Sayfa 248 / 439 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
7,411 ile 7,440 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gitsin. Artık istemiyorum. Galatasaray'da yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil Ümit Karan. Zaten hiçbir zaman benim sevdiğim bir oyuncu değildi. Şimdi nefretimi kazandı. Artık faydalı da olamaz. Çıktığı reklamlardan sonra kötü oynamaya başlamıştı zaten. Gitsin.

Çok ilginç bir olay oldu ya Ü.Karan gitmez heralde diye düşünüyodum... Bu durumda gitse gtmesede taraftarı rahatsız etti...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan Şükür bence bu takımda herseyı hakediyor Kral o kadar teklıf aldı kimseye gitmedi

Galatasarayda huzursuzluk yaratmaya calısıyorlar aslan kalli hemen ümite Kapıyı göstermiş hemde hiç uzatmamıs

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

keşke gelse....

5. Default

ya bence fenerin ümiti almasındaki tek amacı bizim transferimizi gölgede bırakmak en iyi transferleri yaptıımız için kıskanıolar işte özelliklke LİNCOLN bi zamanlar fenerde istiodu onu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ümit Karan hiçbir yere gitmez.Düzeni bozmaya çalışanların bir oyunudur bu...
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

7. Default

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ümit Karan hiçbir yere gitmez.Düzeni bozmaya çalışanların bir oyunudur bu...
    bencede ya aziz yıldırım bi şampiyon olduğumuzda aynı şeyi yaptı.Önce istifa etti sonra geri geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben antremanları izliyorum. Ümit Karan çok görünmezken, Hakan Şükür sürekli hava toplarında olsun, Lincoln'le ikili çalışmaları olsun gayet başarılı. Bu sene Hakan Şükür geçen yıllardan eksik kalanları da atacak. Göreceksiniz. Ümit gitse bile Hakan aratmaz onu. Yanınada bir forvet aldık mı iş tamam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenebahce gündem yaratma pesınde de olabilir cok katılıyorum arkadasa yıldırmaya calısıyorlar

Beğenmediğiniz Necati Ateş hakkında aynı şekilde her haber çıktığında adam aslanlar gibi çıktı "aynı gün" ben Galatasaraylıyım dedi yalanlamıstı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

zaten forvet bolluğu vardı kim gitsin diye düşünüyoduk iyi oldu 4 milyon dolardan aşağıda verilmez ama bence...ayrıca deivid,kezman,semih ve orada oynayabiilcek colin kazım bu transfer sonunda ne olur onu herkes gibi bende merak ediyorum çünkü fenerbahçe çift forvet oynamayı pek beceremiyor tek forvettede kezmanı ve ziconun adamı deividi kesebiliceğini zannetmiyorum..olan yine kaptan semihe olucak galiba

Hakan Şükür e 4m€ verdiler gitmedi... Lincoln de takımda bence de Hakan atar bu sene güzel golleR...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    zaten forvet bolluğu vardı kim gitsin diye düşünüyoduk iyi oldu 4 milyon dolardan aşağıda verilmez ama bence...ayrıca deivid,kezman,semih ve orada oynayabiilcek colin kazım bu transfer sonunda ne olur onu herkes gibi bende merak ediyorum çünkü fenerbahçe çift forvet oynamayı pek beceremiyor tek forvettede kezmanı ve ziconun adamı deividi kesebiliceğini zannetmiyorum..olan yine kaptan semihe olucak galiba
    Ümit 4'ünüde keser merak etme.Hepsinden daha iyi oyuncu.Ama Ümit Karan hiçbiryere gitmeycek..

13. Default

5 milyon euro belirlemişler bonservisini ama nihat özdemir bi parayı vermeyiz demiş.Ama ümit gelirse büyük ihtimalle saviola gelri

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Size gitse bence daha iyi. Ümit Karan'ı hiç sevmem zaten. Fakat böyle bir zamanda Fenerbahçe'yle görüşmesi beni daha da kızdırdı. Artık nefret ediyorum ondan. Gidene dur demeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Ünal, Ümit Karan'dan daha iyi bir golcü, aynı zamanda daha da genç, yani daha pahalı olması normal.
    Türkiye'nin en iyi golcüsünü transfer etmek kötü bir mantık mı?
    Bu nasıl bir çelişkidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli hakan ve hasanla cok ilgileniyor hakan baya güzel goller atıyor artık sakatlıgıda yok gecen sene parmagı kırık idi falan filan İşte kral işte galatasaraylı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşitşın defansına takviye şart toraman sağ bek oynayacak büyük ihtimalle Navarro bencede iyi olur beşiktaşa

Bence Gitsin Umit Karan,, Onun oyun tarzini hic sevmiyom,, adam ayanda top bile tutamiyorr forvet dedin azda topu ayanda tutmali!!!!!! Hem bize bi yabanci forvet geliyoorrrr!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kayserispor38 View Post
    Çok bilmiş seni...
    yaw adam dağru söylüyor .. cangele kazandırsa kazandırsa 300 400 bin avro kazandırır siz buna büyük kazanç diyorsanız ok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

artık 1 mılyon da verseler ümit i vermek zorundayız o adamın aklını celdıler daha bıze yarar saglamaz ümit bugün basın toplantısı yapıp son noktayı koyabilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.

Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...

Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.
    Direk isimlerle ilgili birşey söylemedim, bir arkadaş Zafer Biryol örneğini vermişti.. Ona dedim, saçma diye..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Vay be.Şimdi millet Ümit'e çatmaya başladı.Oyun stili sevilmiyomruş..Bak sen..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit Karan zamanında az yedek kalmadı ankaraspor'a filan kiralandı bu yüzden gsye kırgın olabilir ama ben bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyoum çünkü bonservis gsde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gol yememek için, sana gol atan oyuncuyu almak saçma olan..
    burak sana böyle bişey demiş galatasaray transfer haberlerinde sende ona şöyle bi cevap vermişin

Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.

Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...

Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

dedimki evet galiba değişik düşünen bir fenerbahçe taraftarı gördüm seviniyodumki fenerbahçe haberlerindeki şu mesajını gördüm

Galatasaray zayıflarken Fenerbahçe güçleniyor bu transferle, bence doğru bir politika, geçen sene de aynısı Beşiktaş'a Tümer transferiyle yapılmıştı, as adamlarını alarak rakibi zayıflatıyoruz, özellikle de 18 gol atmış bir adamı alarak, bence gayet iyi transfer, tabii gerçekleşirse...

bir üst başlıkta biz ümit karanı iyi golcü diye aldık bize gol attığı için değil diyosun bir başlık altta yazdığına bak yada o ara senin bilgisayardan başkası yazdı veya daha kötü bi durum var çok mesaj attığın için ne yazdığını bilmiyosun bence kötü bi durum rezil oldun diyebiliriz hangisi gerçek düşüncen bide onu merak ediyorum zahmet olmazsa onuda söylermisin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

geçmişte Fenerbahçeye defalarca laf bir ismi takımda görmek istemiyorum
    .
    .
    .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dedigim gibi kalsa yarar saglamaz artık bize ne kadar para verırlerse satalım ümit bugün cıkıp basın toplantısı düzenlese olay bitiyor
    Galatasarayda altrenatıfler hazır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ümit Karan zamanında az yedek kalmadı ankaraspor'a filan kiralandı bu yüzden gsye kırgın olabilir ama ben bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyoum çünkü bonservis gsde
    dostum bonservisi bizde tamam artık kalırsa yarar saglamaz hem millet ona kırgın bence gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dedigim gibi kalsa yarar saglamaz artık bize ne kadar para verırlerse satalım ümit bugün cıkıp basın toplantısı düzenlese olay bitiyor
    Galatasarayda altrenatıfler hazır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dostum bonservisi bizde tamam artık kalırsa yarar saglamaz hem millet ona kırgın bence gitsin
    Ne kırgını ya?Çıksın açıklamasını yapsın, o zaman bak nasıl yükseltilecek..

Ztn kalmak istese burdayım bir yere gitmiyorum derdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ne kırgını ya?Çıksın açıklamasını yapsın, o zaman bak nasıl yükseltilecek..
    ne zaman acıklama yapacak bir necati gibi olamadı necati hemen anında acıklama yapıyor tabi iş yatınca acıklama yapıcak oh valla yarına kadar acıklama bekliyorum ondan sonra ne yaparsa yapsın bu talkımda kalması zarar olur

Leoucwhsua Misafir

Ne oluyor beyler durun bi umit yarar saglamaz falan.Bu adamlar sokakta futbol oynamiyor.Profosyonel bu ise yillarini vermis kisiler sorumluluklarini bilirler.Ve umit giderse umit gittigi icin degil hakan oynicagi icin kahrolurum

Mesaj Yetkileri