Hakim: Trabzonspor'dan size teşfik primi teklifi var mı?
Mecnun Odyakmaz: Evet var ama Zeki Mazlumla alakası yok. Zeki'nin geleceğini Fenerbahçeliler duyunca problem oldu. Ertesi gün Bülent İşcen geldi, "hayırdır Trabzonlular gelmiş" dedi.
Printable View
Hakim: Trabzonspor'dan size teşfik primi teklifi var mı?
Mecnun Odyakmaz: Evet var ama Zeki Mazlumla alakası yok. Zeki'nin geleceğini Fenerbahçeliler duyunca problem oldu. Ertesi gün Bülent İşcen geldi, "hayırdır Trabzonlular gelmiş" dedi.
gülerek izliyorum, birazdan oturduğum koltuktan düşeceğim :)
Tabi ki amacım geçmişten alıntı yapıp farklı yollara sapmak değildir ancak inanamadığın şey ile senin yazdığın arasında ne fark var. Aynı şeyi anlatıyoruz ama nedense ben yazınca belki de benden kaynaklı nedenlerle sıkıntı oluyor.
Bende iddianamenin içinde savcının kendi kanıtları vardır diyorum. Doğrudur ya da yanlıştır ama kanıtlar bunlardır diyorum. Sende bu lafıma şaşırıp iddianamenin içinde kanıt olur, savcının kanıtları olur diyorsun. Aynı aynı sabaha kadar aynı.
Biz buna kanıt yoktur diyemeyiz. Kanıt olduğu için dava başladı. Mahkemede bu kanıtın güçlü mü yoksa palavra mı olduğunu değerlendiriyor. Buradaki kanıt ile kesin kanıt yani suçun belgelenmesini karıştırmayalım. Karıştırırsak "savcı suçu ispatlamış ve kanıt var" anlamı çıkar. Sanırım ben kanıt var diyince böyle anlıyoruz.
Avukatın biri görüntü almaya çalışırken yakalandı; "Suç olduğunu bilmiyordum" dedi.
Suç olduğunu bilmemesi ilginç. :)
https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...83496171048960
Trabzon kumeye :)
bülent uygun'un savunması başlamış...
bakalım o neler diyecek :)
bülent uygun: fenerbahçe davasında yargılanmaktan onur duyuyorum.
Kusura bakmayın ama bu biraz komik olmuş :n:Quote:
bülent uygun: fenerbahçe davasında yargılanmaktan onur duyuyorum.
Bülent Uygun : atilan iftiralari sormak icin savci M.Berkin burada olmasini isterdim.
Bulent simdi Sivasspordaki rolune gecti:) tapelerde Demet Akalin diyen adam cezaevinde sicak su akmadigindan abdest alamiyormus sikayetinde bulunmus :)
Hakim: Korcan bana "Şunu anladım ki, herkes, üst taraftakiler, kendi planlarını yapmışlar, kabak benim başıma patlamış" demişti...
Avukat Kapulluoğlu: Mehmet Yıldız 1 milyon dolar dememiştir, rakamı hatırlamadığını söyledi...
Bülent Uygun savunmasını yaparken ağladığın için mahkemeye 1 saat ara verildi
Bu arada Mecnun Odyakmaz benim bahsettiğim işi basitleştirme olayını gerçekleştirmiş. Trabzonspor'dan teklif geldi ve bu olayı yaşadığım adamı çağırın sorun demiş.
Quote:
Odyakmaz: Mehmet Yıldız delikanlıysa çağırısınız, sorarsınız söyler dedi.
"Savcı boş kağıt verse bile bu onun iddianamesi yani kanıtıdır. İster keyfi ister varsayımla ister yalan dolanla oluştursun. Mahkeme güvenirliliğini ve geçerliliğini belirler."
Ben bu cümleye takıldım aslında demek istediğini anladım da iddianmesi kanıtıdır lafı pek doğru gelmedi.Zaten burada kimse kanıt yok demedi net kanıt yok dedi.
Neden olay basitlemiş olsun ki. 3 Temmuz'dan beri itirafçı aranmıyor muydu işte itirafçı. Ama tabi itirafçının itiraf içeriği de siparişle oluyorsa ona bir şey diyemem.
Her gece alem yapan adam Bulent, simdi agliyor. 1 saat fazla ara olmus daha tahliye cikacakmi diye bekliyenler var ?
İtiraf olarak demiyorum.
Bir hoca dönüyor ama hocayı gören yok, İbrahim Toraman forma yolladı dönüyor kimse İbrahim Toraman'a sormuyor, Mecnun Odyakmaz bu mevzuyu daha öncede dillendirmişti. Mahkeme de uzatmadı ve direk çağırın, sorun dedi. Bu ana kadar kimse Mehmet Yıldız'a Trabzonspor'un böyle bir teklifi varmıydı diye sormadı. Artık bu kritik iddiaların ortaya dökülmesi ve içinde bulunan kişilerce tartışılması lazım.
Alem yapması ile ağlamasının ne gibi bir bağlantısı var. Alem yapan ağlayamıyor mu?
Karisinin yuzunden agladigini dusunuyorum. Yanilmiyorsam ayrildilar tapelerden sonra.
Yoksa alem yaparsin, ama evliyken yapmasi ilerde boyle pismanliklara yol acabilir.
Ve yine yanlis hatirlamiyorsam, emniyette Mehmet Yildiza bu konu sorulmustu.
Mecnun Otyakmaz: Şikeye tenezzül etseydim ya da öyle bir meziyetim olsaydı, Sivasspor'u şampiyon yapardım.
Şu anda FB'li yüzlerce taraftar, Çağlayan Adliyesi çevresinde çıkacak güzel haberleri bekliyor... Çağlayan'ı Kadıköy'e çevirmiş durumdalar..
https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...13042983325697
ÇAĞLAYAN’A SIĞMADIK
Çağlayan Adliye Sarayı’nda devam eden tarihi duruşmanın son gününde taraftarlarımız adliye sarayı önündeki meydanı öğle sonrası hınca hınç doldurdu. Ellerindeki pankartlar, meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla Başkanımız ve yöneticilerimiz lehinde çeşitli gösteriler yapan taraftarlarımız "El salla başkan el salla" tezahüratıyla meydanı inletiyorlar. Gece geç saatlerde mahkeme heyetinin tutuksuz yargılanma konusunda vereceği karar açıklanıncaya kadar Çağlayan’dan ayrılmayacaklarını ifade eden taraftarlarımız "Adil bir karar bekliyoruz, evlerimize başkanımız ve yöneticilerimizle dönmek istiyoruz" diyorlar. İlerleyen saatlerde meydanda emniyet güçlerinin çoğaldığı gözlemleniyor..
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=28086
Bülent Uygun gerçekleri söyleyince belaltı vurmalar özel hayat ortaya dökülmeye başlamış :) Gerçelerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır demişti en son Aykut Kocaman.
UEFA duymasın Türkiye milli takımını ve kulupleri 8 yıl men eder değil mi ?!?!?
Fenebahçe şike yapmıştır diye ilk günden beri hiçbir delil olmadan inanlar bence Trabzon'un bu teklifine inanmak zorundadırlar...
Sevmediği insanı suçlu ilan eden bir biz varız heralde renk farketmeden.
Sanıklar yaptıkları savunmalarla iddianamenin birçok çürük yerini ortaya çıkardılar. Gerek savcının zorlama örgüt iddiası, gerek Aziz Yıldırım'ı bu operasyona dahil etme nedeninin aslında hiç de normal ve adil bir operasyon olmadığına dair kanıtlardı. Tahliye kararı çıkarsa, -ki aslında çoktan çıkması gerekirdi- bizim için her şey çok daha güzel olacak.
Çağlayan'a gidip yöneticilerimize destek veren taraftarımıza da helal olsun.
http://www.yukleresim.com/di-3C67.jpg
Bülent Uygun: "Sedat Peker'le çocukluktan tanışırız, ayrıca depremdeki yardımlarından ötürü sevgim arttı... Güzel bir bakış açım vardır..."
Bülent Uygun: Kıratlı bana TS'nin 1 milyon+bir araba teklif yaptığı duyumu aldığını söyledi... Ama ona böyle bir şeyin olmadığını söyledim..
"Erman Toroğlu'nun zaten sevilecek yanı yok!"
Bülent Uygun: "Fenerbahçe 2 kez şampiyonluğu kaybettiğinden şike-teşviği engelleme çabasındaydı diye düşünüyorum... Olay buralara geldi"
iddianame gümledi.
adalet varsa, tecelli etsinler de görelim...
iki çevik kuvvet'in konuşmasına tanık olan taraftarın tweeti...
Iki cevik kuvvet kendi aralarinda konusuyor: "bu fenerbahceliler canim feda olsun sana diye bagiriyorlar ya, bence saka yapmiyorlar"
:)
Stv'nin reytingler tavan yapmistir suanda, sonucu herzaman onlar ilk biliyorya :)
Herkesin heyecanla beklediği kararların 02:00-03:00 gibi verileceği tahmin ediliyor...
https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...54558250455041
Ben olayları kaçırdım sanırım. Bu gece tam olarak ne belli olacak ?