaman yazsam mesajıma cevap alamıyorum , sadece buna cevap verin baska cevap istemiyorum.
şike sadece para vererekmi yapılıyor trabzon a hatır şikesi yapılmadımı diğer bütün kulübler trabzon şampiyon olsun isteyerek sahaya çıkmadılarmı?
Evet kabul ediyorum ama ÖYM'lerin değil, tahkim/pfdk kararlarının ve mahkeme kararlarının adaletsiz olduğunu. Öym'ler falan umurumda değil, benim beklentim bu dava sonucunda hakedenlerin hakettikleri cezaları almalarıydı. Yargıtay'dan çıkacak sonuç adaletin yerini bulup bulmayacağını belirleyecek ancak şuan ki gidişat bulmayacağı yönünde çünkü gerek Başbakan tarafından gerek Federasyon tarafından müthiş bir kurtarma operasyonu yürütülmekte. Lehinize olan herşeyi aleyhinize gibi yansıtıp çarpıttığınız için bazı şeyleri anlatmak güç size o yüzden fazla uzatmayacağım.
Ezbere ve genelleyerek yorum yapmayı bırakırsanız ve birazcık olsun araştırma zahmetine girerseniz kimin ne yazdığını bilir ona göre yorum yaparsınız. Mustafa gibi ben de sorayım: Benim Öym'leri savunduğumu veya eleştirdiğimi nerde gördünüz? Öym'lerle ilgili tek yorumum balde_mir_07'ye yazdığım bir cevapta davanın Öym'de görülmesinin yasal olarak normal olduğuydu (işin içine örgüt suçlaması girdiğinden).
Ben çıkan kararları hep eleştirdim ve ceza alanlar dışında ceza alması gerekirken paçayı kurtaranlar da olduğunu düşündüğümü belirttim. En baştada eski TFF başkanı Mahmut Özgener olmak üzere. Adaletsiz olduğunu düşünmemin sebebi kişilerle kurumların ayrılıp açık açık Fenerbahçe için şike yapmış veya yapmak için teşebbüste bulunmuş insanlar ceza alırken Fenerbahçe'nin aklanması (tabi bana göre aklanmamıştır o ayrı). Daha birçok şey var ama dönüp dolaşıp tekrar aynı şeyleri tartışmanın lüzumu yok.
Ha bu yazdıklarımdan sonra adalet bekçileri diye sallayabilirsiniz her zaman yaptığınız gibi.
yazdıklarınıza cevapmar zaten 100 kere verildi forumda , ben bir tek yukarıdaki soruma cevap arıyorum , onun dısında zaten isin icinden cıkamayanlar tabikide gostermelik ceza vereceklerdi , yoksa olay adalet olsa jet hızıyla aklanan davalar , itiraflar , balıklar falan da girerdi iddianameye he o zaman biz olmazdık iceride o ayrı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/vaslui-kacamadi-ozet
Vaslui'nin bu haftasonu oynadığı lig maçının özeti
Bu Wesley leblebi gibi gol atıyor.Rövans maçı napacak merak ediyorum.
Bu Wesley çok değişik adam. Fener'in çok dikkat etmesi lazım.
32 yaşındaymış bende genç sanıyordum.
Bi Alex sanırım bu arkadaş.
Wesley ilk maçta oynamayacakmış, cezalıymış.
Benim anlamadığım bu adam grubun 3. maçında kırmızı görmüş.4 maç mı ceza almış da sarkmış ta buraya ?
Yeni formalar bu Cuma günü tanıtılıyor.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...tm_medium=fbsk
Twitter çıktı mertlik bozuldu, nerede o eski heyecanla forma tanıtımının beklendiği günler.
İşte yeni sezon formalarımız ;
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...27384906_n.jpg
beklediğimden daha kötü çıktı formalar. Özellikle beyaz olanı. Belki gidip gördüğümüzde canlı canlı daha farklı gelebilir ama şu an ısınamadım. Chelsea'nin geçen sene barca macında giydiği beyaz formalarının aynını yaptırsak 10 numara olurdu.
yakından görmek lazım çubuklu uzaktan çok kötü duruyo , diğer ikisi güzel , çubuklu'nun lacivert'ine dokunulmamalıydı
çubuklunun üst lacivertleri koyu alt taraflar açık renk. muhtemelen ışık yüzünden fotoda böyle olmuştur. Koyudur yine hepsi. Ben beyaza salladım ama beyaz alacağım yine de:)
Lacivert siyah olanın üst tarafında gariplik var gibi yanılıyor muyum ? türk bayrağı koyabiliyor muyuz ?
Fenerbahçe'nin formalarını da şahsen beğenemedim, tıpkı Galatasaray'ın formalarını beğenmediğim gibi. Takımlarımız artık klasikleşmiş ve aynı zamanda hoş olmayan formalar çıkartmak için sanki yarışıyorlar. :)
sağdaki 2 forma güzel
Öyle gözükmesi Adidas logosu üstte olduğu için çok normal.
Çubuklunun tasarımı çok kötü, sembol bir forma, zaten en çok satan forma. Diğer 2 formayı istediğin gibi yap, fakat çubuklunun tasarımına dokunma yani.
Bunun dışında beyaz formayı beğendim fakat bir de Fenerium'dan gidip görmek lazım Mavi-Lacivert çubuklu da fena gözükmüyor.
Formalar belli olmadı sızdırıldı :)
Kaç gün önce twitterda görüp buraya yazdığım formalarmış hakkaten.Yahu ne diye sızdırıyorlar o kadar öncesinden :D
Ben her zaman klasik formalardan yana olmuşumdur, nasıl ki Galatasaray'ın en güzel forması parçalıysa Fenerbahçe'nin en güzel forması da çubukludur.