Kaynak nedir? Benim böyle bir şeyden haberim yok.
Printable View
@uAburak89
Demiştir büyük ihtimal abi,boş ver.
@Pele96
O bunu dedi tamam.Siz de hiç mi gurur yok ? İstenmediğimiz yerde durmayız diyemiyor musunuz ? Adnan Öztürk o açıklamayı yaptıktan sonra,Fikret Orman çıkıp ; ''Böyle düşünen insanlarla aynı stadı paylaşmayız zaten,başka stad da kabul edileceğimiz şekilde çıkarız oynarız'' deseydi bugün bir tane bile Galatasaraylı açıp ağzını laf etmezdi.Bizim ağzımıza lafı biz değil Beşiktaş'ın eski ve yeni yönetimi verdi.
Beşiktaş'lı arkadaşların ezeli rakipleriyle aynı stadı paylaşma durumu nasıl içlerine siniyor anlamıyorum.Hiç kavga çıkmayacak mı? Olaylar olmayacak mı sanıyorsunuz? Aynı şey Fenerbahçe stadında oynarsa da olacak. O yüzden ezeli rakiplerin aynı sahada oynamaması lazım özellikle Türkiye'de.Hele de son seneler de bu kadar herkes birbirine girmiş durumdayken.Biz Olimpiyat'ta oynarken,işkence çekerken neredeydi bu kadar duyarlı insanlar?
gs-bjk derbilerinde yari yariyami paylascaz :D
VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965Quote:
Galatasaray'ın en genç yeteneği
Manchester City O'nu bekliyor
Ataberk Özden.. Henüz 10 yaşında ama yaptıkları yaşından çok daha büyük..
4 yıldır sırasıyla Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Galatasaray Futbol Okullarında futbol eğitimi alan Ataberk, İngiltere Premier Lig Şampiyonu Manchester City'i peşinden koşturuyor.
Ataberk için hazırlanan görüntüleri izleyen Manchester City Alt Yapı sorumlusu Traver Todd, Özden Ailesi'yle irtibata geçerek minik Ataberk'i İngiltereye beklediğini bildirdi.
Ataberk'in babası Selçuk Özden, "Ataberk için hazırladığım videoyu Traver Todd'a gönderdim ve çok kısa sürede bana dönüş yaptılar ve Ataberk'i İngiltere'ye beklediklerini söylüyorlar. Bu klibi Türkiye'deki bırakın büyük kulüpleri alelade bir kulübe bile gönderseydim 10 yaşındaki bir çocuk için beni kaale bile almazlardı." dedi.
Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.
Valla çocuğu küçümsemek gibi olmasın ama ben bundan daha iyisini yapan bin tane çocuk bulurum sokaklardan.
Galatasaray'ın altyapısı buna benzer bir sürü çocuk kaynıyordur.Ama öyle babaları yok ki videolarını çekip internete koysun.
Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.
Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz ;;)
yada beşiktaş ligden de ihraç edilsin bi sene ysaaklansın :D problem almaz nası olsa avrupadan da ihraç edildi :D
Düşündüğümden ne alaka diyorum. Sen evinin kirasını veriyorsun ve çok daha müsait evler varken başkası evini yenileyecek diye paylaşmak istemeyebilirsin. İstersen TOKİ'nin evinde otur :) Hele ki sana zamanında bu nezaketi göstermeyen biriyle paylaşmak istememen normal olur.
:zuhaha Adam sokakta kalmış hatta yemeye içmeye de muhtaçmış. Hakikatten komiksiniz ya. Vallahi yürüyüş filan yapın bu kadar meraklıysanız Beşiktaş'la paylaşmaya hoşgörünüzü faal alanda görmek isteriz.
Kadıköy Hatırası bardakları çıktı. Güzel oldu. İçtikçe Türkiye'de şampiyon olmanın önemini yok eden bu hatırayı hatırlayacağım.
Güzel oldu bu. Zaten sürekli bardak alışverişi yapıyorum Store'dan. Bunu da alırım. Bardakları güzel oluyor gerçekten.
GÖREV ZAMANI !
http://www.ultraslan.com/images/Habe...1-12/asysk.jpg
Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...
Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...
Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.
Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz;
En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...
TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN MABEDİNE SAHİP ÇIKMA
GÖREVİNİ VERDİ...
GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK MABEDİ YOK!
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!
Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı
Güzel konuşmuşlar, izleyip dinlemenizi tavsiye ederim:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...e-yasaklanmali
Canlı izlemiştim bende bu programı, güzel konuştular. Hatta Mehmet Demirkol baya sinirlendi bi ara ana avrat dümdüz gitcekti :D
ayıp ayıp hangi takım taraftarı olursa olsun bu olay kınanmalı sen 15 17 yaşındaki kıza nasıl saldırırsın ya hiçmi kızınız bacınız yok hadi erkek olsun hadi 27 yaşında olsun nerde yaşıyoruz arkadaş bu kadar mı futbol psikoloğu olduk
şiddetin rengi olmaz her türlü şiddeti kınıyorum
Birde yönetimimiz dile getirse şunları.Çok pasif kaldılar çok.Eğer Arena'ya geçerse Beşiktaş taraftar daha ağır yaptırımlar uygular.Yönetimimiz inşalalh bunları düşünüyordur.Artık görüşmede Aysal'ın net bir tavırla istemiyoruz demesini bekliyoruz.E Beşiktaş'ta biraz gurur yapsın bi zahmet istenmediğimiz yerde oynamıyoruz desin !
"Sen 16-17 yaşındaki kıza küfredip, saldıran adamın tarafındaysan Gökmen'in Gazetesi o zaman."
-Mehmet Demirkol :)
Orada bir takıma yaptıklarına göre,o takım bayan yerine erkek takımı olsaydı.Orada saldıranlar güzel bir dayak yerdi.Gerçi erkek olsalardı saldıramazlardı bile.Kadın ya hiç düşünmüyor bizim insanımız.Galatasaray-Fenerbahçe'den önce orada yapılan şey kadınları küçük görmektir.
Video koymayı beceremedim.
http://youtu.be/TdEcjzM29KM
Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?
Onu geçtim en ufak bir müdahale gördünüz mü ?
Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.
Bunlar insan mı ?
Yine biz yalancıyız. Yine Fenerbahçe haklıdır. Kusura bakmayın ama saçma sapan davranacaksanız hiç boşuna girmeyin şu foruma yahu. Mehmet Demirkol da fırsatçı oldu artık.
"Bunları savunanlar saldırandan daha beterdir"
galatasarayın olayı abartması belki kamuoyu ve fırsatçılık şu davranışlar bile yanlış adam gibi yemeğini yi çık git ne polemiğe giriyorsun. bu tip taaftar tipini bende sevmiyorum her takımda var saçma
@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun
Mehmet Demirkol fırsatçıdır en büyüklerindendir hatta onu başka bir zaman tartışırız. Ama sen daha benim neyi savunduğumu bilmeden bunu savunanların Allah belasını versine getirirsen lafı "saçma sapan" kelimesini bile kullanman abes olur.
Demirkol Fenerbahçeli diye biliyorum ?
demirkol da yanındaki de fenerbahçeli
Kimse üzerine almasın bu olayda Galatasaray'ı fırsatçı görenler bu yazıyı görmemişler herhalde.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13787.php
'' ...üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen..''
Aslında burada ki küçük ayrıntı olaya ne kadar özverili baktığımızın kanıtıdır.Orada kendini bilmez insanlar Fenerbahçe forması giyerek taraftar olduklarını sanıyorlar ama sözde taraftarları olduklarını düşündüklerini sandıkları kulübün adını lekelemekten başka bir işe yaramıyorlar.
Ben Fenerli , Beşiktaşlı, Galatasaraylı diye adamları ayırmıyorum ki sen ile @Memo' nun mesajlarını karşılaştırıp ona göre baz alayım. Henüz yapılan oyunlara uymayıp bölünmemeyi sürdürebiliyorum. Hepimiz aynıyız bir ayrım yok. İyi örneksin diye aferin diye cevap atamam sonuçta sana. Bunu beklemiyorsundur umarım. Kötü örnek ise eleştirilir. Bu ada çok normaldir.
ek: Demirkol hangi takımı tutarsa tutsun. Şu ülkede tarafsız yorum yapan çok çok nadir yorumculardan biridir.
ek2: Allah Belanı versine getirmedim. Sanırım anlamakta sıkıntı çektiniz orada.