Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718
511 ile 523 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Trabzonda yaptığı zaman genelde hocalar kalk kalk diyordu
    Sizin tepkinizdeki farktan bahsediyor adam. Hakemin kararlarından değil.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arif , Burak için konuşuyorum. Galatasaray için değil. Burak 2-3 sene sonra gider, Galatasaray kaldığı yerden devam eder.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by byariff View Post
    en son elazig maçini ornek verebilirim neyse konu alex vs degil , buragin pozisyonu zaten penalti degil ama ne hikmetse burak trabzonda yaparken kimsenin sesi cikmazdi galatasaraya gelincemi herkes yukleniyor onursuz ahlaksiz galatasaray oluyor
    Burada Galatasaray'a onursuz ve ahlaksız diyen mi oldu? Burak'a ve Burak'ın yaptığı sahtekarlığı meşrulaştırmaya çalışanlara tepki gösteriliyor.Galatasaray'lı birisine bir şey dendi mi,işin içine bütün camiayı katmaya,olayı siz-biz boyutuna getirmekten vazgeçin artık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

barcelona ahlaksiz , alex ahlaksiz ozman ? alexde ara sira yapiyor cunki bu kendini yere atma numaralarini.
    ben şahsen alex'e bişey demem yaptıklarını şöyle açıklayabilirim basketbolda rakibe faul yaptırmak vardır faulu almak vardır alex'in yaptıkları onun gibi ama barcelonanın yaptığı ayrı bir durum oyuncular gerçekten çirkefce oynuyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak kendisi yaptığı açıklamada penaltı doğru demiş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hadi müdahale var dedin bir nebze neyse dedikte o acıyla kendimi yere bıraktım diyor ne acısıymıs bu bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

en son elazig maçini ornek verebilirim neyse konu alex vs degil , buragin pozisyonu zaten penalti degil ama ne hikmetse burak trabzonda yaparken kimsenin sesi cikmazdi galatasaraya gelincemi herkes yukleniyor onursuz ahlaksiz galatasaray oluyor
    bu kisma pek katilamam[obur kisimlara da katilmiyorum aslinda ama dikkat cektigim kisma yorum yapicam] cunku, trabzondayken de tepki cekerdi. cok defa bu yuzden kart da almistir zaten. o sira trabzon oyuncusu oldugu icin farketmemis olabilirsin, bunu istersen trabzon taraftarlarina bir sor. ki onlar bu durumu kabullenmisti ve buraki da bundan dolayi cok defa kinadilar. artik kendi oyuncun oldugu icin sahipleniyorsun ve tarafsiz gozle bakamiyorsun. eminim oncesinde size karsi boyle bir penalti kazanmis olsa burak ayni seyleri sen de soyleyecektin. varsayimdan yola cikiyorum, hayir diyebilirsin belki ama durum bu bence. kimse GSye laf atmiyor, herkesin derdi burak. alex bi kere yapar, almeida 2 kere yapar ama burak icin bu bir aliskanlik. nasil ki henry eliyle fransayi dunya kupasina goturdugunde tepki aldi, burak da bu hareketiyle tepki alacak ve oyle hatirlanacak.

derbiden cok bu penalti one cikti, melonun kendi kalesine attigi golu dahi konusamadik. gorur gormez dunya kupasinda hollanda macindaki kendi kalesine attigi gol aklima geldi

Burak Yılmaz ve Ünal Aysal hala utanmadan kalkmış pozisyon penaltı diyor.

Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dürüstlükten bahseden kişilerin buna uygun davranmaları gerekir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Burak kendisi yaptığı açıklamada penaltı doğru demiş
    yüzsüzlük bunun baska bir aciklamasi yok.. he penalti degil demek istemiyorsan yorum yapmak istemiyorum mac oynandi bitti dersin.. ama kalkipta penalti var o aciyla yere düstüm dersen bu yüzsüzlüktür..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Burak Yılmaz ve Ünal Aysal hala utanmadan kalkmış pozisyon penaltı diyor.

Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dürüstlükten bahseden kişilerin buna uygun davranmaları gerekir.
    Aynı pozisyonun kendi aleyhlerine gerçekleşmesi ümidimle. Bakalım, o zamanki tepkileri ne olacak?

Yine emekler boşa gitti. Km.lerce yol, dönüşte zehir oldu.

Diğer tarafta ise, bizi Bank Asya takımı gibi görenlere en güzel cevabı verdik sahada. Teşekkürler Beşiktaş'ım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak nerde yapmis o aciklamayi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Neyse, ee söyleyelim artık yaaa Aslında burada tek biletli BJK'lilerdi. Biz bir tarikatız.... Devamını biliyorsunuz zaten Cem Yılmaz'ın 2007'de ki Stand Up gösterinde ki ilk dakikaları.

Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718

Mesaj Yetkileri