Alex'in sakatlanması büyük sanssızlık.
Printable View
Alex'in sakatlanması büyük sanssızlık.
AsLında bakıLırsa Ben İkisinide çok sevdiğim için mi biLmem ama ne DeLgado ne de Rico nun gönderiLmesini istemiyorum.Mantıken bakıLdığı zaman ikisinden birisinin gitmesi akıLcı gibi dursa da asLında ikisinden de yararLanıLabiLinir.En oLmadı bütçemiz yeteri kadar iyi oLmadığı için şu an itibari iLe artık sanırım son bir transfer daha yapıcaz ve transferi kapatıcaz.ÖyLe oLursa iLeride tek santrafor oynayıp arkada deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.Ama bu da takımı pres yönünden etkiLeyeceği için iLeri de çift santrafor oynatıp böLüm böLüm deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.İkisinden birisini göndersek biLe ne Rico dan geLicek para iLe ne de deLgado dan geLicek para iLe o kadar çok kaLiteLi bir forvet oyuncusunu da buLamayacağımız için ikisinin de takımda kaLması daha iyi gibi gözüküyor şu an itibarı iLe.
Aynen öyle Fıratcan kadromuz süper bi stoper birde forvet alınırsa bizi kimse tutamaz.Cisse gibi adam lazımdı orta sahada savasacak oda oldu.
belli olmaz bence sponsormz vodafone olrsa gelebilr çnkü rossi vodafone un oyncusuymş geçende öle diolardı formda..
sanmam Rossi kolay kolay gelmez Galatasaray'a.Ama Vodafone sponsor olursa söyliycek birşey bulamam açıkçası
evet işte vodafone işine baglı
http://www.loadtr.com/b-54698-adsız.jpg
Abi ben böyle düşündüm sen ne diyorsun???
RİCO'gidip yerine yabancı forvet alınırsa diye...
Alex'in sakatlanmasına sevindim, belki de bu sakatlık Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı sağlayacak. 4-2-2-2 oynayabiliriz Alex sakatlandığına göre artık. Alex boşuna kaldı Fenerbahçe'de 2 ay sakat kalacak, ne Avusturya kampında yer alacak ne hazırlık maçlarında, dolayısıyla da yeni sezona hazır olamayacak ve sakatlıktan kurtulup da eski haline dönmesi epeyce zaman alacak, dolayısıyla Fenerbahçe'ye büyük zararı dokunacak.
Geçen sene bir sakatlandı diye hiç ama hiç koşmuyordu, şimdi yine sakat, gerçekten bu sakatlık kötü oldu, hemen yolların ayrılması gerekli.
seni alexe karşı çok sert gördüm egemen.Geçen sene kral olmuş bir oyuncuya bence bu kadar sert konuşmamalısın.
Şampiyonlar Ligi final maçında kim oynadı, hatırlatırım, Zenden mi yoksa Mark Gonzalez mi? İzlediğim Şampiyonlar Ligi maçlarının çoğunda Zenden oynadı, yoksa ben mi yanlış maç seyrettim?
Tello'nun adını Beşiktaş'ın almasıyla duydum açıkçası, hiç duymamıştım ismini, başka da yorum yapmayayım Tello ile ilgili, izleyip görürüz :)
Dediğim gibi eğer Rico dan geLicek para iLe iyi kaLiteLi iş yapabiLecek bir forvet oyuncusu aLınacak ise gönderiLsin tabi.O zaman hem savunma hattımız zaten iyi orta saha ve hücum hattımızda harika oLmuş oLur.
Son Durum:
Saviola http://tr.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola ya gore galatasarayda...
Eğer bu yalansa şöyle bir şey var ... Saviola transferi için TFF nin kararının beklendıgı ve 6+2 lik bir kara çıkarsa Saviola ve Romehdall ın Cİmbom a gelıcegi söylenior ...Bunlar ADnan Sezginle baglantısı olan kısıler tarafından dogrulandı bır suru forum gezdım ve bu bılgıler ortaya cıktı...Tff de 6+2 çıkmazsa veya tomas gönderilemezse sadece Saviola gelıcek eğer 6+2 çıkarsa romehdallda gelıyo....
wikipedi ye inanmamak lazım.Sonuçta içeriğe katkıda bulunabiliniyor.Bence Galatasaraylı biri eklemiştir.
Rico'dan iyi para gelmez, en fazla 2.5 milyon Dolar gelir. Forvete ihtiyacı yok Beşiktaş'ın, Bobo gibi kaliteli bir santraforu var zaten.
Bizde zaten iyi para geLmez diyoruz.Adamın yaşı ortada zaten.En fazLa ne kadar eder.Bobo iyi bir forvet ama yanında daha iyi anLaşacağı bir isim oLsa daha iyi oLur.Ben hep hücum hattına bir transfere ihtiyacımız oLduğunu söyLedim.Nobrenin kapasitesi beLLi zaten.Oyununu geLiştiremezde bu saatten sonra neyse o .Ama bobo öyLe değiL.Yanına da aynı kapasitede bir isim daha buLunursa çok daha güçLü oLuruz.
Alex 3 yıldır kral, asistleriyle, golleriyle ama bize yetmiyor artık. Koşmayan adam istemiyoruz, hırslı olsun, gol atamasın, asist yapamasın, razıyım.
Alex gitsin artık, bıktım ondan, gerçekten bu kadar tasasız bir oyuncu görmedim ben.
Doğru söylüyorsun Avrupa için büyük takımlara karşı şansımız %20 ise %25'e çıkmıştır.Alex yerine daha savaşcı ve Avrupa'da daha iyi oynayan Tümer işimize daha çok yarayacaktır.
Egemen TELLO konusunda mesajlar silindiği için artık uzatmıyorum.Bence sende uzatmasan iyi edersin kardeşim :)
arkadaslar rossi vodafone a bağlı
ama saviola glecek
Türk santrafor alınamayacağına göre, Bobo'nun yanına yabancı bir isim diyorsun ama yönetim defansa adam alacak gibi gözüküyor.
Bir de oynayacağınız taktik çok önemli, mevcut kadroya göre en iyi diziliş bence şu şekilde:
........................... Rüştü .......................
... Tandoğan ... Toraman ... Zan ... Üzülmez
.................... Serdar ... Cisse ....................
... Yozgatlı ......... Delgado ........... Rodrigo Tello
.......................... Bobo .............................
Delgado yerine Ricardinho, Serdar-Cisse ikilisi yerine de Koray alternatif olabilir.
Saviola haberine inanmak zor.
Bariz kelime hataları da var.Galatasaraylı bir tarafta tarafından hazırlanış sanırım.Quote:
Originally Posted by wikipedia
olsun yinede nasıl öyle büyük bir siteye yazabilir ki önüne gelen gercek olmasına inanmak istiyorum
Bence fazla şartlanmayın.Eğer gerçekleşmezse yada transferr iptal olursa üzülmenizi istemeyiz.:)
Eğer kontenjan artarsa mutlaka bir santrafor alınacaktır. Kontenjanın arttığını ve yeni bir santrafor alındığını farz edersek, Alex'in de sakatlığını göz önünde bulunursak ŞL ön eleme maçındaki kadromuz şu olacak:
........................... Volkan .......................
... Önder ... Edu Dracena ... Lugano ... Roberto Carlos ...
........................ Mehmet Aurelio ....................
... Ali Bilgin ......... Appiah ........... Gökçek Vederson ...
................. Kezman ........ ??? ........................
olabilir tabiki ama benımde dedıım gıbı wiki yalan olsada Adnan Sezginin tanıdıkları tarafından tastiklenmıs bır olay Saviola Romehdall ikilisi büyük ihtimal gelcek ve inş...
Şu Tff 6+2 yi kabul etsin ....ozamn GÜzel günler baslıcak .... 1998-2000 e geri dönücez.. İnanın...Thomas kıllık yapmasaydı cok ıyı olurdu bırde bakarsınız yarın thomasın sozlesme fesh edılmıs ve Saviola ile Romedahll alınmıs ...
4-4-2 oynuyacak Saglam
Saviola, Galatasaray'a gelmeyecek.İnanmıyorum artıı-k.Başka forvetlerde tartışsak iyi olur.
Alex her zaman Fenerbahce icin yararli olmustur. Sakatligi uzdu beni.
Tamam biraz düsük ihtimal ama gelebilirde hiç belli olmaz bu işler paraya bakar.
Neyse, ben olası bir transfer haberini uyuyarak bekleyeceğim :) Hepinize iyi geceler. Sabaha inşallah Saviola Galatasaray'da haberi ile başlarız.
arkadaşlar vikipedi deki haberin devamına da bakın derim
"Fakat Türkiye'de transfer dönemiminin açılmasıyla Türkiye'den Galatasaray'ın kenidisiyle ilgilendiği söylenilmektedir."
Fotomacta 8 ( 6+2 ) yabancı oldu dıor ney ertelendıkı sımdı anlamadım http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20070628-07.html
Bu arada Ankaragücü, Martin Kamburov ile anlaşmış.Gerçekten çok kaliteli transfer.
Para falan kazandırmaz ama iyi iş yapar Kayseri'de.