Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
Printable View
Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;
Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
Engin 11 maç ceza almış.
İtiraz edilir, 8'e düşer.
Haketmişti güzel olmuş.
11 maç cok fazla.
Galatasaray'a para cezası.
Bence fazla değil az bile vermişler akıllansın biraz.
Az vermişler bence 15-20 maç verilmeliydi. 11x15.000= 165.000 € ceza verecek yönetim.
çok güzel olmuş 11 maç. akıllanması için yeterli olacak mı bakalım. indirime falan da gidilmez umarım.
Disiplin Kurulu, Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman ile Galatasaray'a da para cezası verdi.
umarim itiraz ederlerde indirim olur 6-7 maç"a duser
Bundan sonrada duzelme gostermese ciddi sekilde yardim almasi gerekir. Yine az vermisler, bide itiraz edilir 7-8 olur o mac sayisi.
Engin için normal 11 maç. Adamı bıraksalar orada kan çıkacaktı o durumdaydı.
Galatasaray Kulübü'ne saha olaylarından dolayı 165 bin lira ceza verildi...
bize para cezası verilmesi güzel olmuş, seyircisizden yırtmışız.Engin içinse normal.devreyi maç yapamadan kapatabilir.
Neyse saha kapama olmamış oradan yırtmışız.
Engin'e iyi olmuş.Hak etti bunu.
11 maç yerinde bir ceza olmuş. İtiraz edip 7-8 maça düşürmenin bir anlamı yok. Adam hakem dövüyordu saha içerisinde.
Ciddi anlamda ruh yapısını düzeltmediği sürece bu hareketlerinden vazgeçemez bu adam.
taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?
Muslera'ya cakmak atildi ayrice Fenerbahce tribunlerinden.
Kulübün bilet satmasından belliydi zaten ceza gelmeyeceği.
Engin cezası düşer çok büyük ihtimal, 7-8 maç idealdir.
Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar'ın cezası belli oldu.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı Engin Baytar'a Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 11 maç ceza verdi.
Emekli olur artık bu sene Engin :)
kendilerine gelince hatirlamiyorlar zaten kose vuruslarinda selcuga atilan yabanci maddelerde yaninda cabasi.
federasyon gerçekten çok adaletli davranıyo keşke diger cezalarda da bu kadar cesur olsaydı neyse sonuç olarak engin baytardan kurtulduk rahatız 11 maç :D
Öylemiymiş?
Ben de hakeme hakaret nedeniyle ceza aldığını sanıyodum.. Yanılmışım..Quote:
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.
soylencek cok sey var ama iste anliyana bu ulke emrenin yaptiklarinida unutmadi emreye verilen az cezalarida.
komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.
Elmalar armutlar sağlam karıştı. Cezayı kendi içinde veya alakalı örneklerle kıyaslayarak değerlendirmek lazım. Bir de empati yapmak tabii ki.
bence yerinde bi ceza
Eski mevzuları açan olmadı mı daha? Performansta düşme var beyler :D