1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 19:56 Reason: dikkat edelim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin aglamayacaksin sagda solda

Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.

Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.
    Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.
    Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.

Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.
    Bu kadar çabuk fikirlerin değişiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.

Haziran'da seçim, Temmuz'da aynen devam, Başbakan Mart'ta açıklama yapınca hemen zıt bir dönüş.

İşinize geldi mi Başbakan iyidir, arkasındayım, %68 oy.
    İşinize gelmedi mi Başbakan'ı eleştirirsiniz.

Başbakan "Kişilerin suçlarını kurumlar çekmemeli" diye son noktayı koydu, ardından da ÖYM'leri kaldırdı. Ayrıca Sayın Başbakan'a yakın bir isim olan Demirören TFF'nin başına geçti.

Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.
    Bir Fenerli olarak doğru bulmaman hata olur zaten.

Mesaj Yetkileri