Sayfa 190 / 191 İlkİlk ... 90140180188189190191 SonSon
5,671 ile 5,700 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Torres'i Muriel ve Jackson Martinez'e tercih etmek pek akla yatmıyor ama fikrine saygı duyuyorum Torres benim gözümde Fenerbahçedeki Güiza'dan farksız.
    Bende senin fikrine saygı duyuyorum ama şöyle bir şey var.

Bayern bu konu için çok güzel bir örnek. Bayern'in mevcut iskeleti hazır o iskelet sahada olduğu sürece yanına genç oyuncu koysan bile en az 1 kupaya oynuyor ve kazanıyor kadro.

Bayern bir genç oyuncuyu alıp kadroya koyar ve göze batmaz. Çünkü takımın iskeleti çok kaliteli.

Milan'ın böyle bir olayı yok. 3-4 sezon önceki Milan da bunu yapardın belki ama artık Milan da Fenerbahçe'den farksız.

Eskiden bir oyuncuya Milan da oynar mısın? sorusunu sormana gerek kalmazdı. Şuan bunu sormana gerek var.

J. Martinez'den örnek vermek gerekirse bana göre bu oyuncu bizi reddetmiş dahi olabilir. Porto da Avrupa kupasında oynamak varken neden Milan'a gitsin ki?

J. Martinez adı transfer sezonunun başından beri anılıyordu yani kesinlikle bu oyuncuya bir girişim olmuştur. Benim aklıma gelen en net seçenek oyuncunun bizi reddetmesi ya da kulüpler arası parasal anlaşmazlık.

J. Martinez, Muriel gibi isimlerin patlamasını beklemektense çoktan o patlamayı yapmış ama sönmüş bir Torres'i seçmemin sebebi de Torres'in tecrübeli, kariyerli ve marka değeri olan bir oyuncu olması.

Torres bu takımın taraftarını tribüne çekebilir. Milan'ın tribün konusunda ben bu sezon sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum çünkü takım Avrupa da yok.

Her şeyi geçtim Torres bizim sistemimize çok uyan bir oyuncu. Defans arkası koşuları ile çok pozisyon bulacağına inanıyorum ben. Pozisyon bulmak önemli değil tabii onları atmak önemli. Guiza'dan örnek verdin hazır bana göre dünyanın en iyi defans arkasına sarkan oyuncusu idi Guiza ama ne oldu?

Kaçırdığı goller ile komediye dönüştü.

Torres'in başarılı olacağını düşünüyorum nedense.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Torres resmen Milan'da

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O değil de bu Torres mi yahu hiç 30'luk durmuyor. Yıllar değiştirmiyor herifi yahu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Milan'ın Costa veya Cerci'den birini transfer etmesini bekliyordum. Torres biraz sürpriz oldu. Menez - Honda - El Shaarawy - Torres hücum hattı bakalım neler yapacak. Niang ve Saponara gibi genç ve yetenekli oyuncularda var. Bide Pazzini var.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

David Lopez, resmen Napoli'de.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi milan lı olarak çok güldüm şuna galliani nin mezarcılığını çok net gösteriyo

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

AC Milan, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Marco Van Ginkel'i 1 yıllığına kiraladı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bugün ligin ilk maçında 3-1'lik galibiyet ile ayrıldık.

Maçı maalesef tivibu olayından dolayı izleyemedim ama özeti seyrettim takım gerçekten çok hazır gözüktü.

İlk golde El Shaarawy'nin deparı harika gerçekten ayrıca Muntari DK'da kendisini çok toplamıştı, bu sezonda bize çok büyük yararı olacağını gösterdi. Muntari'yi DK'dan beri takip ediyorum ve bir Türk takımı alsın isterdim çünkü inanılmaz güçlü durumda.

Torres de 11'e girince daha güçlü olacağız. Van Ginkel'i almışız ama çok gereksiz olmuş bana göre Poli'nin kıymeti bilinmiyor. Poli gibi bir adam varken yanında da Montolivo varken o transfer inanılmaz gereksiz. Kadro genişliği açısından çok olumsuz bakmasam da olmasa da olur diyebilirim net bir biçimde.

Armero da bu maç yoktu o da gelince sol taraf daha güçlenecek ofansif anlamda. Armero'nun oynamasını bekliyordum ama oynamamış şaşırdım.

İnzaghi ile takım bütünleşmiş gözüküyor golden sonra sahaya koşması falan güzeldi umarım herkes nerede olduğunu farkına varır ve takım bu durumundan kurtulur.

Bu arada Lazio, Djordjevic'i transfer etmiş forvete ilk maçtan bize sorun yaşattı. Alex (KK) olarak gözükse de o golde en büyük rahatsızlığı veren Djordjevic o sebeple ben ona yazdım o golü.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Manchester City, Micah Richards'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak Fiorentina'ya verdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Parma'lı Jonathan Biabiany, AC Milan'da

4Milyon + 1Milyon bonus ve Zaccardo karşılığında

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Javier Saviola , Verona'da

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Giacomo Bonaventura Milan'da

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mapou Yanga-Mbiwa Roma'da

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Giacomo Bonaventura
    Jonathan Biabiany
    Marco Van Ginkel

Transfer döneminin son dakikalarında yapılan şu 3 transferi değerlendirmek gerekirse, Poli, De Jong, Cristante, Muntari, Essien varken Van Ginkel'i kiralamak bence akıl kârı bir iş değil.

Kasım ayında da sakatlığından kurtulacak bir Montolivo mevcut. Cristante eksiklik halinde o bölgede açığı rahatça kapatabilirdi. Bir oyuncuyu geliştirmek istiyorsan ona güvenmelisin bizde bu yok işte. Hazırlık maçlarında izletip durdular adamı bize sezon içinde 5. hatta 6. adam konumuna düşürüyorlar.

Van Ginkel'in vereceğini çok rahat Cristante de verir. İlla açık var diyorsan gidip oraya sağlam birisini alacaksın ki Cristante ''ben vardım hocam'' diyemesin.

Biabiany'e gelecek olursak El Shaarawy ve Menez varken çok gereksiz oldu. Menez özellikle ilk maç takımda iş yapacağını kanıtladı 1 gol, 1 asistlik güzel bir oyun çıkardı ortaya.

Böyle adamları alıyoruz sonra da çöp diyip yollamaya çalışıyoruz.

Bonaventura - Biabiany ikilisini aynı anda almak çok gereksiz oldu. Bonaventura'yı çok severim açıkcası bana göre en güzel son dakika transferi o oldu.

Gerekirse El Shaarawy rotasyonu, gerekirse de Honda'nın rotasyonunda kullanacağız onu. Çok teknik bir oyuncu ve hoşuma gidiyor.

Biabiany onu aldıktan sonra aşırı gereksiz oldu. Neyse artık Bonaventura transferine çok sevindim.

Son dakika transferlerine çok sinirlenmiştim tek başına iki adamın sinirini aldı üzerimden sağolsun.

Güveniyoruz sana Bonaventura!

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

cristiante kaçmış sanırım benficaya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    cristiante kaçmış sanırım benficaya
    Ciddi ciddi kaçmış.

O kadar twitter sayfaları, siteleri gezerim Milan ile ilgili birinde bile gözüme çarpmadı bu haber çok ilginç. Tamamen saçmalık yapılmış diyecek bir şey yok açıkcası yönetim yine takımı batırma çalışmalarına devam ediyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Biabiany son anda olmadigi için Bonaventura'yi aldilar galiba. van Ginkel katki saglar iyi transfer yapti ac milan bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bir zamanlar dünyanın en iyi ligi olan Seria A'nın düşüşü ile ilgili bir yazı. Yazan Bülent Timurlenk. Kalemi çok güçlü bir yazardır kendisi ve gene çok güzel yazmış. Nereye atacağımı bilemedim ve bu konuya attım. İtalya Ligi ile ilgilenen herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

Çok değil 20 yıl önce İngilizler bir Manchester United-Chelsea maçı için ekran başına geçtiğinde izleyici sayısı bir milyon iken o hafta İtalya'dan yayınlanan haftanın maçı Britanya'da 3 milyon izleyiciye ulaşıyordu. Maradona'nın Platini'ye çalımı bastığı, Gullit'in Van Basten'a ara pası attığı, Baggio'nun frikiği köşeye astığı, Maldini'nin soldan bindirdiği, Zidane'in topla bale yaptığı, Ronaldo'nun tribünleri ayağa kaldırdığı, Batistuta'nın füzeleri, Del Piero ve Totti'nin forma aşkıyla şenlik yeri olan, tribünleri tıklım tıklım dolu, Avrupa'da tüm takımların korkulu rüyası kadrolara sahip Serie A'ya ne oldu peki?
    Yazının Tamamı:

http://acetobalsamico.blogspot.com.t...n-serie-a.html

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Parma maçı kadromuz bu şekilde olacakmış.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Parma maçı kadromuz bu şekilde olacakmış.
    şu kadroda yanlışım yoksa bonservis ödenen bi abate var o da 5 yıl önce 2.5 milyon euro civarı bişeydi

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    şu kadroda yanlışım yoksa bonservis ödenen bi abate var o da 5 yıl önce 2.5 milyon euro civarı bişeydi
    De Jong'da düşük bir bonservisle gitmişti Milan'a.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

#Gazetta'ya göre böyle olacakmış kadro.

Bonaventura bana göre de oynamalı. Bu hücum hattı daha dengeli olacaktır bizim için Torres de sonradan oyuna dahil olabilir.

Bonaventura çok kaliteli isim ve benim en beğendiğim transferimiz. Çok çok istiyordum alınmasını açıkcası kaliteli oyuncu. Milan da çok güzel işler yapacağına inanıyorum yaş olarak da gayet iyi.

İmzayı attıktan sonra ağlamış haberleri vardı.

De Jong için 3.5 Milyon € ödemiştik City'e. City ise alırken 13 Milyon € vermişti kendisine.

De Jong'un sezon sonu kontratı bitiyor onu da halletmek gerek. Abate'ye de 2.8 verdik aslında altyapı ürünü ama satıp bir sezon sonra geri aldık.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Parma-Milan maçı çok ilginç oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gözünüz gol görsün, Menez müthiş atmış

http://vine.co/v/OajPlZeqTnQ
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Obaaa nasıl bir fantazi bu Asrın golleri arasında ilk 10'a girer okadar iyi...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

maçın golü de şiliyodan

https://vine.co/v/Oaj0VMtpTM5

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Takımın oyununu çok beğeniyorum gerçekten özellikle Menez 2 haftadır inanılmaz işler yapıyor Allah bozmasın.

Hücumda inanılmaz derecede etkiliyiz, geçen maçta böyleydi. Savunma yönünde sorunlar var ama orası net. Bonera'nın oynadığı bir savunmadan pek çok da bir şey beklemiyorum zaten.

Hızlı bir stoper alsak devre arası bana göre bu takım şampiyonluğa bile oynar hücum hattı böyle devam ederse.

Bonaventura ilk maçında golünü yazdı koçum benim daha nicelerini atacak. De Jong'un golü çok güzeldi hatta harikaydı. Menez'in o topuk golü ise insanlık dışıydı gerçekten tebrik etmek gerek.

Her dakika Balotelli'ye vurgu yapıyor gibi olmak da istemiyorum ama forvette adam gibi oynayan bir oyuncunuz olunca çok fark ediyor ofansif kurgu. Balotelli gibi bir ergenlik döneminden çıkamamış oyuncuyla geçen sene ki görüntü oluyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Menez 2-3 haftaya azalarak bitebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

D. Lopez 2 hafta sahalardan uzak kalacakmış. Çok da üzücü bir haber değil o golden sonra biraz oynamasın be

Menez de çalışırsa böyle devam eder. Takımın yatan adama ihtiyacı yok zaten Torres gelince daha iyi olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Buda ilginç olmuş

Zeman'ın şifresi 0-2-8

Mesaj Yetkileri