1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

  1. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

    Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

    Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 19:56 Reason: dikkat edelim

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •