Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
Daum'un kuyusunu kazdığına inanmak istemiyorum
Ama Daum transfer istedi o takıma kanat mevkisine, Aykut Kocaman ihtiyac yok dedi.
Bir sonraki sezon 2 kanat oyuncusu birden aldı takımdan kimse gitmemişken bunlar biraz beni işkillendiriyor.
Daum a yapılmayan transferler -belki de izin vermiyeceği- kendisine yapıldı.Niang Yobo Stoch Dia.

Alex'i kesip acayip kötü oynayıp başarısız olduktan sonra her maç oynattı doğrudur ama 60 65 gibi dakikalarda aldı sürekli yada santrafora çekti.
Ne zamanki bu hareketlerini bıraktı ama Aziz Yıldırım faktörü ama kendi kararıyla o zaman iyi futbol ve başarı geldi.
Alex forvet arkasında ve maçların çoğunda 90 dakika oynadı o sezon gol kralı oldu kaç asist yaptı bilmiyorum ama baya bi asist katkısı da oldu.
18de 17 yaptığımız maçların yarısında en az Alex'i forvete çekti,Niang'ı sol açığa. Daha çok ikinci yarı icat etti o taktiği Aykut Hoca. Ve diyorum ya girip bak bakalım kaç maç çıkartmış oyundan o sezon Alex'i zamanın varsa. Ve bizi de bilgilendir sonradan.Alex'in en verimli sezonu o sezondu ama tüm kötülükler Aykut Kocaman'ın sonradan gelen başarı başkalarının. Alışalım artık geç form tutuyor Aykut Hoca'nın takımı.

Son olarak bu takımda transferleri Aziz Yıldırım yapardı bir kaç sene öncesine kadar. Aykut Kocaman'ı kim sallıyordu o sezon taraftardan başka. Ayrıca Aykut Kocaman'ın alıp oynattığı Stoch için Daum'un 3. sınıf oyuncu dediği de bilinmeyen bir şey değildir.