Sayfa 24 / 28 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Foxda bunları söyledi..Basianas"ben ve Galatasaray anlaştık problem Mallorca,çok para istiyorlar Galatasaraydan,şuan konuşuyoruz sonrası ne olur bilemem ben Galatasaraya gitmek istiyorum ama 2 klübün anlaşması lazım,Galatasarayda çok iyi oyuncular var,Galatasaray fenerbahce derbisini biliyorum pan.-olmp. derbisi gibi..

Türkiyeye gelen ilk yunanlı oyuncu olabilirim,ben futbol oynamaya geliyorum benim için sorun olmaz.İnternet sitemdeki Galatasaraylı tarafların yazdıklarını tek tek okuyorum beni İstanbula davet ediyorlar gelmemi çok istiyorlar"dedi

ve Türkçe olarak Merhaba Türkiye diyerek ropartaj bitirdi
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 03:38

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Barusso geliyorsa Basinas gelmesin. Yabancı hakkımız bitiyor, gereksiz harcama yapılmasın. Onun yerine orta sahada nereye koyarsan oynayacak bir adam alınsın. Bir de Isaksson alınsın. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Orkun'la olacak iş değil bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Barusso geliyorsa Basinas gelmesin. Yabancı hakkımız bitiyor, gereksiz harcama yapılmasın. Onun yerine orta sahada nereye koyarsan oynayacak bir adam alınsın. Bir de Isaksson alınsın. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Orkun'la olacak iş değil bu.
    Bouzid Ankaragücüne gidiyor..Carusca yabancı bir takıma gidiyor..Haldun üstünel söyledi...Suanda 3 tane hakkımız var..Kalli yeni bir sistem düsünüyor sanırım...ortasahayı çok kosan adamlardan yapacak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmael Bouzid Ankaragücü'nde

Galatasaray, forma şansı bulamayan Bouzid'i, Ankaragücü'ne kiraladı. Roma'dan Ganalı ön libero Barusso ve Manchester City'den İsveçli kaleci İsaksson'u kadrosuna katmak istediği için yabancı kontenjanında yer açmak zorunda olan sarı-kırmızılılar, çareyi Cezayirli oyuncusunu Başkent ekibine göndermekte buldu. Bouzid sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya bu kadar parayı biz nerden buluyoruz ki? Borç içinde yüzüyoruz ve hala transfer yapabilyoruz. Bence buna şükür. Kimseyi almayın önce şu lincolnun, ve diğer transferlerin parasını ödeyebiliyomuyuz? zaten d-smart lincolnun parasını alamadığı için 2018e kadar yayın haklarını almış diye duydum. doğru mu bu?
    Transferler neden bu kadar gecikiyor belli bir bütcemiz oldugu için sürekli pazarlık yapıyoruz..5M olan adamı nerdeyse 2m alıyoruz..

Adnan polat:Paramızı kılı kırk yararak harcıyoruz..

Kupada fenerbahce ile maçımız var sakatlarımız fazla..Bence Yönetim iki gün içinde 2 kişi'yi istanbula getirir bence
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 15:49

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

lig tvde Kalli ile Adnan Polat’ın konuşmasını gösterdi:Adnan Polat; Emre güngör ve Ahmet Barusso tamam, kalecinin de işi bitmek üzere dedi...Adnan polat baska transferde yok dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Her Transfer konulu başlıkda bu mesaj hep oluyor " Galatasaray bu parayı nereden buluyor" Yahu Mesela Lincolnu nasıl aldık sponsorlarla. Diğer transferlerde zaten pahalı değildi.
    alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

alıyosun da o parayı geri ödemiyomusun mu sanıosun? sanırım galatasaray da öyle sandı ve öde(ye)medi d-smart'a. 2018 e kadar yayın hakları onlarda. Benim istedğim daha fazla alıp borca girmeyelim. barusso'yu alalım yeter. isaksson'u falan alamayız zaten..
    Yeni stada kadar bizimkiler d smartı oyalarlar. yeni staddan gelicek BÜYÜK gelirdende onlara tıkır tıkır borcumuzu öderiz.

Gerçi ortada borç diye birşey yokki . Herşey karşılıklı. Onlar bize transferde yardımcı oluyor bizde onlara başka konularda yardımcı oluyoruz

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım paraları sponsora geri vereceksek ben bu işden ne anladım..Galatasaray yayın hakkını bosuna satmadı:)

Ayrıca ısaksson alındı..Kendiside acıkladı..Sen bizim yönetimden baya ümidi kesmissin..Sanki Çulsuz takımız..Yönetim istese yine alırdı ama ekonomimiz belli bu yüzden uzun süreli pazarlıklar yapılıyor ucuza alıyoruz..

Nonda:500k
    Serkan ve Barış,Barusso belli

Sunuda eklim;Bazı bankalarda borçlar kapandı..Ayrıca diger bankalara taksitle ödemeler baslamış..polat böyle dedi.

Adnan polat'ı keske dinleseydin...
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 16:08

Bu sözler olay yaratacak !..

Feldkamp'ın bu sözleri çok konuşulacak !.. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Galatasaray Başkan Vekili Adnan Polat'a Ankara Esenboğa Havaalanı'nda şok sözler söyledi.
    Polat'ın transferler hakkında bilgi vermesinin ardından sözü alan Kalli, alınan her yeni futbolcu için takımdan bir futbolcu gönderilmesine izin vereceğini söyledi !.. Kalli'nin bu şok sözlerini, Lig TV kameraları saniye saniye görüntüledi. İşte Ligtv.com.tr farkıyla Feldkamp'ın şok açıklaması:

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi benim inanasım gelmiyor ki o zaman niye hakan baltanın taksitleri falan ödeyemiyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Adnan Polat'ın agzından transfer acıklamaları buyrun izleyin...

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32999

Kalli'nin kastettigi adamlar Bouzid,Carusca ikiside gidiyor kiralık
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 16:31

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir kontenjan boş kalıyor yine, 4. transfer de olsa iyi olurdu.. Kaleciden kasıt İsaksson herhalde, başka birisinin ismi hiç geçmedi..

Ayrıca Aykut için üzülüyorum Mondi varken 2. kaleci olan adam artık 3. kaleci durumunda olacak, sezon sonu gider herhalde Aykut..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gerçekten öylemi diyor ? Çünkü çok sessiz konuşuyor konuşmayı çevirmek çok zor olur Yoksa medya işine geldiği gibimi çeviriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Polat'ın dediklerini doğru çevirmişler gibi geldi bana, duyduğum kadarı ile de Kalli'ninkini bilemeyeceğim.. Az kaldı transfer döneminin bitmesini, herşey netleşecek biz de rahatlayacağız..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Son 3 gün. bakalim kimler gelecek, kimler gidecek..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Barusso artık Aslan!

Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.

Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip0 olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.

Kaynak : DHA
    Last edited by YusufT : 28.Ocak.2008 at 19:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barusso artık Aslan!

Galatasaray, devre arası transferinde beklenen bombayı gerçekleştirdi. Roma'nın Ganalı ön liberosu Ahmed Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyecek.

Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Ganalı yıldızın menajeri Leonardo Giusti ile bugün görüşerek, kesin anlaşmaya vardılar. Ancak resmi sözleşmenin yapılması için Roma Kulübü'nün yarın Borusso'nun sözleşmesi ile ilgili izin fesihlerini göndermesinden sonra bu transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Gana Milli Takımı ile şu anda Afrika Kupası maçlarında mücadele eden Barusso, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek. Sezon sonunda ise Barusso'nun satış önceliği Galatasaray'da olacak ve sarı kırmızılı kulüp isterse Ganalı yıldızı sezon sonunda bonservisi ile birlikte transfer etme hakkına sahip olacak. Barusso, Gana Milli Takımı'nın Afrika Kupası maçlarının bitiminde İstanbul'a gelecek.
    28.01.2008

Kaynak : DHA

Satıs opsiyonu birlikte aldık..Dahe ne olsun..Mondragon ve Ribery de aynı sekilde gelmişdi..Sıra geldi Isaksson'a
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 19:22

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

işte bu süper haber..zaten biliyorduk ama DHA tarafından tescillenmiş olması çok güzel oldu...tebrikler Galatasaray'ım hayırlı uğurlu olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Cok guzel haberler,bugun Ghanin maci var Eurosport veriyor herzeman ki gibi..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gana 1-0 Önde adamlar as kadro çıkmış.Essien falan oynuyor..

Barusso'dan Mesajlar

Rererara koptum

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HPVsMy-t_ZA[/YOUTUBE]

Basinas Röportajı

PART1

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qf2ck3Jsxms[/YOUTUBE]

PART2

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xJrYyw7-uQo[/YOUTUBE]
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 20:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barusso kazandı bile sempatimizid

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transfer içermeyen mesajlar silindi. Transfer konuşmaya devam, Gana ne yaptı Kamerun ne yaptı mesajlarına da son verin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

barusso ( Galatasaray'ın yeni transferi) gana milli takımında ve bu haber de onunla ilgilydi...

*yeni transferimiz en geç 10 unda burda olcak arkadaşlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gana ve Kamerun'u konuşacağınız yer burası değil.

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=55782&page=2

Oyuncularınızın ulusal takımları hakkında yukarı da ki linkten konuşun, konuyu kirletmeyin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Barusso transferi hayırlı olsun camiamıza.İnş.takımımıza katkılı olur.

Cimbom'dan hat-trick
    YAŞAR YALÇIN
    Kalli'nin gözdağı verdiği gün Barusso ile anlaşan Galatasaray yönetimi; Isaksson ve Basinas için de gün sayıyor. Carrusca ve Bouzid ile vedalaşan sarı-kırmızılı kulüp imza şova hazırlanıyor..
    Feldkamp'ın, "31 Ocak'a kadar transfer yapılmazsa istifa ederim" sözleri üzerine elini hızlandıran ve Alman hocanın açıklamasının yapıldığı gün Roma'da oynayan Ahmed Barusso ile anlaştıklarını belirten Galatasaray yönetimi, iki ismi daha renklerine bağlayarak deyim yerindeyse 'hat-trick' yapmaya hazırlanıyor. Gana ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Barusso'nun menajerleri bugün İstanbul'da olacak. Yarın da kendisinin gelme olasılığı var. Bu oyuncunun FOX TV'deki Verkaç programında, "Galatasaray ile anlaşmaya vardım" demesi; hatta Türkçe olarak "Şampiyon Galatasaray" diye tezahürat yapması, taraftarları rahatlattı. Adnan Polat başkanlığındaki transfer takımı, şimdi de İsveçli kaleci Isaksson ve Angelos Basinas'ın transferlerinde sona geldi.

FENER MAÇINDA OYNAYABİLİRLER
    Sezonu kapatan Tobias Linderoth'un sözleşmesini dondurmak isteyen, bu talebi gerçekleşmese bile Carrusca ve Bouzid'in gönderilmesi sebebiyle yabancı kontenjanında sorun yaşamayacak olan G.Saray; Isaksson ve "Kulübüm izin verirse koşa koşa gelirim" açıklamasını yapan Basinas ile el sıkıştı. Yönetim; Isaksson'un takımı M.City ile Basinas'ın kulübü Mallorca'yı da ikna ederek işi mutlu sonla noktaladı. İki oyuncunun bir-iki gün içinde imza atması ve hatta kupadaki F.Bahçe maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Bu transferlerin Özhan Canaydın'ın Denizbank'tan çektiği 8 milyon dolarlık krediyle yapıldığı öğrenildi.

>> Bu üç futbolcu gerçekten gelirse çok süper olacak.Lincoln Fenerbahçe maçında oynayabilecek..Güçlü bir ortasahamız olur.Fenerin Kadıköy yenilmezliğine son veririz.. Transfer döneminin bitmesine son 3 gün..
    Last edited by xerenx_91 : 29.Ocak.2008 at 13:16

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya bunlar nasıl gazeteci . hiçmi gazete okumuyorlar . Daha dün fanatikte Kallinin istifa ederim cümlesi şaha olduğu açıklandı bunlar hala aynı şeyden bahsediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaşar yalçın her zaman sallar...Söyledigi oyuncular dogru ama Maça falan yetişmeleri zor..

Sayfa 24 / 28 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri