beyler trabzonu çalıştırıyorum sizce sakaryalı martinezialıyım mı bedavaya alabilirim yoksa sylva daha mı iyi
Printable View
beyler trabzonu çalıştırıyorum sizce sakaryalı martinezialıyım mı bedavaya alabilirim yoksa sylva daha mı iyi
arkadaşlar forvet isteyenlere marquinhos'u tavsiye ederim ;) henüz 19 yaşında size maliyeti tahminen 11 milyon € olur.. paranız varsa alın.. zaten 2 sezon sonra 30 milyon € ya satarsınız :) Guilherme'de aynı şekilde... Forvet hattınızda zaten bu 2 si varsa sıkıntı yaşamazsınız gol konusunda pek :) Eugene seleznyov u da tavsiye ederim.. özellikleri çok iyidir :) gene aldığınız fiyatın üzerinde satabileceğiniz bir oyuncu ... Kaleci konusunda paranız varsa ve azcık itibarınız varsa 17 milyona Igor Akinfeev i alın derim... Galatasaray'ı yönetiyorum ve ilk işim elimdeki gereksiz oyuncuları satıp Akınfeev'i almak oldu :) 9 sezondur kalemi başarıya korumakta :) ... Orta sahada ofansif olarak simon vukcevic ;) 38 maç 22 gol 17 asistlik bir istatistikle bitirdiği bir sezonu var bende :) süper bir adamdır... Maçda varlık gösteremesede 90 da ki bir frikikten maçın sizin olmasını sağlayabilecek bir oyuncu :) stoperde gojko kacar iyidir :) aldığınız fiyatın üstüne satabilirsiniz bunuda :) sol kanat arda turan yada caner erkin .. Bu ikisininde çok faydası dokunacaktır... Sağ kanat mehmet topuz... Oyuna başladığımda 2-3 sezon içerisinde elimde bu kadro vardı.. Bir kaç mevki yazmadım... sol bek , sağ bek , stoper , defansif ortasaha felan.. Bu mevkilerde elimdeki oyuncularla devam ettim..2-3 sezon sonra onlarıda iyi fiyatlara satıp altyapıdan çıkardığım oyuncuları koydum yerine :) Benim oyunda ki asıl amacım kulübü parasal yönden dünyanın en iyi kulüplerinden biri haline getirmek..bu yüzden daha iyi fiyata satabileceğimden emin olduğum oyuncuları alıyorum genelde... Birde altyapıdan çıkan oyunculara önem verin derim... Diğer kulüplerdeki iyi gençleri kadronuza katın...transfer döneminin son gnlerinde bir mevkiye adam ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde fazla bilmediğiniz bir oyuncuya büyük miktarda para vereceğinize gençleri kullanın derim ben :) getirisinin çok iyi olabileceğinden emin olabilirsiniz...Kadronuz çok iyi ve şampiyonlar liginde fazla başarılı olamıyorsanız.. Her sene kadroya 9-10 oyuncu alıp ilk 11 deki 4-5 oyuncuyu değiştirmekten vazgeçin derim :) az oyuncu alın genel bir kadronuz olsun onu kullanın :) takımdaki uyum artsın :) şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) iyi oyunlar hepinize...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kulübün mali durumu iyi değilse kulüp transfer bütçesinden kısmış olabilir o parayı :)
Beyler Kayserispor ile ikinci sezondayım.Takıma abilik yapacak her an maçın kaderini değiştirebilecek bir amc (tabii Kayserispor'a fazla mali zarara uğratmadan gelebilecek) söylerseniz sevinirim.
Beyler Galatasaray'ı yönetiyorum, üç oyuncuyla anlaşmaya vardım, hangisi alsam karar veremedim.
Salvatore Foti
Federico Laurito
Pavel Pogrebnyak
İkinci sezonun başındayım. Hangisini alayım acil yardımcı olsanız?
9.3.0 Patch'te sanırım Laurito iyi değil :(
Salvatore Foti.
İbisevic Ve Dzeko ile de anlaşmaya vardım aslında...
Foti iyi midir:)
İbisevic : 5.5 M euro
Dzeko : 8 M euro
Foti : 3.3 M euro
Bu fiyatlara anlaştım. Foti'yi mi alayım Rossoneri, fikrin değerli benim için?
Arkadaşlar Galatasaray'a orta sahaya Axel Witsel'i mi yoksa Steven Defour'u mu alayım? Hangisi daha çok katkı yapar?
Axel Witsel'i al. Çok yönlü ve daha iyi gelişiyor.
Foti'yi alıyorum bu arada:)
hakan sükürü, yıl kaç bilmiyorum ama Foti'nin ss'i koyabilir misin? Dzeko çok para ama Foti Dzeko'dan daha iyi oluyor.
İkinci sezonun başındayım, Foti şimdiden (bazı mental özellikleri dışında) Dzeko'dan iyi:) Teşekkür ederim önerin için.
Foti'yi sol fc'de oynatmanı tavsiye ediyorum bir de :)
Tek Forvet oynuyorum, Barça tarzı:)
Vukcevic'i mi alayım 9M euroya,
Theo Janssen mi 6 M euroya,
Ze Roberto mu bedavaya?
İkinci senemdeyim.. Dmcnin önündeki iki mc den, sol mc biraz ofansif olacak.. O babda..
Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri:)
2. Sezondayım, ilk 11'im;
-----------------------De Sanctis----------------------------
A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
-------------------------Topal------------------------------
------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
Arda---------------------------------------------------Caner
------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------
Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im
Gk:Transfer(aykut)
Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)
Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)
Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)
Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım
galatasaraya onerebılecegınız 2 tane hızlı forvet varmı 7 mılyon eurodan fazla olmasın
marquinhos keirrison
Ali Karimi.
Ali Karimi'yi ilk sene Mallorca almış ve bırakmaya yanaşmıyorlar.Başka önerileri olan yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar Udinese ye AMC arıyorum çok iyi ara pasları ve uzaktan şutları iyi olur fiyatıda çok olmasın en fazla 7,5 MN £ verebilirim sanırım :)
De Sanctis'i hemen geri göndermeni öneririm.Aykut ve Orkun ikilisi çok iyi,yanlarına da altyapıdan yetiştirdiğin genç Türk bir kaleci aldın mı tamamdır.Ayrıca Aydın Yılmaz da dehşet oynuyor.:) Bu arada herkes nasıl bu kadar transfer yapabiliyor hayret?Benim aldığım takımların bütçesi 5 m euro'yu geçmiyor.:icon_biggrin:
Edit:Şu an Roma'yı yönetiyorum,Real Madrid De Rossi'ye 30 milyon euro teklif etti.Sizce kabul etmem mantıklı olur mu?Bu seneye 2-3 transfer yaptıktan sonra gelecek seneye revizyon yapacağım(Takım bayağı yaşlı)Sizce doğru bir transfer politikası mı?
Edit2:http://img14.imageshack.us/img14/167/33523141.jpg
Burada yazan sebebi anlayabilen var mı?Başka bir konu açarak forumu kirletmeyeyim,buraya sorayım dedim.
sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al;)
Benim versiyon 9.0.1, yorumları ona göre yapıyorum:
Kadronu çok beğendim, bilinçli transferler yaptığını gösteriyor. Sisteme göre oyuncular almışsın ayrıca tam bir "takım" gibi oynayacak bir kadro kurmuşsun.
Bu kadroyu fazla şişirme bence, Mehmet Topuz ve Van der Vaart'ın alternatifleri sağlam olsun yeter. Mehmet Topuz tamam fena değil ama çok daha hareketli ve adam geçebilen bir isim daha faydalı olur. Mesela Udinese'den Felipe Monteiro o bölgede müthiş bir performans gösteriyor. Oyunun başlarında fazla pahalı değil ama ileriki sezonlarda almak zor. Benim 2 GS oyunumdan ilkinde Real Madrid 35m euro'ya almıştı onu. İkinci oyunumda 2.sezonda 2.4m euroya kadroma kattım, sezon ortalaması 15gol 15 asistti. Ayrıca süper frikik atıyor, kornerleri etkili.
Kaleci olarak paraya kıyacaksan tabi ki Akinfeev. Getafe'nin kalecisi Oscar Ustari daha ucuza malolacak bir seçim ve çokta başarılı, ben 2 yada 3.sezon 6m euroya almıştım (min.fee).
Şamp.ligi için takımına libero tarzı 1 oyuncu katabilirsen iyi olur bence. Naldo ve Miranda aynı tip stoperler keza yedekleri Servet'le Emre'de aynı.
Hertha'dan Gojko Kacar'ı alabiliyorsan kesin al, müthiş bir katkısı oluyor takıma. 2-3 sezon içinde kaptanın olur, tüm büyükler peşine düşüyor.
Mehmet Ekici Türk takımı yönetenlerin mutlaka ama mutlaka almaya çalışması gereken bir isim. Alabilirsen hem Mehmet Topal ve R.Carioca'ya hemde Van der Vaart'a alternatif olur.
Kacar ve Mehmet Ekici çok yönlü, joker oyuncular. Transferleri 4-5 transfere bedel olur.
Son olarak Cardozo'nun yedeği olarak Victor Irineu'yu tavsiye ederim. Oda ucuza alınabilecek son derece başarılı ve istikrarlı bir golcü.
kardeş güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama yabancı kontenjanı yetmez dediklerine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler 9.0.1 versiyon gs ilk sezondayım devre arasında bana kaliteli ve ucuz meira nın yerine stoper , sağ bek ve sağ açık lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
Sizce bu adamı ileride hangi bölgede oynatmalıyım?Antreman programını ona göre vericem ve ona göre yetiştiricem.Özellikleri şimdi çok kötü duruyor ama PA'sı 187.
http://img195.imageshack.us/img195/8444/alidemir.jpg
ya şu PA olayını bi ben bilmiyorum heralde
nerden bakılıp anlaşılıyo ii oyuncu olup olmadıgı
aston villa'yı yönetiyorum. sol bek tavsiye eder misiniz?
kolarov, arthur boka, jose enrique ile anlaştım hangisi daha yararlı olur sizce? bunun dışında tavsiye edebilceğiniz biri varsa o da olabilir.
9.0.3
Diego Calderon baya iyi bir sol bek. LDE Quieto takımında oynuyor...
celderon u kapmışlar malesef. kolarov ile anlaştm 10m. euro 24 ay taksit. biraz pahalı oldu transferin son günüydü.. şimdi de sağ bek ihtiyacım var çalışma izni sorun olmayan gelecek vaad eden birisi olursa güzel olur.
çeşitli oyun dışı programlar var bunları görebilmemiz için. scout programı deniyor isimlerine. en popüleri ve ayrıntılısı genie scout...çok ayrıntılı oyuncu aramaları yapabilirsiniz bu programla.
Bana 10 M €'ya kadar Alex gibi tek başına maç alabilecek kapasitede AMC lazım versiyonum 903 kimi önerirsiniz ?
Yıl söyle Eralp :)
John Fleck'e bakabilirsin. Forvet ve AMC oynayabiliyor. 8m'e bitirirsin.
Merhaba arkadaşlar. Ankaraspor'a ikinci sezon gelecek tecrübeli ama 33-34 yaşlarına ulaşmamış, maksimum 31 yaşında olan 4-3-3 sistemine uyacak bir oyuncu tavsiye eder misiniz? Bonservis olarak Maksimum 1.000.000 £ İngiliz Sterlini verebilirim. Çok genç kadrom var. Bir tane tecrübeli oyuncum olsun. Şuanda en yaşlı isim 27, en genç 17. Şimdiden teşekkürler.