Giacomo Bonaventura
Jonathan Biabiany
Marco Van Ginkel
Transfer döneminin son dakikalarında yapılan şu 3 transferi değerlendirmek gerekirse, Poli, De Jong, Cristante, Muntari, Essien varken Van Ginkel'i kiralamak bence akıl kârı bir iş değil.
Kasım ayında da sakatlığından kurtulacak bir Montolivo mevcut. Cristante eksiklik halinde o bölgede açığı rahatça kapatabilirdi. Bir oyuncuyu geliştirmek istiyorsan ona güvenmelisin bizde bu yok işte. Hazırlık maçlarında izletip durdular adamı bize sezon içinde 5. hatta 6. adam konumuna düşürüyorlar.
Van Ginkel'in vereceğini çok rahat Cristante de verir. İlla açık var diyorsan gidip oraya sağlam birisini alacaksın ki Cristante ''ben vardım hocam'' diyemesin.
Biabiany'e gelecek olursak El Shaarawy ve Menez varken çok gereksiz oldu. Menez özellikle ilk maç takımda iş yapacağını kanıtladı 1 gol, 1 asistlik güzel bir oyun çıkardı ortaya.
Böyle adamları alıyoruz sonra da çöp diyip yollamaya çalışıyoruz.
Bonaventura - Biabiany ikilisini aynı anda almak çok gereksiz oldu. Bonaventura'yı çok severim açıkcası bana göre en güzel son dakika transferi o oldu.
Gerekirse El Shaarawy rotasyonu, gerekirse de Honda'nın rotasyonunda kullanacağız onu. Çok teknik bir oyuncu ve hoşuma gidiyor.
Biabiany onu aldıktan sonra aşırı gereksiz oldu. Neyse artık Bonaventura transferine çok sevindim. :icon_biggrin:
Son dakika transferlerine çok sinirlenmiştim tek başına iki adamın sinirini aldı üzerimden sağolsun. :icon_biggrin:
Güveniyoruz sana Bonaventura! :n: