1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.

Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.

Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz
    Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.
    Bu seneden sonra istedikleri kadar çıkmıyoruz desinler Olimpiyat'ta oynamak zorunda kalırlar. Tabi 2036 Olimpiyatları için filan meteoroloji düzenlemeleri yapılmayacaksa

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Güzel konuşmuşlar, izleyip dinlemenizi tavsiye ederim:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...e-yasaklanmali

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Tam bunu koymak için girmiştim foruma.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Orada bir takıma yaptıklarına göre,o takım bayan yerine erkek takımı olsaydı.Orada saldıranlar güzel bir dayak yerdi.Gerçi erkek olsalardı saldıramazlardı bile.Kadın ya hiç düşünmüyor bizim insanımız.Galatasaray-Fenerbahçe'den önce orada yapılan şey kadınları küçük görmektir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri