Evet büyük ihtimal bu olacak.
Yine, yeniden yanlış kararlar alınıyor. Bu takıma Bielsa, Favre gibi adamlar lazım. Seedorf koç olarak gelebilir elbet ama kesinlikle bu kadar ağır bir görev ile başlamamalı Milan kariyerine.
Printable View
Neyse Matri illetinden kurtulmuşsunuz. Viola'ya kiralık gitmiş. Artık Milan atmaya başlar
Milan gibi takımın başına teknik direktörlük tecrübesi olmayan birisini nasıl getirebiliyorlar anlamıyorum.Aynı hatayı Leonardo'da da yapmışlardı.Diyecem ki sezon sonuna kadar taşısın takımı diye getirdiler,e getir adam gibi bir teknik direktör,en azından takımı seneye hazırlasın.
seedorf değil. filippo inzaghi oldu.
Bizim Bülent Korkmaz'ı Hagi'yi aldığımız gibi olur başarılı olmaları çok zor Milan hocayı yollamakta çok geç kaldı ve yine yanlış hoca seçimi yaptılar gerçi bu sezon zaten bitti İnzaghi tercihi biraz da bundan olabilir.Balotelli falan gider sezon sonu.
inzaghi milanda altyapi antrenoruydu bildigim. kendi icinde cozumlemis problemi. performansa gore sezon sonu kariyerli biri gelebilir takimin basina ya da inzaghi olaganustu bir cikis gosterir, kalir.
Milan'dan bilmem kaçıncı Guardiola denemesi.
Orada Inzaghi'yi değerlendirmeye çalışacaklarına bu sene Tassotti'yle devam etselerdi ya. Inzaghi de onun yardımcısı olurdu.
Yalnız o konuda çeşitli söylentiler devam ediyor. Kimi kaynaklara göre Inzaghi, kimi kaynaklara göre Seedorf, kimi kaynaklara göre ise Tassotti bu göreve getirilmiş. Acaba hangisi doğru?
Milan sayfalarının hepsinde Seedorf haberleri var ve tek birinde bile İnzaghi ile ilgili bir şey görmedim ben.
Her neyse Seedorf ya da İnzaghi ikisinden de bir cacık olmaz.
Milan yatsın kalksın Kaka'nın abartmalarıyla kazandığı penaltıya dua etsin.
Balotelli'nin sıkıntısı ne bilmiyorum ama bu adama yetenekli diyenlere helal olsun diyorum. Bütün maç sahada yalancıktan koşsun işi gücü bu olmuş.
Yemin ediyorum bizim Baroni'den beter. Ben kendisini izleyince sarılıp öpesim geliyor Baroni'yi. Milan ne zaman ki Balotelli'ye saçma sapan defans arkası pas atmayı keser o zaman adam olur.
Balotelli geçiyor savunma arkasına pas gelsin de vurayım. Onları bile atacak kalite yok ya kendisinde neyse. Bizim orta alan oyuncularından tutun, stoperlere kadar herkes olmuş artist. Önünde deve gibi 2 tane savunmacı var Balotelli'nin saçma sapan paslar deniyorlar nereden geçecek olum o top.
O topu atabilsen sen zaten Barcelona da oynarsın. Kısa ve öz olarak Milan'dan bir cacık olmaz. Seedorf nasıl bir oyun yapısı çizer bilmiyorum ama kenarda çok amatör bir duruşu var.
Bugün yıllar sonra bir heyecan deniyeyim dedim bir kupon yaptım namussuz milan beni yatırdı allah onların evlerıne atesler salsın asdsfadfdsa :D
Balotelli iyi de çevresi kötü bence. Koskoca Milan'da Galatasaray'a gelse sevineceğim 5-6 tane oyuncu kaldı. Rehabilitasyon merkezi gibi oldular, nerede sakat veya yaşlı adam var doldurdular takıma. Balotelli geçen kış döneminde katıldı takıma, hatta gayet iyi performanslar koydu, bana göre takımı sırtladı. Ama artık adamın da oynayası kalmamıştır ki, takımın başında doğru düzgün hoca yok, çevresinde Cagliari seviyesinde adamlar dolu.
Hey gidinin Milan'ı, Maldini'den Nesta'dan Pirlo'dan Shevchenko'dan ne günlere geldiler.
ne olcak bu milanin hali :zuhaha
Sorun benden kaynaklanıyor herhalde. Yurt dışında hangi takıma gönül verdiysem şu sıralar derbeder oldu. West Bromwich yine asansör olma yolunda, Milan orta sıra takımı oldu, Dallas Mavericks play-off göremedi, Boca Juniors perişan halde. Bir Arsenal iyi gidiyor, onlar da her zamanki gibi sakatlık furyası baş gösterecek gibi :zuhaha
Milan'ın adam gibi bir hocaya ihtiyacı var. Aynı zamanda ciddi bir revizyon da lazım. Kadronun yarısı Milan seviyesinde oyuncular değil. 1-2 yılı feda edip bir yapılansalar gerisi gelir yine, Milan her zaman kupa geleneği olan bir takım.
@IcedEarth
Gözünü seviyim Tottenham'a bulaşma :n::n:
Milan'ı neresinden tutsan elinde kalıyor. Milan'ın düzelmesi için takımı vizyonu ve cebi geniş birinin satın alıp büyük bir temizlik yapması lazım.
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim. Tamam kadro kötü buna bir şey söylemiyorum ama koskaca bir takım ne kadar kötü olursa olsun bu kadar düşük sırada olmamalı.
Utanmasalar küme düşecekler. Yemin ediyorum şu takımı bana verin en azından ilk 7 içine sokarım.
Kadro ne kadar yetersiz olsa bile böyle tecrübeli bir takımın da en kötü halinin bu olması gerekiyor.
Yazık yani izledikçe üzülüyorum bu duruma takım batmış durumda şuanda.
Ben de onu diyorum zaten. Sadece kadro veya sadece hoca kötü olsa ilk 5'te olur zaten Milan. Ama 2'si de yetersiz olunca manzara böyle oluyor.
Juventus çıldırmış. Psg'nin Pogba için 70M€'luk teklifini elinin tersiyle itip reddetmişler.
Pogba'yı bu fiyatın üstüne mümkün değil satamazlar. Bırakın 70'i, 35,40'dan fazla fiyata satarlarsa öpüp başlarına koysunlar. :) Psg'yi hariç tutuyorum tabi.
Essien'i almışız.(Milan)
70M dan fazla deger bicmisler demek ki pogbaya. yerini dolduracak adam bulamayacaklarini bildiklerinden olsa gerek.
bu bonservisler kalksa keske. NBAdeki gibi olsa sahane olurdu. sozlesme sonu serbest kalmali oyuncu ya da sozlesmesi devam ediyorsa takas yapilmali. kluplerin oyuncuya deger bicmesi koleligi hatirlatiyor ister istemez.
Sezon sonu Pogba 75-80 + Verratti veya direk olarak 90-95 civarına PSG'ye gider.
pogba 75-80 mi şaka mı yapıyosunuz ? 40 versin balıklama atlar juventus hala iyi değil finansı juventusun basının şişirmesidir en fazla o
Juventus'un orta sahada çok oyuncusu yok 3 orta saha kullanıyorlar 4 tane oyuncuları var. Marchisio ve Pirlo bazen sakatlık sorunu yaşıyorlar yani o paraya rağmen şampiyonluk için satmamaları normal sezon sonu satarlar.
Hernanes İnter'de! Lazio taraftarıyla vedalaşırken...
[YOUTUBE="npASETLRyRI"]Hernanes[/YOUTUBE]
Pablo Osvaldo'da Juventus'a kiralanmış. 18m€ satın alma opsiyonu ile.
Genoa Giovinco'yu istemiş ama verrrmiyoruz karrrdeşimm. Gidecek olsa Arsenal veya Liverpool'a giderdi zaten. Size mi kaldı. Hıh.
Kimse yazmamış ama Taarabt'ı kiralamışız. Ben bu transferi çok beğendim açıkcası umarım gereken patlamayı yapar ve kalıcı olur.
Ben geleceği olduğunu düşünüyorum Taarabt'ın bu takımda.