Mekan oynatıyo hocam :n:
Printable View
Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsun :D komik :D
Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...
Krasic tamam iyi futbolcuda hangi mantıkla transfer etmeye çalışıyorlar.ayrıca 1 forvet ve 1 stoper alınacakmış.Fener'in ileri 4 lüsü Alex-Stoch-Kuyt-Sow olduğuna göre kuyt veya krasic'ten biri yedek olacak sakatlık v.b durumlar olmadığında.+ yıldız forvet transferi konuşuluyor oda geldiği gibi yedek veya 10 milyonluk sow yedek.topuz zaten sağda ve ortada oynayabiliyor.benim düşüncem emre tarzında hem ileri top taşıyabilecek hemde defansif yönü iyi olan bir oyuncu alınmalı.ama bu kesinlikle mehmet topal gibi top kesip kısa pas yapan lass veya alex gibi sadece ofansif özellikleri olan diego olmamalı..
Hasan Ali gerçekten beni de çok şaşırttı.Dün harika oynadı.Hazırlık maçı olduğu için bişey denmemesi lazım belki ama girdiği pozisyonları atması lazımdı.İnşallah o yanını da geliştirir
Bence bizim stad rakibe hiç baskı kuramıyor yalnız 40 maçtırda yenilmiyoruz Kadıköyde :)
Dile kolay 2009-2010 sezonu 23.haftadan sonra
2010-2011
2011-2012
tek yenilgi yok stadımızda.
O maçta çok kıytırık gitmişti be.Bursa karşısında 2-0dan 2-3 yenilmistik.
Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz
Arifim tutarsız yazmış arkadaşlar ama onu neden görmüyorsun ki ? Onları da severim bir şey demiyorum kendilerine ancak şaka kaldıracak sakinliğin kalmadığı şu ortamda şakayla karışık gereksiz söylemlerin olmaması gerekir şahsi kanaatimce. Farklı düşünen varsa saygı duyarım.
Aslında cehenmem olmasıyla 4 tane atmasının bir ilgisi yok.O zaman ki Shevchenko dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğu için ha cehennem ha cennet fark etmez oyununa bakardı.Baktı da zaten :) Stadın atmosferinden etkilenmiştir orası ayrı.
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9819
Şu ürün çok tuhafıma gitti başka yerde görsem çakma derim.Çok acayip olmuş.
Atmosferi begenmesi icin kötü mü oynaması gerek ?
girsinler girsinler 3-5 bilet fazladan satarız ekonomiye katkı :)
Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. :) Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.
Valla Turkiyede hersey olur :) daha once cok ornekleri var ...
Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.
Uefa kupası final maçı öncesinde Arsenal diye tezahürat yapanlarda vardı, tam tersine maçı büyük coşkuyla izleyip Galatasaraylılar kadar sevinenler de. Genelleme yapmamak lazım. Milliyetçiyim diyen bir insan ayrım yapmamalı, futbol konusu olduğunda onu hariç tutmamalıdır bence. Fanatizm, renk düşmanlığı gözleri kör edebiliyor, ateş her gün körüklendiği sürece bizden bir yol olmaz.
Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Fanatik bir Gs'li (UA'dakiler mesela) Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ? Daha geçen hafta sövdükleri takımı ?
Tamam sen destekleme kardeşim.Avrupa'da yabancı bir takımı destekleyeceğime kendi ülkemin takımını desteklerim.Futbol gibi uluslararası bir spor dalında Milliyetçilik elbet olmak zorunda.Sen sadece Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde kısılıp kalırsın :) 2000'de Kopanhag'da ve Monaco'da Galatasaray'dan öte orada Türk Bayrağı'nın olduğunu da hatırlatırım.Siz kazanınca sadece kendi bayrağınızı dalgalandırırsınız o zaman :)
Niye o zaman UEFA kupasını bize hava yapma amaçlı kullanıyorsunuz madem Türkiye'nin kupası ? Unutma biz Chelsea'ye elendigimizde UA tribünü yine 'Fenerbahçe'nin kısa metraj filmi bitti.Filmin sonu bizde ...' Diye pankart açtı.Kendimizi kandırmaya luzum yok.
Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.
Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.
Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
@attirson
Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.
Yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Geçen gün bu konu hakkında yazı yazdığımda özelden saçma yorumu bile almıştım ancak şuan gözüküyor ki Fanatizm gözleri kör etmiş durumda...
Artık ülke adına bişeyler yapamaz hale geldiysek boşa top oynuyor oradaki oyuncular çok istiyorsan çok seviyorsan Romanyalıları gelirsin Fenerbahçe'yi desteklersin zordan, maç sonu anlaşılır ortak bi alkış falan olur.
Ancak bu bildiğin ayıptır ! Açıklamasıda yoktur ! Yazıklar olsun diyorum böyle taraftara cidden çok üzüldüm.
Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.