Originally Posted by
titates1
evet koşmayan alex'i kesti 4-5 maç kaybettik , alex kaç senelik kariyerinde belki ilk defa top kovaladı , toplara kaymaya başladı ,
neyse basit bir soru soruyorum , hepiniz belli teknik direktör heveslisi olduğunuz için , bu hevesiniz yerine gelmiş gibi düşünelim ,
sen teknik direktörsün , takımın yıldızı var , senin oturtmak istediğin taktiğe uymuyoru geçtim , sene başından beri oynatıyorsun zaten , 1 maç kestikten sonra bu adam sosyal alemde sana kıskanç diyecek ne yapardın ? azıcık empati yapsanız.
sananes'in söylediği de çok doğru krasic'i kesse , iki maçtır ya niye oynamıyor hangi maçta oynayacak , kesmese hepsini sürse çok ofansif olacak , napıcak yani bu adam ? siz yazın kuyt'u mu kessin sow'u mu krasic'i mi stoch'u mu ? hangisini kesecek yada alex de siz de biraz sabretseniz , maça göre kadro ayarlanıcak , herkes yeteri kadar şans bulacak belki ? ki buna çok eminim bol alternatifli bu kadroda herkes yeteri kadar yer bulacak ama işte sabır yok , alex de maalesef fitilledi bu olayı ve yanlış yaptı.
spartak moskova maçı için hiçbirşey yazmamıştım , o kaleciyi , oyuncuları biz transfer etsek öyle oynayamazlar , çok ekstra bir maç oldu , ikinci yarı ezdik , ezdik ama girmedi işte lanet top , şansızlık , fenerbahçeyi bildiğimizden beri böyle zaten , bütün türk takımları böyle ama hiçbir teknik adama sabretmeden olmaz.
taktik anlamda istediğiniz eleştiriyi yapın ama diğer konularda aykut hoca herşeyi layığıyla yaptı.taktik anlamda başarılı olması için de takımını oturtması lazım.