Sayfa 181 / 191 İlkİlk ... 81131171179180181182183 ... SonSon
5,401 ile 5,430 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Milan'nin yeni teknik direktör Clarence Seedorf diyollar
    Evet büyük ihtimal bu olacak.

Yine, yeniden yanlış kararlar alınıyor. Bu takıma Bielsa, Favre gibi adamlar lazım. Seedorf koç olarak gelebilir elbet ama kesinlikle bu kadar ağır bir görev ile başlamamalı Milan kariyerine.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Neyse Matri illetinden kurtulmuşsunuz. Viola'ya kiralık gitmiş. Artık Milan atmaya başlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milan gibi takımın başına teknik direktörlük tecrübesi olmayan birisini nasıl getirebiliyorlar anlamıyorum.Aynı hatayı Leonardo'da da yapmışlardı.Diyecem ki sezon sonuna kadar taşısın takımı diye getirdiler,e getir adam gibi bir teknik direktör,en azından takımı seneye hazırlasın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

seedorf değil. filippo inzaghi oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim Bülent Korkmaz'ı Hagi'yi aldığımız gibi olur başarılı olmaları çok zor Milan hocayı yollamakta çok geç kaldı ve yine yanlış hoca seçimi yaptılar gerçi bu sezon zaten bitti İnzaghi tercihi biraz da bundan olabilir.Balotelli falan gider sezon sonu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

inzaghi milanda altyapi antrenoruydu bildigim. kendi icinde cozumlemis problemi. performansa gore sezon sonu kariyerli biri gelebilir takimin basina ya da inzaghi olaganustu bir cikis gosterir, kalir.

sakary Ali Misafir

Milan'dan bilmem kaçıncı Guardiola denemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orada Inzaghi'yi değerlendirmeye çalışacaklarına bu sene Tassotti'yle devam etselerdi ya. Inzaghi de onun yardımcısı olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız o konuda çeşitli söylentiler devam ediyor. Kimi kaynaklara göre Inzaghi, kimi kaynaklara göre Seedorf, kimi kaynaklara göre ise Tassotti bu göreve getirilmiş. Acaba hangisi doğru?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yalnız o konuda çeşitli söylentiler devam ediyor. Kimi kaynaklara göre Inzaghi, kimi kaynaklara göre Seedorf, kimi kaynaklara göre ise Tassotti bu göreve getirilmiş. Acaba hangisi doğru?
    seedorf getirildi hatta van basten bu durumu eleştirmiş inzaghi de yardımcısı olucak sanırım tassotti allegri ile birlikte kovuldu diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    seedorf getirildi hatta van basten bu durumu eleştirmiş inzaghi de yardımcısı olucak sanırım tassotti allegri ile birlikte kovuldu diye biliyorum
    Aradan Tassotti'yi kandırıp da bize getirsek ya o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan sayfalarının hepsinde Seedorf haberleri var ve tek birinde bile İnzaghi ile ilgili bir şey görmedim ben.

Her neyse Seedorf ya da İnzaghi ikisinden de bir cacık olmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan yatsın kalksın Kaka'nın abartmalarıyla kazandığı penaltıya dua etsin.

Balotelli'nin sıkıntısı ne bilmiyorum ama bu adama yetenekli diyenlere helal olsun diyorum. Bütün maç sahada yalancıktan koşsun işi gücü bu olmuş.

Yemin ediyorum bizim Baroni'den beter. Ben kendisini izleyince sarılıp öpesim geliyor Baroni'yi. Milan ne zaman ki Balotelli'ye saçma sapan defans arkası pas atmayı keser o zaman adam olur.

Balotelli geçiyor savunma arkasına pas gelsin de vurayım. Onları bile atacak kalite yok ya kendisinde neyse. Bizim orta alan oyuncularından tutun, stoperlere kadar herkes olmuş artist. Önünde deve gibi 2 tane savunmacı var Balotelli'nin saçma sapan paslar deniyorlar nereden geçecek olum o top.

O topu atabilsen sen zaten Barcelona da oynarsın. Kısa ve öz olarak Milan'dan bir cacık olmaz. Seedorf nasıl bir oyun yapısı çizer bilmiyorum ama kenarda çok amatör bir duruşu var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bugün yıllar sonra bir heyecan deniyeyim dedim bir kupon yaptım namussuz milan beni yatırdı allah onların evlerıne atesler salsın asdsfadfdsa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Balotelli iyi de çevresi kötü bence. Koskoca Milan'da Galatasaray'a gelse sevineceğim 5-6 tane oyuncu kaldı. Rehabilitasyon merkezi gibi oldular, nerede sakat veya yaşlı adam var doldurdular takıma. Balotelli geçen kış döneminde katıldı takıma, hatta gayet iyi performanslar koydu, bana göre takımı sırtladı. Ama artık adamın da oynayası kalmamıştır ki, takımın başında doğru düzgün hoca yok, çevresinde Cagliari seviyesinde adamlar dolu.

Hey gidinin Milan'ı, Maldini'den Nesta'dan Pirlo'dan Shevchenko'dan ne günlere geldiler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ne olcak bu milanin hali

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sorun benden kaynaklanıyor herhalde. Yurt dışında hangi takıma gönül verdiysem şu sıralar derbeder oldu. West Bromwich yine asansör olma yolunda, Milan orta sıra takımı oldu, Dallas Mavericks play-off göremedi, Boca Juniors perişan halde. Bir Arsenal iyi gidiyor, onlar da her zamanki gibi sakatlık furyası baş gösterecek gibi

Milan'ın adam gibi bir hocaya ihtiyacı var. Aynı zamanda ciddi bir revizyon da lazım. Kadronun yarısı Milan seviyesinde oyuncular değil. 1-2 yılı feda edip bir yapılansalar gerisi gelir yine, Milan her zaman kupa geleneği olan bir takım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@IcedEarth
    Gözünü seviyim Tottenham'a bulaşma

Milan'ı neresinden tutsan elinde kalıyor. Milan'ın düzelmesi için takımı vizyonu ve cebi geniş birinin satın alıp büyük bir temizlik yapması lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu yapmayın gözünüzü seveyim. Tamam kadro kötü buna bir şey söylemiyorum ama koskaca bir takım ne kadar kötü olursa olsun bu kadar düşük sırada olmamalı.

Utanmasalar küme düşecekler. Yemin ediyorum şu takımı bana verin en azından ilk 7 içine sokarım.

Kadro ne kadar yetersiz olsa bile böyle tecrübeli bir takımın da en kötü halinin bu olması gerekiyor.

Yazık yani izledikçe üzülüyorum bu duruma takım batmış durumda şuanda.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben de onu diyorum zaten. Sadece kadro veya sadece hoca kötü olsa ilk 5'te olur zaten Milan. Ama 2'si de yetersiz olunca manzara böyle oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus çıldırmış. Psg'nin Pogba için 70M€'luk teklifini elinin tersiyle itip reddetmişler.

Pogba'yı bu fiyatın üstüne mümkün değil satamazlar. Bırakın 70'i, 35,40'dan fazla fiyata satarlarsa öpüp başlarına koysunlar. Psg'yi hariç tutuyorum tabi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Essien'i almışız.(Milan)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Juventus çıldırmış. Psg'nin Pogba için 70M€'luk teklifini elinin tersiyle itip reddetmişler.

Pogba'yı bu fiyatın üstüne mümkün değil satamazlar. Bırakın 70'i, 35,40'dan fazla fiyata satarlarsa öpüp başlarına koysunlar. Psg'yi hariç tutuyorum tabi.
    70M dan fazla deger bicmisler demek ki pogbaya. yerini dolduracak adam bulamayacaklarini bildiklerinden olsa gerek.

bu bonservisler kalksa keske. NBAdeki gibi olsa sahane olurdu. sozlesme sonu serbest kalmali oyuncu ya da sozlesmesi devam ediyorsa takas yapilmali. kluplerin oyuncuya deger bicmesi koleligi hatirlatiyor ister istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezon sonu Pogba 75-80 + Verratti veya direk olarak 90-95 civarına PSG'ye gider.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

pogba 75-80 mi şaka mı yapıyosunuz ? 40 versin balıklama atlar juventus hala iyi değil finansı juventusun basının şişirmesidir en fazla o

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Juventus'un orta sahada çok oyuncusu yok 3 orta saha kullanıyorlar 4 tane oyuncuları var. Marchisio ve Pirlo bazen sakatlık sorunu yaşıyorlar yani o paraya rağmen şampiyonluk için satmamaları normal sezon sonu satarlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hernanes İnter'de! Lazio taraftarıyla vedalaşırken...

[YOUTUBE="npASETLRyRI"]Hernanes[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pablo Osvaldo'da Juventus'a kiralanmış. 18m€ satın alma opsiyonu ile.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Genoa Giovinco'yu istemiş ama verrrmiyoruz karrrdeşimm. Gidecek olsa Arsenal veya Liverpool'a giderdi zaten. Size mi kaldı. Hıh.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kimse yazmamış ama Taarabt'ı kiralamışız. Ben bu transferi çok beğendim açıkcası umarım gereken patlamayı yapar ve kalıcı olur.

Ben geleceği olduğunu düşünüyorum Taarabt'ın bu takımda.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri