Bende senin fikrine saygı duyuyorum ama şöyle bir şey var.
Bayern bu konu için çok güzel bir örnek. Bayern'in mevcut iskeleti hazır o iskelet sahada olduğu sürece yanına genç oyuncu koysan bile en az 1 kupaya oynuyor ve kazanıyor kadro.
Bayern bir genç oyuncuyu alıp kadroya koyar ve göze batmaz. Çünkü takımın iskeleti çok kaliteli.
Milan'ın böyle bir olayı yok. 3-4 sezon önceki Milan da bunu yapardın belki ama artık Milan da Fenerbahçe'den farksız.
Eskiden bir oyuncuya Milan da oynar mısın? sorusunu sormana gerek kalmazdı. Şuan bunu sormana gerek var.
J. Martinez'den örnek vermek gerekirse bana göre bu oyuncu bizi reddetmiş dahi olabilir. Porto da Avrupa kupasında oynamak varken neden Milan'a gitsin ki?
J. Martinez adı transfer sezonunun başından beri anılıyordu yani kesinlikle bu oyuncuya bir girişim olmuştur. Benim aklıma gelen en net seçenek oyuncunun bizi reddetmesi ya da kulüpler arası parasal anlaşmazlık.
J. Martinez, Muriel gibi isimlerin patlamasını beklemektense çoktan o patlamayı yapmış ama sönmüş bir Torres'i seçmemin sebebi de Torres'in tecrübeli, kariyerli ve marka değeri olan bir oyuncu olması.
Torres bu takımın taraftarını tribüne çekebilir. Milan'ın tribün konusunda ben bu sezon sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum çünkü takım Avrupa da yok.
Her şeyi geçtim Torres bizim sistemimize çok uyan bir oyuncu. Defans arkası koşuları ile çok pozisyon bulacağına inanıyorum ben. Pozisyon bulmak önemli değil tabii onları atmak önemli. Guiza'dan örnek verdin hazır bana göre dünyanın en iyi defans arkasına sarkan oyuncusu idi Guiza ama ne oldu?
Kaçırdığı goller ile komediye dönüştü.
Torres'in başarılı olacağını düşünüyorum nedense.

Alıntılı Yanıtla

Asrın golleri arasında ilk 10'a girer okadar iyi...