Bu gelecek kanat oyuncusu inşallah Willhelmsson'dur
Printable View
Bu gelecek kanat oyuncusu inşallah Willhelmsson'dur
Co-Ownership olan bir oyuncu kiralanamaz bildiğim kadarı ile?
Carrusca ve Bouzid icin iyi olduda.... Defans'a kimseler kalmadi? Ortasahada dogru düskün 2 yedek yok?
yahu saka maka bu transfer dönemLeri de tam brezilya diizisi oluyor ya:D Entrika, hırs , ekşin, Hersey var :n: Bi bitsede sonunu görüp ohhhh desek :)
Artık ne olacaksa olsun.. Yeter ki hayırlısı olsun...
Barrussa Fox T.V'ye re re re ra ra ra diye tezaruhat yapti :D ... Ayrica Basinas ile de roportaj yapmislar mallarco ile anlasirlarsa ben gelicegim diyor. Basinas Galatasaray'la her konuda anlasmis.
Kaleci gelmesin, Sabri affedilsin, Carrusca gitsin, kanat oyuncusu alınsın, Gana ve Kamerun bir an önce elensin.. (:
Star tv son dakika verdi..Basinas hafta içi imzaya gelecek falandedi(Ne kadar dogru)..Barusso -Basinas..Hem barusso kiralık olurmu illaki opsiyon vardır..Biz pilot takımmıyız.Hee 1.5 yıl pişsin romaya gitsin..
Foxda Barusso röportajı çok komik..Hele basinas.Yöneticiler röportaj yapmayın diyor basinas gizlice kaçıp röportaj yapmaya geliyor..
Bu hafta içi baya yogun geçecek...
Carusca Ve bouzid gidiyor hatta gittiler...
2'sinin Birden Alınması Saçma Olmazmı ?
Foxda bunları söyledi..Basianas"ben ve Galatasaray anlaştık problem Mallorca,çok para istiyorlar Galatasaraydan,şuan konuşuyoruz sonrası ne olur bilemem ben Galatasaraya gitmek istiyorum ama 2 klübün anlaşması lazım,Galatasarayda çok iyi oyuncular var,Galatasaray fenerbahce derbisini biliyorum pan.-olmp. derbisi gibi..
Türkiyeye gelen ilk yunanlı oyuncu olabilirim,ben futbol oynamaya geliyorum benim için sorun olmaz.İnternet sitemdeki Galatasaraylı tarafların yazdıklarını tek tek okuyorum beni İstanbula davet ediyorlar gelmemi çok istiyorlar"dedi
ve Türkçe olarak Merhaba Türkiye diyerek ropartaj bitirdi
Barusso geliyorsa Basinas gelmesin. Yabancı hakkımız bitiyor, gereksiz harcama yapılmasın. Onun yerine orta sahada nereye koyarsan oynayacak bir adam alınsın. Bir de Isaksson alınsın. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Orkun'la olacak iş değil bu.
İsmael Bouzid Ankaragücü'nde
Galatasaray, forma şansı bulamayan Bouzid'i, Ankaragücü'ne kiraladı. Roma'dan Ganalı ön libero Barusso ve Manchester City'den İsveçli kaleci İsaksson'u kadrosuna katmak istediği için yabancı kontenjanında yer açmak zorunda olan sarı-kırmızılılar, çareyi Cezayirli oyuncusunu Başkent ekibine göndermekte buldu. Bouzid sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.
ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?
Transferler neden bu kadar gecikiyor belli bir bütcemiz oldugu için sürekli pazarlık yapıyoruz..5M olan adamı nerdeyse 2m alıyoruz..
Adnan polat:Paramızı kılı kırk yararak harcıyoruz..
Kupada fenerbahce ile maçımız var sakatlarımız fazla..Bence Yönetim iki gün içinde 2 kişi'yi istanbula getirir bence:)
Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" :) Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
lig tvde Kalli ile Adnan Polat’ın konuşmasını gösterdi:Adnan Polat; Emre güngör ve Ahmet Barusso tamam, kalecinin de işi bitmek üzere dedi...Adnan polat baska transferde yok dedi..
Yeni stada kadar bizimkiler d smartı oyalarlar. yeni staddan gelicek BÜYÜK gelirdende onlara tıkır tıkır borcumuzu öderiz.
Gerçi ortada borç diye birşey yokki . Herşey karşılıklı. Onlar bize transferde yardımcı oluyor bizde onlara başka konularda yardımcı oluyoruz
Arkadasım paraları sponsora geri vereceksek ben bu işden ne anladım..Galatasaray yayın hakkını bosuna satmadı:)
Ayrıca ısaksson alındı..Kendiside acıkladı..Sen bizim yönetimden baya ümidi kesmissin..Sanki Çulsuz takımız..Yönetim istese yine alırdı ama ekonomimiz belli bu yüzden uzun süreli pazarlıklar yapılıyor ucuza alıyoruz..
Nonda:500k
Serkan ve Barış,Barusso belli
Sunuda eklim;Bazı bankalarda borçlar kapandı..Ayrıca diger bankalara taksitle ödemeler baslamış..polat böyle dedi.
Adnan polat'ı keske dinleseydin...
Bu sözler olay yaratacak !..
Feldkamp'ın bu sözleri çok konuşulacak !.. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Galatasaray Başkan Vekili Adnan Polat'a Ankara Esenboğa Havaalanı'nda şok sözler söyledi.
Polat'ın transferler hakkında bilgi vermesinin ardından sözü alan Kalli, alınan her yeni futbolcu için takımdan bir futbolcu gönderilmesine izin vereceğini söyledi !.. Kalli'nin bu şok sözlerini, Lig TV kameraları saniye saniye görüntüledi. İşte Ligtv.com.tr farkıyla Feldkamp'ın şok açıklaması:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999
Arkadaslar Adnan Polat'ın agzından transfer acıklamaları buyrun izleyin...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999
Kalli'nin kastettigi adamlar Bouzid,Carusca ikiside gidiyor kiralık:)
Abi benim inanasım gelmiyor ki o zaman niye hakan baltanın taksitleri falan ödeyemiyoruz?
Bir kontenjan boş kalıyor yine, 4. transfer de olsa iyi olurdu.. Kaleciden kasıt İsaksson herhalde, başka birisinin ismi hiç geçmedi..
Ayrıca Aykut için üzülüyorum Mondi varken 2. kaleci olan adam artık 3. kaleci durumunda olacak, sezon sonu gider herhalde Aykut..
Gerçekten öylemi diyor ? Çünkü çok sessiz konuşuyor konuşmayı çevirmek çok zor olur :) Yoksa medya işine geldiği gibimi çeviriyor :)
Adnan Polat'ın dediklerini doğru çevirmişler gibi geldi bana, duyduğum kadarı ile de Kalli'ninkini bilemeyeceğim.. Az kaldı transfer döneminin bitmesini, herşey netleşecek biz de rahatlayacağız..
Son 3 gün. bakalim kimler gelecek, kimler gidecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/i/b.gif
Barusso artık Aslan!
Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.
Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip0 olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.
Kaynak : DHA
Barusso artık Aslan!
Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.
Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.
28.01.2008
Kaynak : DHA
Satıs opsiyonu birlikte aldık..Dahe ne olsun..Mondragon ve Ribery de aynı sekilde gelmişdi..Sıra geldi Isaksson'a:D
işte bu süper haber..zaten biliyorduk ama DHA tarafından tescillenmiş olması çok güzel oldu...tebrikler Galatasaray'ım hayırlı uğurlu olsun...
Cok guzel haberler,bugun Ghanin maci var Eurosport veriyor herzeman ki gibi..
Gana 1-0 Önde adamlar as kadro çıkmış.Essien falan oynuyor..
Quote:
Barusso'dan Mesajlar:n::n::D
Rererara:D koptum:n:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HPVsMy-t_ZA[/YOUTUBE]
Quote:
Basinas Röportajı:D
PART1
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qf2ck3Jsxms[/YOUTUBE]
PART2
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xJrYyw7-uQo[/YOUTUBE]
Barusso kazandı bile sempatimizi:Dd
Transfer içermeyen mesajlar silindi. Transfer konuşmaya devam, Gana ne yaptı Kamerun ne yaptı mesajlarına da son verin.
barusso ( Galatasaray'ın yeni transferi) gana milli takımında ve bu haber de onunla ilgilydi...;)
*yeni transferimiz en geç 10 unda burda olcak arkadaşlar...
Gana ve Kamerun'u konuşacağınız yer burası değil.
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=55782&page=2
Oyuncularınızın ulusal takımları hakkında yukarı da ki linkten konuşun, konuyu kirletmeyin.
Barusso transferi hayırlı olsun camiamıza.İnş.takımımıza katkılı olur.
http://img.sabah.com.tr/im/2008/01/2...283FD2B4Dr.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/01/2...0BD0881D7r.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/01/2...E9A7AFF76r.jpg
Cimbom'dan hat-trick
YAŞAR YALÇIN
Kalli'nin gözdağı verdiği gün Barusso ile anlaşan Galatasaray yönetimi; Isaksson ve Basinas için de gün sayıyor. Carrusca ve Bouzid ile vedalaşan sarı-kırmızılı kulüp imza şova hazırlanıyor..
Feldkamp'ın, "31 Ocak'a kadar transfer yapılmazsa istifa ederim" sözleri üzerine elini hızlandıran ve Alman hocanın açıklamasının yapıldığı gün Roma'da oynayan Ahmed Barusso ile anlaştıklarını belirten Galatasaray yönetimi, iki ismi daha renklerine bağlayarak deyim yerindeyse 'hat-trick' yapmaya hazırlanıyor. Gana ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Barusso'nun menajerleri bugün İstanbul'da olacak. Yarın da kendisinin gelme olasılığı var. Bu oyuncunun FOX TV'deki Verkaç programında, "Galatasaray ile anlaşmaya vardım" demesi; hatta Türkçe olarak "Şampiyon Galatasaray" diye tezahürat yapması, taraftarları rahatlattı. Adnan Polat başkanlığındaki transfer takımı, şimdi de İsveçli kaleci Isaksson ve Angelos Basinas'ın transferlerinde sona geldi.
FENER MAÇINDA OYNAYABİLİRLER
Sezonu kapatan Tobias Linderoth'un sözleşmesini dondurmak isteyen, bu talebi gerçekleşmese bile Carrusca ve Bouzid'in gönderilmesi sebebiyle yabancı kontenjanında sorun yaşamayacak olan G.Saray; Isaksson ve "Kulübüm izin verirse koşa koşa gelirim" açıklamasını yapan Basinas ile el sıkıştı. Yönetim; Isaksson'un takımı M.City ile Basinas'ın kulübü Mallorca'yı da ikna ederek işi mutlu sonla noktaladı. İki oyuncunun bir-iki gün içinde imza atması ve hatta kupadaki F.Bahçe maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Bu transferlerin Özhan Canaydın'ın Denizbank'tan çektiği 8 milyon dolarlık krediyle yapıldığı öğrenildi.
>> Bu üç futbolcu gerçekten gelirse çok süper olacak.Lincoln Fenerbahçe maçında oynayabilecek..Güçlü bir ortasahamız olur.Fenerin Kadıköy yenilmezliğine son veririz.. Transfer döneminin bitmesine son 3 gün..
ya bunlar nasıl gazeteci . hiçmi gazete okumuyorlar . Daha dün fanatikte Kallinin istifa ederim cümlesi şaha olduğu açıklandı bunlar hala aynı şeyden bahsediyor.
Yaşar yalçın her zaman sallar:)...Söyledigi oyuncular dogru ama Maça falan yetişmeleri zor..