Sayfa 250 / 483 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

-Ali Kıratlı'nın avukatı: Müvekkilim 6 ayda yurda giriş çıkış yapıyor. Sanki Kıbrıs gezisi Fenerbahçe'den hediyeymiş gibi gösteriliyor. İlhan Ekşioğlu ile konuşmalarda ayakkabı konusu şifre gibi konmuş. O sırada satın alınan ayakkabının kredi kartı fişini vereceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcı, geçmişte yaşanan bir davaya bakıp Bülent İşçen ile Olgun Peker'i ilişkilendiriyor ve Bülent İşçen üzerinden Olgun Peker'e Fenerbahçe bağlanıyor.

Oysa ki savcının ilişkilendirdiği davada Bülent İşçen'in Olgun Peker ile alakası olmadığı ve beraat ettiği mahkeme kararıyla ortada. Ama savcı bundan bahsetmeden, ilişkiyi kuruyor.

--Bülent İbrahim İşcen: Kelebek Operasyonu ile ilgili Sedat Peker'in çetesine üye ve suçlu gibi gösteriliyorum. Ben ifade için gittim ve beraat ettim.
    Bülent İbrahim İşcen: İddianamede suçlu gösteriliyorum ama ben beraat etmeme rağmen bu iddianameye yazılmamış. Benden menajer diye bahsediliyor. Ben denizcilik yapmaktayım. Aziz Yıldırım başkan olmadan önce de abi kardeş gibiydik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu yazmak istiyorum , kimse yanlış anlamasın .

Babam meslekte 40 yılını aşmış , tanımadığım insanların bile konuştuğuna birçok kez şahit olduğum , saygı duyulan , sözü dinlenen bir avukattır.Keza ablam yaklaşık 15 senelik avukat , Türkiye'nin en eski ortaklık bürolarından birinin sahibiyiz , ben hukuku yarıda bırakıp uluslararası ilişkiler okumaya başladım bitirdiğimde tekrar hukuk fakültesine gideceğim.

Hayatım hukukçuların içinde geçti ama twitter , ekşi ve forumumuzdaki insanlar sayesinde hukukun yeni yeni kurallarını öğrenmeye başladım , daha önce aile olarak hiç duymadığımız şeyler , teşekkürler şike , teşekkürler her konuda bilgisi olan arkadaşlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Şunu yazmak istiyorum , kimse yanlış anlamasın .

Babam meslekte 40 yılını aşmış , tanımadığım insanların bile konuştuğuna birçok kez şahit olduğum , saygı duyulan , sözü dinlenen bir avukattır.Keza ablam yaklaşık 15 senelik avukat , Türkiye'nin en eski ortaklık bürolarından birinin sahibiyiz , ben hukuku yarıda bırakıp uluslararası ilişkiler okumaya başladım bitirdiğimde tekrar hukuk fakültesine gideceğim.

Hayatım hukukçuların içinde geçti ama twitter , ekşi ve forumumuzdaki insanlar sayesinde hukukun yeni yeni kurallarını öğrenmeye başladım , daha önce aile olarak hiç duymadığımız şeyler , teşekkürler şike , teşekkürler her konuda bilgisi olan arkadaşlarım.
    Turkiyenin gercegi bu maalesef, herkes herseyi yapabilecek kapasitede Zaten kimse egitimini aldigi meslegi icra etmez bu memlekette. Hukuk da nasibini aliyor bundan. Ne gerek var canim senelerce hukuk okumaya, biz dogustan biliyoruz zaten bunlari

O degil de, tahliye icin ne karar alinir bu gece fikri olan var mi, avukatlar falan ne diyor yapilan savunmalar sonrasi?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hep söylentiler üzerinden gidilip bir şeylerden bahsedilmiş. Sonuç olarak şu ana kadar gösterilen bir kanıt var mı yok mu ? Size göre mantıklı veya mantıksız değil , mahkemenin ortaya koyduğu bir kanıt
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Mecnun Otyakmaz, Trabzon cephesinden kendilerine teşvik primi teklif edildiğini söyledi...

Odyakmaz: Mehmet Yıldız geldi ve 'kim söyledi sorma ama Trabzon'dan birileri gelmiş ve bir milyon dolar teklif etmiş' dedi.

Hakim Trabzon'dan gelenleri sordu, Odyakmaz: Mehmet Yıldız delikanlıysa çağırısınız, sorarsınız söyler dedi.

Kaynak: https://twitter.com/#!/fanatikcomtr
    Last edited by Crazycat : 24.Şubat.2012 at 20:29 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir insan kilolarından kurtulmak istiyorsa spor yap dersin, yediklerine dikkat et dersin. Bunun için yıllarca spor hocalığı yapmış olmana ya da çok saygın bir spor hocası olmana gerek yoktur. Çünkü aklın yolu tek yerden geçer.

Bilmediğin halde antrenman programı çıkarırsan, bilmediğin halde diyet listesi verirsen o zaman anlamadığın işe girişmiş olursun. Bu ikisinin ayrımını belirtmek istedim.

Savcı boş kağıt verse bile bu onun iddianamesi yani kanıtıdır. İster keyfi ister varsayımla ister yalan dolanla oluştursun. Mahkeme güvenirliliğini ve geçerliliğini belirler.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir insan kilolarından kurtulmak istiyorsa spor yap dersin, yediklerine dikkat et dersin. Bunun için yıllarca spor hocalığı yapmış olmana ya da çok saygın bir spor hocası olmana gerek yoktur. Çünkü aklın yolu tek yerden geçer.

Bilmediğin halde antrenman programı çıkarırsan, bilmediğin halde diyet listesi verirsen o zaman anlamadığın işe girişmiş olursun. Bu ikisinin ayrımını belirtmek istedim.

Savcı boş kağıt verse bile bu onun iddianamesi yani kanıtıdır. İster keyfi ister varsayımla ister yalan dolanla oluştursun. Mahkeme güvenirliliğini ve geçerliliğini belirler.
    İddianame ve kanıtın ilk kez bu şekilde ilişkilendirdiğini gören bir tek ben miyim yoksa başkaları da var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İddianame ne için hazırlanıyor peki. Adının iddianame olması demek içeriğinin boş olması demek midir?

Şimdi yine ama bu iddianamenin içeriği boş der biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İddianame Cumhuriyet Savcısının hakkınızda yürütmüş olduğu soruşturma sonrasında, elde ettiği kanıtlar ve deliller kapsamında Ceza Mahkemelerine açacağı davanın savcılıkça verilen kararıdır.

İDDİANAMENİN İADESİ
    Madde 174 - (Değişik madde: 25/05/2005-5353 S.K./27.mad)

( 1 ) Mahkeme tarafından, iddianamenin ve soruşturma evrakının verildiği tarihten itibaren onbeş gün içinde soruşturma evresine ilişkin bütün belgeler incelendikten sonra, eksik veya hatalı noktalar belirtilmek suretiyle;

a) 170 inci Maddeye aykırı olarak düzenlenen,

b) Suçun sübûtuna etki edeceği mutlak sayılan mevcut bir delil toplanmadan düzenlenen,
    Mahkeme niye geri yolluyormuş. Çünkü yeterli delil görmediği içinmiş. Mahkeme bu iddianameyi kabul ettiğine göre bir delil var mı? Yok mu? Ben bunu mu anlatıyorum yoksa Fenerbahçe suçlumudur diyorum. Kendimi ifade edemediğim tek yer burası.

Hakim: Trabzonspor'dan size teşfik primi teklifi var mı?

Mecnun Odyakmaz: Evet var ama Zeki Mazlumla alakası yok. Zeki'nin geleceğini Fenerbahçeliler duyunca problem oldu. Ertesi gün Bülent İşcen geldi, "hayırdır Trabzonlular gelmiş" dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İddianame ne için hazırlanıyor peki. Adının iddianame olması demek içeriğinin boş olması demek midir?

Şimdi yine ama bu iddianamenin içeriği boş der biri.
    İddianamenin içeriğinde kanıt olur.Veya savcının kanıt diye düşündüğü şeyler olur.Önemli olan ne kadar güçlü oldukları.

Bildiğim kadarıyla bu iddianame tapeler üzerine kurulmuş yani sanık avukatlarının düşündüğü şekilde ; tek başlarına yetersiz olan tapeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Mecnun Otyakmaz, Trabzon cephesinden kendilerine teşvik primi teklif edildiğini söyledi...

Odyakmaz: Mehmet Yıldız geldi ve 'kim söyledi sorma ama Trabzon'dan birileri gelmiş ve bir milyon dolar teklif etmiş' dedi.

Hakim Trabzon'dan gelenleri sordu, Odyakmaz: Mehmet Yıldız delikanlıysa çağırısınız, sorarsınız söyler dedi.

Kaynak: https://twitter.com/#!/fanatikcomtr
    Bu delikanlıyı sorgulamadılar mı yazmıyor mu iddaanamede kimlerin ona gittiği?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gülerek izliyorum, birazdan oturduğum koltuktan düşeceğim
    (/s)

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Hakim: Trabzonspor'dan size teşfik primi teklifi var mı?

Mecnun Odyakmaz: Evet var ama Zeki Mazlumla alakası yok. Zeki'nin geleceğini Fenerbahçeliler duyunca problem oldu. Ertesi gün Bülent İşcen geldi, "hayırdır Trabzonlular gelmiş" dedi.
    58. madde işlesin.. teşvik girişiminde bulunan trabzon küme düşsün.. haydi bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    58. madde işlesin.. teşvik girişiminde bulunan trabzon küme düşsün.. haydi bakalım..
    uefa'nın bunu duyması lazım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    İddianamenin içeriğinde kanıt olur.Veya savcının kanıt diye düşündüğü şeyler olur.Önemli olan ne kadar güçlü oldukları.

Bildiğim kadarıyla bu iddianame tapeler üzerine kurulmuş yani sanık avukatlarının düşündüğü şekilde ; tek başlarına yetersiz olan tapeler.
    Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    İddianame ve kanıtın ilk kez bu şekilde ilişkilendirdiğini gören bir tek ben miyim yoksa başkaları da var mı ?
    Tabi ki amacım geçmişten alıntı yapıp farklı yollara sapmak değildir ancak inanamadığın şey ile senin yazdığın arasında ne fark var. Aynı şeyi anlatıyoruz ama nedense ben yazınca belki de benden kaynaklı nedenlerle sıkıntı oluyor.

Bende iddianamenin içinde savcının kendi kanıtları vardır diyorum. Doğrudur ya da yanlıştır ama kanıtlar bunlardır diyorum. Sende bu lafıma şaşırıp iddianamenin içinde kanıt olur, savcının kanıtları olur diyorsun. Aynı aynı sabaha kadar aynı.

Biz buna kanıt yoktur diyemeyiz. Kanıt olduğu için dava başladı. Mahkemede bu kanıtın güçlü mü yoksa palavra mı olduğunu değerlendiriyor. Buradaki kanıt ile kesin kanıt yani suçun belgelenmesini karıştırmayalım. Karıştırırsak "savcı suçu ispatlamış ve kanıt var" anlamı çıkar. Sanırım ben kanıt var diyince böyle anlıyoruz.

Nesil
    2006

Avukatın biri görüntü almaya çalışırken yakalandı; "Suç olduğunu bilmiyordum" dedi.

Suç olduğunu bilmemesi ilginç.

https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...83496171048960

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon kumeye

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bülent uygun'un savunması başlamış...

bakalım o neler diyecek
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bülent uygun: fenerbahçe davasında yargılanmaktan onur duyuyorum.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Avukatın biri görüntü almaya çalışırken yakalandı; "Suç olduğunu bilmiyordum" dedi.

Suç olduğunu bilmemesi ilginç.

https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...83496171048960
    Yarıldım gülmekten süpermiş. Avukat ve suçu bilmiyor
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bülent uygun: fenerbahçe davasında yargılanmaktan onur duyuyorum.
    Kusura bakmayın ama bu biraz komik olmuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bülent Uygun : atilan iftiralari sormak icin savci M.Berkin burada olmasini isterdim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent simdi Sivasspordaki rolune gecti tapelerde Demet Akalin diyen adam cezaevinde sicak su akmadigindan abdest alamiyormus sikayetinde bulunmus

Nesil
    2006

Hakim: Korcan bana "Şunu anladım ki, herkes, üst taraftakiler, kendi planlarını yapmışlar, kabak benim başıma patlamış" demişti...

Avukat Kapulluoğlu: Mehmet Yıldız 1 milyon dolar dememiştir, rakamı hatırlamadığını söyledi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kusura bakmayın ama bu biraz komik olmuş
    doğrusu buymuş:

"Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna atılmış iftiralarla tutuklu bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum." Bülent UYGUN
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bülent Uygun savunmasını yaparken ağladığın için mahkemeye 1 saat ara verildi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada Mecnun Odyakmaz benim bahsettiğim işi basitleştirme olayını gerçekleştirmiş. Trabzonspor'dan teklif geldi ve bu olayı yaşadığım adamı çağırın sorun demiş.

Odyakmaz: Mehmet Yıldız delikanlıysa çağırısınız, sorarsınız söyler dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Tabi ki amacım geçmişten alıntı yapıp farklı yollara sapmak değildir ancak inanamadığın şey ile senin yazdığın arasında ne fark var. Aynı şeyi anlatıyoruz ama nedense ben yazınca belki de benden kaynaklı nedenlerle sıkıntı oluyor.

Bende iddianamenin içinde savcının kendi kanıtları vardır diyorum. Doğrudur ya da yanlıştır ama kanıtlar bunlardır diyorum. Sende bu lafıma şaşırıp iddianamenin içinde kanıt olur, savcının kanıtları olur diyorsun. Aynı aynı sabaha kadar aynı.

Biz buna kanıt yoktur diyemeyiz. Kanıt olduğu için dava başladı. Mahkemede bu kanıtın güçlü mü yoksa palavra mı olduğunu değerlendiriyor. Buradaki kanıt ile kesin kanıt yani suçun belgelenmesini karıştırmayalım. Karıştırırsak "savcı suçu ispatlamış ve kanıt var" anlamı çıkar. Sanırım ben kanıt var diyince böyle anlıyoruz.
    "Savcı boş kağıt verse bile bu onun iddianamesi yani kanıtıdır. İster keyfi ister varsayımla ister yalan dolanla oluştursun. Mahkeme güvenirliliğini ve geçerliliğini belirler."

Ben bu cümleye takıldım aslında demek istediğini anladım da iddianmesi kanıtıdır lafı pek doğru gelmedi.Zaten burada kimse kanıt yok demedi net kanıt yok dedi.

Mesaj Yetkileri