Sayfa 232 / 439 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
6,931 ile 6,960 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Şampiyonlar Ligi final maçında kim oynadı, hatırlatırım, Zenden mi yoksa Mark Gonzalez mi? İzlediğim Şampiyonlar Ligi maçlarının çoğunda Zenden oynadı, yoksa ben mi yanlış maç seyrettim?

Tello'nun adını Beşiktaş'ın almasıyla duydum açıkçası, hiç duymamıştım ismini, başka da yorum yapmayayım Tello ile ilgili, izleyip görürüz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    4/4 lük bir kadromuz var çok kaliteli bir kadroya sahibiz... Şampiyonluğun en büyük adaylarındanız... Cisse gücümüze güç kattı... Bu sene 2kupa yetmez... 3Kupa istiyoruz...
    zaten şampiyonluğun 3 adayı var 4/4lük kadronuzun olduğunu düşünmüyorum ama ertuğrul sağlam gibi hocanız var bu baya avantaj...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dediğim gibi eğer Rico dan geLicek para iLe iyi kaLiteLi iş yapabiLecek bir forvet oyuncusu aLınacak ise gönderiLsin tabi.O zaman hem savunma hattımız zaten iyi orta saha ve hücum hattımızda harika oLmuş oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Son Durum:
    Saviola http://tr.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola ya gore galatasarayda...
    Eğer bu yalansa şöyle bir şey var ... Saviola transferi için TFF nin kararının beklendıgı ve 6+2 lik bir kara çıkarsa Saviola ve Romehdall ın Cİmbom a gelıcegi söylenior ...Bunlar ADnan Sezginle baglantısı olan kısıler tarafından dogrulandı bır suru forum gezdım ve bu bılgıler ortaya cıktı...Tff de 6+2 çıkmazsa veya tomas gönderilemezse sadece Saviola gelıcek eğer 6+2 çıkarsa romehdallda gelıyo....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

wikipedi ye inanmamak lazım.Sonuçta içeriğe katkıda bulunabiliniyor.Bence Galatasaraylı biri eklemiştir.

Rico'dan iyi para gelmez, en fazla 2.5 milyon Dolar gelir. Forvete ihtiyacı yok Beşiktaş'ın, Bobo gibi kaliteli bir santraforu var zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizde zaten iyi para geLmez diyoruz.Adamın yaşı ortada zaten.En fazLa ne kadar eder.Bobo iyi bir forvet ama yanında daha iyi anLaşacağı bir isim oLsa daha iyi oLur.Ben hep hücum hattına bir transfere ihtiyacımız oLduğunu söyLedim.Nobrenin kapasitesi beLLi zaten.Oyununu geLiştiremezde bu saatten sonra neyse o .Ama bobo öyLe değiL.Yanına da aynı kapasitede bir isim daha buLunursa çok daha güçLü oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Alex 3 yıldır kral, asistleriyle, golleriyle ama bize yetmiyor artık. Koşmayan adam istemiyoruz, hırslı olsun, gol atamasın, asist yapamasın, razıyım.

Alex gitsin artık, bıktım ondan, gerçekten bu kadar tasasız bir oyuncu görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Egemen TELLO konusunda mesajlar silindiği için artık uzatmıyorum.Bence sende uzatmasan iyi edersin kardeşim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Doğru söylüyorsun Avrupa için büyük takımlara karşı şansımız %20 ise %25'e çıkmıştır.Alex yerine daha savaşcı ve Avrupa'da daha iyi oynayan Tümer işimize daha çok yarayacaktır.

arkadaslar rossi vodafone a bağlı
    ama saviola glecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    zaten şampiyonluğun 3 adayı var 4/4lük kadronuzun olduğunu düşünmüyorum ama ertuğrul sağlam gibi hocanız var bu baya avantaj...
    Tamam kardeş sizin kadronuz cok iyi 4/4 luk Siz Chelse'den de iyisiniz.

Türk santrafor alınamayacağına göre, Bobo'nun yanına yabancı bir isim diyorsun ama yönetim defansa adam alacak gibi gözüküyor.

Bir de oynayacağınız taktik çok önemli, mevcut kadroya göre en iyi diziliş bence şu şekilde:

........................... Rüştü .......................
    ... Tandoğan ... Toraman ... Zan ... Üzülmez
    .................... Serdar ... Cisse ....................
    ... Yozgatlı ......... Delgado ........... Rodrigo Tello
    .......................... Bobo .............................

Delgado yerine Ricardinho, Serdar-Cisse ikilisi yerine de Koray alternatif olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    wikipedi ye inanmamak lazım.Sonuçta içeriğe katkıda bulunabiliniyor.Bence Galatasaraylı biri eklemiştir.
    Abi inanmak istiyorum. Lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Saviola haberine inanmak zor.

Quote Originally Posted by wikipedia
    Saviola ilk profosyonel sözleşmesini Arjantin'in River Plate takımı ile yapmıştır. 1999'da Güney Amerika'da yılın futbolcusu seçilmiş ve 2001 Dünya Gençler Şampiyonası'nda (FIFA U-20) 7 maçta 11 gol atarak Arjantin'in kupayı kazanmasında başrolü oynamıştır.Başarılı gölcü futbol hayatını galtasarayda sürdürücektir
    Bariz kelime hataları da var.Galatasaraylı bir tarafta tarafından hazırlanış sanırım.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Abi inanmak istiyorum. Lütfen
    wikipedi de bir nevi fotomaç aslında

olsun yinede nasıl öyle büyük bir siteye yazabilir ki önüne gelen gercek olmasına inanmak istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence fazla şartlanmayın.Eğer gerçekleşmezse yada transferr iptal olursa üzülmenizi istemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    wikipedi de bir nevi fotomaç aslında
    Abi Fotomaç'ta da bazen doğru haber çıkıyor. Demek ki neymiş, Saviola Galatasaray'da

Eğer kontenjan artarsa mutlaka bir santrafor alınacaktır. Kontenjanın arttığını ve yeni bir santrafor alındığını farz edersek, Alex'in de sakatlığını göz önünde bulunursak ŞL ön eleme maçındaki kadromuz şu olacak:

........................... Volkan .......................
    ... Önder ... Edu Dracena ... Lugano ... Roberto Carlos ...
    ........................ Mehmet Aurelio ....................
    ... Ali Bilgin ......... Appiah ........... Gökçek Vederson ...
    ................. Kezman ........ ??? ........................

olabilir tabiki ama benımde dedıım gıbı wiki yalan olsada Adnan Sezginin tanıdıkları tarafından tastiklenmıs bır olay Saviola Romehdall ikilisi büyük ihtimal gelcek ve inş...
    Şu Tff 6+2 yi kabul etsin ....ozamn GÜzel günler baslıcak .... 1998-2000 e geri dönücez.. İnanın...Thomas kıllık yapmasaydı cok ıyı olurdu bırde bakarsınız yarın thomasın sozlesme fesh edılmıs ve Saviola ile Romedahll alınmıs ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-2 oynuyacak Saglam

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Saviola, Galatasaray'a gelmeyecek.İnanmıyorum artıı-k.Başka forvetlerde tartışsak iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex her zaman Fenerbahce icin yararli olmustur. Sakatligi uzdu beni.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam biraz düsük ihtimal ama gelebilirde hiç belli olmaz bu işler paraya bakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neyse, ben olası bir transfer haberini uyuyarak bekleyeceğim Hepinize iyi geceler. Sabaha inşallah Saviola Galatasaray'da haberi ile başlarız.

arkadaşlar vikipedi deki haberin devamına da bakın derim

"Fakat Türkiye'de transfer dönemiminin açılmasıyla Türkiye'den Galatasaray'ın kenidisiyle ilgilendiği söylenilmektedir."

Fotomacta 8 ( 6+2 ) yabancı oldu dıor ney ertelendıkı sımdı anlamadım http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20070628-07.html

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu arada Ankaragücü, Martin Kamburov ile anlaşmış.Gerçekten çok kaliteli transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Para falan kazandırmaz ama iyi iş yapar Kayseri'de.

Mesaj Yetkileri