Öylede abartılmalı ki böyle önemli bir maçta başlarım sinirine adam gibi oynayacaksın topunu.
Printable View
Bursa maçında cezadan dolayı zaten alınamaz : ) Ben Dia'da suç bulmuyorum hatta bugünün en iyi oyuncularından biriydi. Çok defa içeri katetti. Hem Cristian hem de Semih'e %100'lük 2 pozisyon bıraktı ama değerlendiremediler. Kırmızı Kart gördüğü pozisyonda sahada olan ben olsaydım o pozisyona faul çalan adama sağlam bir tokat atardım.
arkadaş şampiyon olduk bazı fenerliler hala 0-0 diyor dlkfjsdkljfsdlkjfsd
not : siz üstünüze alınmayın başka fenerliler
Abdurrahim Albayrak'ta amma yalakalık yaptı Başbakana be.Tamam izin vermiş yeter be 50 kere teşekkür etti.
10 dakika uzatılması gerekirken hakem 5 dakika uzatmış
Ben Galatasaraylı değilim dikkatli olmalısın.
Haklı olanın yanında olmak kadar insanın içini rahatlatan duygu yok.Ha Fenerbahçe bu yıl iyi mücadele etti mi etti.Ama bazı kesimlerin çirkefliği yokmu.. Söylencek çok söz var ama Çarşamba akşamı en iyi cevabı vericez emin olun.
http://s14.directupload.net/images/120512/zjbm54e5.swf
MELOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kuvvetler ayrılığı deniyordu ama tek kuvvet başbakan oldu... arkadaş özerk değil mi bu tff. Başkanı ne derse o olmaz mı? Dün Demirören kupa saraçoğlu'nda verilecek dedi ve doğrusu da budur.
Hala neden başbakandan emir bekleniyor? ya da valilik izin vermiyordu şartlar uygun değil diye başbakandan emir gelince değişti mi şartlar? Ne biçim bir ülkeyiz biz be. her yer siyasi
İyice sidik yarışına döndürdünüz işi.
O Kupa o Statta kalkacak !
Biz hala beraberliğe seviniyoruz.
he canım, he gülüm :)
.
.
.
.
.
.
.
perşembenin gelişi çarşambadan belli(yanlışsam affola böyle birşeydi), olacaklar gün gibi meydanda. ama bilmemne yetkilisi maçtan önce çıkıyor, güvenlik önlemleri yeterli diyor, fazlasına gerek yok diyor. ondan sonra olan çevredeki masum insanlara, kendi halindeki vatandaşlara çoluğa çoçuğa kadına anneye oluyor. bir maç yüzünden bunların olmasına göz göre göre izin veriyorsunuz. şampiyonluk umrumda değil, bu dandirik it dalaşından, dünyanın en gereksiz gerginliğinden insanlar vuruluyor, kalp krizi geçiriyor. sevinirken aklınızın bir köşesinde bunlar da olsun.
Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
Güzel maç değildi ama şampiyon olduk :)
arkadaş sahaya niye atliyorsun sen ? bi kişi de çıkıpta onu söylesin.
bunu yapan polis işte. yerde yatan bir insan evladının kafasına polis olarak tekme atmak ne demek oluyorsa.....
ama bu kahramanlar sokakta karıya kıza 70 yaşındaki teyzeye anneye küfür ederken kılını kıpırdatmazlar. ne güzel dünya...
ama bir zahmet şükrü hanedar'a art arda iki defa fiziksel saldırıda bulunan insancıkların fotoğrafını da koyuverseydin. o da önemli (::)
bazi arkadaslar yine nereye saldiracagiz diye kararsiz kalmislar , hakem maçi katletmis hakem çok kotu yonetmis bak sen su ise yok oyle bir dunya ! alnimizin teriyle sampiyon olduk , Dia atilmasi gerekiyordu atildi ujfalusi atilmasi gerekiyordu atildi topa vurdu cunki ikiside dudukten sonra. bizim hakeme sitem etmemiz lazim ama neyse emre nin yaptiklarindan dolayi yine diyorum emre hariç tum fenerli futbolculara tebrik ederim.
Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
Arkadaşlar galip gelmeniz gereken şampiyonluk maçında 2-3 tane pozisyona girmeyi iyi oynamak olarak görüyorsanız bişey demeye gerek yok zaten. Yok o olmuş bu olmuş, burada birilerinin laf ebeliğinde galip gelmesi şampiyonu değiştirecek mi? İşinize gelen resimleri paylaşmıssınızda polise biber gazı sıkanda, polis otosu yakanda fenerliler değil mi? Siz Melo'nun resimlerini koyun ben o taraftarları koyayım uzuyıp gitsin. Foruma girerken tebrik mesajları göreceğimi sanıyordum, maçtan öyle herkes öyle diyordu ama şampiyonluğu gölgeleme çabası vs. Burda yazılanları taş çatlasın 20 kişi okuyacak ama şu an on milyonlarca kişi sokakta halay çelkiyor.
Oynamamız gerektiği gibi oynayıp, puanızımı aldık, şampiyon olduk.
Kadıköy hatırası
12.05.2012 - Kadıköy Hatırası...
Galatasaray Soyunma Odası!
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5s7lr.jpg
Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.
Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.
Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.
Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
İşin gücünüz biz olmuşuz zaten anlamıyorum ki edebinle sevinmek varken nedir bu uğraşma havası nedir bu kavga saçma saçma tahrikler.
Sen zaten o puan farkı varken hep burdaydın 1.'yiz 1.'yiz diyordun.Fark indi baktım yoksun şimdi Şampiyon oldunuz gene türedin buralarda siz değilmiydiniz 2-3 sene öne Baros'u kral yapan sonra kalkıp bi anda gözden çıkaran siz böylesiniz işinize gelince herşeyi yapıyorsunuz.
Halen laf atacaksanız burada bize edebinizle sevinmeyecekseniz o sizin ayıbınızdır.
Polisin insan öldürme yetkisi varda ben mi bilmiyorum ? Karşısındaki silahlı bir insan degil insan gibi etkisiz hale getirir kelepceyi takar götürürsün.Ve bunların olacagı belliydi dünde dedim bunları Türkiye'nin futbol anlayısı bu hangi takım olursa olsun bu olaylar yaşanırdı.