1 ile 30 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?
    Transferler neden bu kadar gecikiyor belli bir bütcemiz oldugu için sürekli pazarlık yapıyoruz..5M olan adamı nerdeyse 2m alıyoruz..

Adnan polat:Paramızı kılı kırk yararak harcıyoruz..

Kupada fenerbahce ile maçımız var sakatlarımız fazla..Bence Yönetim iki gün içinde 2 kişi'yi istanbula getirir bence
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 15:49

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
    alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..
    Yeni stada kadar bizimkiler d smartı oyalarlar. yeni staddan gelicek BÜYÜK gelirdende onlara tıkır tıkır borcumuzu öderiz.

Gerçi ortada borç diye birşey yokki . Herşey karşılıklı. Onlar bize transferde yardımcı oluyor bizde onlara başka konularda yardımcı oluyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım paraları sponsora geri vereceksek ben bu işden ne anladım..Galatasaray yayın hakkını bosuna satmadı:)

Ayrıca ısaksson alındı..Kendiside acıkladı..Sen bizim yönetimden baya ümidi kesmissin..Sanki Çulsuz takımız..Yönetim istese yine alırdı ama ekonomimiz belli bu yüzden uzun süreli pazarlıklar yapılıyor ucuza alıyoruz..

Nonda:500k
    Serkan ve Barış,Barusso belli

Sunuda eklim;Bazı bankalarda borçlar kapandı..Ayrıca diger bankalara taksitle ödemeler baslamış..polat böyle dedi.

Adnan polat'ı keske dinleseydin...
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 16:08

Mesaj Yetkileri