Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu :)
Printable View
Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu :)
Arif , Burak için konuşuyorum. Galatasaray için değil. Burak 2-3 sene sonra gider, Galatasaray kaldığı yerden devam eder.
Burada Galatasaray'a onursuz ve ahlaksız diyen mi oldu? Burak'a ve Burak'ın yaptığı sahtekarlığı meşrulaştırmaya çalışanlara tepki gösteriliyor.Galatasaray'lı birisine bir şey dendi mi,işin içine bütün camiayı katmaya,olayı siz-biz boyutuna getirmekten vazgeçin artık.
Burak kendisi yaptığı açıklamada penaltı doğru demiş :D
Hadi müdahale var dedin bir nebze neyse dedikte o acıyla kendimi yere bıraktım diyor ne acısıymıs bu bu kadar.
bu kisma pek katilamam[obur kisimlara da katilmiyorum aslinda ama dikkat cektigim kisma yorum yapicam] cunku, trabzondayken de tepki cekerdi. cok defa bu yuzden kart da almistir zaten. o sira trabzon oyuncusu oldugu icin farketmemis olabilirsin, bunu istersen trabzon taraftarlarina bir sor. ki onlar bu durumu kabullenmisti ve buraki da bundan dolayi cok defa kinadilar. artik kendi oyuncun oldugu icin sahipleniyorsun ve tarafsiz gozle bakamiyorsun. eminim oncesinde size karsi boyle bir penalti kazanmis olsa burak ayni seyleri sen de soyleyecektin. varsayimdan yola cikiyorum, hayir diyebilirsin belki ama durum bu bence. kimse GSye laf atmiyor, herkesin derdi burak. alex bi kere yapar, almeida 2 kere yapar ama burak icin bu bir aliskanlik. nasil ki henry eliyle fransayi dunya kupasina goturdugunde tepki aldi, burak da bu hareketiyle tepki alacak ve oyle hatirlanacak.
derbiden cok bu penalti one cikti, melonun kendi kalesine attigi golu dahi konusamadik. gorur gormez dunya kupasinda hollanda macindaki kendi kalesine attigi gol aklima geldi :D
Burak Yılmaz ve Ünal Aysal hala utanmadan kalkmış pozisyon penaltı diyor.
Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dürüstlükten bahseden kişilerin buna uygun davranmaları gerekir.
Aynı pozisyonun kendi aleyhlerine gerçekleşmesi ümidimle. Bakalım, o zamanki tepkileri ne olacak?
Yine emekler boşa gitti. Km.lerce yol, dönüşte zehir oldu.
Diğer tarafta ise, bizi Bank Asya takımı gibi görenlere en güzel cevabı verdik sahada. Teşekkürler Beşiktaş'ım.
Burak nerde yapmis o aciklamayi ?
Neyse, ee söyleyelim artık yaaa :) Aslında burada tek biletli BJK'lilerdi. Biz bir tarikatız.... Devamını biliyorsunuz zaten Cem Yılmaz'ın 2007'de ki Stand Up gösterinde ki ilk dakikaları. :)