ümit in bonservisinde madde varmıs klübten izinsiz kimse ile görüsemez diye o yüzden bu madde cok önemli
Printable View
ümit in bonservisinde madde varmıs klübten izinsiz kimse ile görüsemez diye o yüzden bu madde cok önemli
Ümit Karan, Galatasaraylıdır, Galatasaraydadır..
Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.
Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...
Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.
Daha önceki mesajlarında Gökhan Ünal Ümit'ten iyi,onu daha çok beğeniyorum demiştin.Şimdi de Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcüsü diyorsun.Kezman hakkındaki açıklamalarına hiç gelmiyorum bile :)
Bazı konularda çok yorum yaptığından kendinle çelişme durumun sıkça gerçekleşiyor :)
Bu konu hakkındaki görüşüm,daha da uzatmam.
Ümit Karan Galatasaray'da bulduğu ortamı,sevgiyi Fenerbahçe'de bulamaz.Eğer gitmek isterse hemen gönderelim onu.Galatasaray'ın kaptanıyken ezeli rakibe gitmek isteyen bir futbolcunun takımda yeri yoktur.
Burak kardeşimin dediği gibi:Nefretimiz de aşkımız kadar büyüktür..!
Gitse de gitmesede bu iş iyice uzadı... Çıkıp gitmek iistiyorum ya da gitmiyorum demeliydi bnce...
Kardeşim, Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcülerinden biridir. Orada "Türkiye'nin en büyük golcüsü" dememin sebebi de lafın gelişi mantığıdır, lafı uzatmamak için lafın gelişi en büyük golcüsü dedim, bence şu an en iyi 3 golcüsünden biri. Gökhan Ünal ondan daha iyi, bunu da belirttim. Lafın gelişi söyledim kısacası...
Kezman ne alaka, onu anlayamadım, neyse :)
Çelişme durumu sözkonusu değil, dikkatli okursan anlarsın.
Ümit Karan çok şey katar fenerbahçeye Türkiye' nin en iyi forveti şu an
Ümit. akşam idmanına da çıkmadı
Bana göre olay bitmiştir İyi giden birseylere bence çomak sokuldu!!!!!!!!
Gitsin. Artık istemiyorum. Galatasaray'da yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil Ümit Karan. Zaten hiçbir zaman benim sevdiğim bir oyuncu değildi. Şimdi nefretimi kazandı. Artık faydalı da olamaz. Çıktığı reklamlardan sonra kötü oynamaya başlamıştı zaten. Gitsin.
Çok ilginç bir olay oldu ya Ü.Karan gitmez heralde diye düşünüyodum... Bu durumda gitse gtmesede taraftarı rahatsız etti...
Hakan Şükür bence bu takımda herseyı hakediyor Kral o kadar teklıf aldı kimseye gitmedi
Galatasarayda huzursuzluk yaratmaya calısıyorlar aslan kalli hemen ümite Kapıyı göstermiş hemde hiç uzatmamıs
keşke gelse....
ya bence fenerin ümiti almasındaki tek amacı bizim transferimizi gölgede bırakmak en iyi transferleri yaptıımız için kıskanıolar işte özelliklke LİNCOLN bi zamanlar fenerde istiodu onu
Ümit Karan hiçbir yere gitmez.Düzeni bozmaya çalışanların bir oyunudur bu...
Ben antremanları izliyorum. Ümit Karan çok görünmezken, Hakan Şükür sürekli hava toplarında olsun, Lincoln'le ikili çalışmaları olsun gayet başarılı. Bu sene Hakan Şükür geçen yıllardan eksik kalanları da atacak. Göreceksiniz. Ümit gitse bile Hakan aratmaz onu. Yanınada bir forvet aldık mı iş tamam.
Fenebahce gündem yaratma pesınde de olabilir cok katılıyorum arkadasa yıldırmaya calısıyorlar
Beğenmediğiniz Necati Ateş hakkında aynı şekilde her haber çıktığında adam aslanlar gibi çıktı "aynı gün" ben Galatasaraylıyım dedi yalanlamıstı
zaten forvet bolluğu vardı kim gitsin diye düşünüyoduk iyi oldu :) 4 milyon dolardan aşağıda verilmez ama bence...ayrıca deivid,kezman,semih ve orada oynayabiilcek colin kazım bu transfer sonunda ne olur onu herkes gibi bende merak ediyorum çünkü fenerbahçe çift forvet oynamayı pek beceremiyor tek forvettede kezmanı ve ziconun adamı deividi kesebiliceğini zannetmiyorum..olan yine kaptan semihe olucak galiba :)
Hakan Şükür e 4m€ verdiler gitmedi... Lincoln de takımda bence de Hakan atar bu sene güzel golleR...
5 milyon euro belirlemişler bonservisini ama nihat özdemir bi parayı vermeyiz demiş.Ama ümit gelirse büyük ihtimalle saviola gelri
Size gitse bence daha iyi. Ümit Karan'ı hiç sevmem zaten. Fakat böyle bir zamanda Fenerbahçe'yle görüşmesi beni daha da kızdırdı. Artık nefret ediyorum ondan. Gidene dur demeyiz.
Kalli hakan ve hasanla cok ilgileniyor hakan baya güzel goller atıyor artık sakatlıgıda yok gecen sene parmagı kırık idi falan filan İşte kral işte galatasaraylı
Beşitşın defansına takviye şart toraman sağ bek oynayacak büyük ihtimalle Navarro bencede iyi olur beşiktaşa
Bence Gitsin Umit Karan,, Onun oyun tarzini hic sevmiyom,, adam ayanda top bile tutamiyorr forvet dedin azda topu ayanda tutmali!!!!!! Hem bize bi yabanci forvet geliyoorrrr!!!
artık 1 mılyon da verseler ümit i vermek zorundayız o adamın aklını celdıler daha bıze yarar saglamaz ümit bugün basın toplantısı yapıp son noktayı koyabilirdi
Vay be.Şimdi millet Ümit'e çatmaya başladı.Oyun stili sevilmiyomruş..Bak sen..
Ümit Karan zamanında az yedek kalmadı ankaraspor'a filan kiralandı bu yüzden gsye kırgın olabilir ama ben bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyoum çünkü bonservis gsde
burak sana böyle bişey demiş galatasaray transfer haberlerinde sende ona şöyle bi cevap vermişin
dedimki evet galiba değişik düşünen bir fenerbahçe taraftarı gördüm seviniyodumki fenerbahçe haberlerindeki şu mesajını gördüm
bir üst başlıkta biz ümit karanı iyi golcü diye aldık bize gol attığı için değil diyosun bir başlık altta yazdığına bak :) yada o ara senin bilgisayardan başkası yazdı veya daha kötü bi durum var çok mesaj attığın için ne yazdığını bilmiyosun bence kötü bi durum rezil oldun diyebiliriz hangisi gerçek düşüncen bide onu merak ediyorum zahmet olmazsa onuda söylermisin
geçmişte Fenerbahçeye defalarca laf bir ismi takımda görmek istemiyorum
.
.
.
Dedigim gibi kalsa yarar saglamaz artık bize ne kadar para verırlerse satalım ümit bugün cıkıp basın toplantısı düzenlese olay bitiyor
Galatasarayda altrenatıfler hazır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum bonservisi bizde tamam artık kalırsa yarar saglamaz hem millet ona kırgın bence gitsin
Ztn kalmak istese burdayım bir yere gitmiyorum derdi...
Ne oluyor beyler durun bi umit yarar saglamaz falan.Bu adamlar sokakta futbol oynamiyor.Profosyonel bu ise yillarini vermis kisiler sorumluluklarini bilirler.Ve umit giderse umit gittigi icin degil hakan oynicagi icin kahrolurum